Kinderfeestje in het water

Dreams Surfschool staat op het strand van Ter Heijde, een echte relax plek. We organiseren de leukste kinderfeestjes op het strand zoals golfsurfen, bodyboarden, skimboarden, kite vliegeren, strandjutten en schatgraven, wij zijn er gek op!

Kinderfeestje in Zee

Origineel en super cool, vier je kinderfeestje in zee!

Dreams Surfschool staat op het strand van Ter Heijde, een echte relax plek! We organiseren de leukste kinderfeestjes in zee zoals golfsurfen, bodyboarden en skimboarden.
Wij zijn er gek op!

Golfsurfen

Leren surfen met je vriendjes met het leukste surf kinderfeestje ooit!

Bodyboarden

Het kinderfeestje bodyboarden bij Dreams Surfschool vergeet je nooit meer.

Skimboarden

Skimboarden is super cool. Ineens vlieg je op een skimboard door de branding!

Surf kinderfeestje : Surfen, bodyboarden of skimboarden

Buiten spelen en lekker uitwaaien met je kinderfeestje in zee en op het strand, wij kunnen ons niets leukers voorstellen! Wil je met je kinderfeestje gaan surfen, dan ben je bij Dreams bij de gezelligste surfschool van Zuid Holland! Vlakbij Rotterdam en Den Haag, een goed bereikbaar vindt je het rustige strand van Ter Heijde. Dreams Surfschool is kleinschalig en van alle gemakken voorzien zoals buitendouches, gescheiden kleedkamers en lockers.

Een feestje is pas compleet met taart!

Bij Dreams Surfcafé bakken we alles vers! En natuurlijk mag je bij ons ook cadeautjes uitpakken en liedjes zingen. Om het helemaal compleet te maken kun je bij ons taart, wafels of een lekker ijsje komen eten in Dreams Surfcafé!

Veel meer dan alleen surfen

Naast kinderfeestjes in zee kun je bij ons ook je feestje vieren op het strand. Je kunt bij ons leren vliegeren met een powerkite, strandjutten, schatgraven en Expeditie Dreams doen. Op straat zijn we ook te vinden met skateboards, longboards, BMX en freerunning. En in de herfst en winter kun je bij ons met je feestje ook indoor skateboarden en graffiti maken.