Een familiedag aan zee bij Dreams, dat is met je eigen gezin of zelfs gehele familie een te gekke dag doorbrengen op het strand. Wij zorgen ervoor dat het een dag wordt om nooit te vergeten! Wij hebben leuke activiteiten voor alle leeftijden. Van schatgraven voor de jongsten tot golfsurfen voor iedereen met zwemdiploma’s. Je kunt kiezen voor een enkele workshop, combinaties maken en de dag compleet maken met een heerlijke lunch, BBQ en drankjes bij Jamm Beach.

Het is mogelijk om bij Dreams een eigen daginvulling samen te stellen die passend is voor jong en oud. Ben je opzoek naar een actieve familiedag aan zee? Dan zou jullie dag bijvoorbeeld kunnen beginnen met een mooie longboard tocht door de Duinen van het Westland. Nadat er dan even is bijgekomen met een drankje op het terras, kan de familie zich gaan opmaken voor de volgende activiteit: golfsurfen in de Noordzee. Golfsurfen is een uitdagende sport die door kinderen vrijwel altijd sneller opgepikt wordt dan door volwassenen, dit zorgt vaak voor grappige situaties. Deze stranddag wordt afgesloten met de gehele familie om de tafel tijdens een BBQ bij Jamm Beach.

Dagprogramma:

13:00 Koffie
13:30 Longboarden
15:00 Drankje
15:30 Golfsurfen
17:00 BBQ

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een losse activiteit, of een hele daginvulling, bij Dreams is alles mogelijk! Wij zorgen dat jullie een te gekke, onvergetelijke dag zullen beleven waar jullie nog lang over zullen napraten! Je kunt bij ons terecht met groepen van 5 t/m 150 personen.

Meer over de familiedagen bij Dreams Events vind je hier.

Familiedag aan zee bij Dreams eventsFamiliedag aan zee bij Dreams eventsFamiliedag aan zee bij Dreams events