Kinderfeestje in het water

Dreams Surfschool staat op het strand van Ter Heijde, een echte relax plek. We organiseren de leukste kinderfeestjes op het strand zoals golfsurfenbodyboardenskimboardenkite vliegerenstrandjutten en  schatgraven, wij zijn er gek op!

Surf kinderfeestje

Dreams Surfschool staan op het strand van Ter Heijde, een echte relax plek. We organiseren de leukste kinderfeestjes in zee zoals golfsurfen, bodyboarden en skimboarden.
Wij zijn er gek op!

Reserveren
surf kinderfeestje

Golfsurfen

Leren surfen met je vriendjes met het leukste surf kinderfeestje ooit!

bodyboard kinderfeestje

Bodyboarden

Het kinderfeestje bodyboarden bij Dreams Surfschool vergeet je nooit meer.

skimboard kinderfeestje

Skimboarden

Skimboarden is super cool. Ineens vlieg je op een skimboard door de branding!

Surf kinderfeestje : Surfen, bodyboarden of skimboarden

Buiten spelen en lekker uitwaaien met je kinderfeestje op het strand, wij kunnen ons niets leukers voorstellen! Wil je met je kinderfeestje gaan surfen, dan ben je bij Dreams bij de gezelligste surfschool van Zuid Holland! Vlakbij Rotterdam en Den Haag, een goed bereikbaar vindt je het rustige strand van Ter Heijde. Dreams Surfschool is kleinschalig en van alle gemakken voorzien zoals buitendouches, gescheiden kleedkamers en lockers.

Een feestje is pas compleet met taart!

Bij Dreams Surfcafé bakken we de heerlijkste ‘Homemade Taart’ om feestelijk mee te beginnen.  En natuurlijk mag je bij ons ook cadeautjes uitpakken en liedjes zingen. Om het helemaal compleet te maken kun je zelfs je kinderfeestje afsluiten bij onze buren, Dreams  Beachhouse met patatjes of pannenkoeken eten op het strand. Zo kun je jouw verjaardagspartijtje helemaal maken, zoals je zelf wil! Bij Dreams is alles mogelijk!

Veel meer dan alleen surfen

Naast kinderfeestjes in zee kun je bij ons ook je feestje vieren op het strand. Je kunt bij ons leren vliegeren met een powerkite, strandjutten, schatgraven en Expeditie Dreams doen. Op straat zijn we ook te vinden met skateboards, longboards, BMX en freerunning. En in de herfst en winter kun je bij ons met je feestje ook indoor skateboarden en graffiti maken.