Kinderfeestje in zee

Dreams Surfschool staat op het strand van Ter Heijde, een echte relax plek. We organiseren de leukste activiteiten voor je kinderfeestje in zee, zoals golfsurfen, bodyboarden en skimboarden. Wij zijn er gek op!

Kinderfeestje in Zee

Origineel en super cool, vier je kinderfeestje in zee!

Dreams Surfschool staat op het strand van Ter Heijde, een echte relax plek! We organiseren de leukste kinderfeestjes in zee zoals golfsurfen, bodyboarden en skimboarden.
Wij zijn er gek op!

Golfsurfen

Leren surfen met je vriendjes met het leukste surf kinderfeestje ooit!

Bodyboarden

Het kinderfeestje bodyboarden bij Dreams Surfschool vergeet je nooit meer.

Skimboarden

Skimboarden is super cool. Ineens vlieg je op een skimboard door de branding!

Surf kinderfeestje : Surfen, bodyboarden of skimboarden

Buiten spelen en lekker uitwaaien met je kinderfeestje in zee en op het strand, wij kunnen ons niets leukers voorstellen! Wil je met je kinderfeestje gaan surfen, dan ben je bij Dreams bij de gezelligste surfschool van Zuid Holland! Vlakbij Rotterdam en Den Haag, een goed bereikbaar vindt je het rustige strand van Ter Heijde. Dreams Surfschool is kleinschalig en van alle gemakken voorzien zoals buitendouches, gescheiden kleedkamers en lockers.

Maak je feestje compleet met taart, ijs en patatjes!

Om het feestje helemaal compleet te maken kun je bij Dreams Surfcafé taart, wafels of een lekker schepijsje komen eten! Hier staat ook een kan limonade voor de kids klaar (voor of na het feestje). Natuurlijk mag je bij ons ook je cadeautjes uitpakken en liedjes zingen!

Na het surfen, bodyboarden of skimboarden heb je misschien wel trek gekregen, en wat is er dan lekkerder dan een patatje, pizza of pannenkoeken!? Bij onze gezellige buren van Makani Beach kun je een kinderfeestjes tafel reserveren om na te genieten van je feestje. Natuurlijk ben je ook welkom bij Makani voordat je feestje begint. Bekijk hier de menukaart.

Veel meer dan alleen surfen

Naast kinderfeestjes in zee kun je bij ons ook je feestje vieren op het strand. Je kunt bij ons leren vliegeren met een powerkite, strandjutten, schatgraven en Expeditie Dreams doen. Op straat zijn we ook te vinden met skateboards, longboards, BMX en freerunning. En in de herfst en winter kun je bij ons met je feestje ook indoor skateboarden en graffiti maken.