Sport/Actief

Dreams Events biedt een breed scala aan uitdagende anders-dan-anders actieve workshops op het strand en locatie. De workshops worden gegeven bij in Ter Heijde, een rustig kustdorp met een mooi breed sportstrand.

Reserveren

Powerkiten

activiteit sport/actief powerkiten

Een kite les bij Dreams Surfschool vergeet je nooit meer. De kracht van een powerkite geeft een kick waar je maar geen genoeg van krijgt!

Longboarden

activiteit sport/actief longboarden

Longboarden is eigenlijk surfen, maar dan op straat. Het is een vloeiende vorm van skateboarden, met zachte wielen en een flexibel skateboard.

Freerunnen

activiteit sport/actief freerunnen

Tijdens een Freerunning les leer je lekker springen, klimmen en klauteren in de buitenlucht! Geen straat is meer hetzelfde na een Freerunning les.

Skateboarden

activiteit sport/actief skateboarden

Tijdens de skateboard clinic leer je op een leuke en veilige manier (beter) skateboarden. De skateboard clinic is toegankelijk voor iedereen.

BMX-en

activiteit sport/actief bmxen

Heb jij altijd al willen leren fietsen op een echte BMX? Dat kan, tijdens een BMX clinic van Dreams! Een stoere clinic op het skatepark.

Workshop branding raften in de Noordzee – Wat een kick geeft dat!

Je start de actieve workshops met een veiligheidsinstructie, waarna je een wetsuit en zwemvest aantrekt en je helm op zet. Nu ben je er klaar voor. Je rent met z’n allen de zee in, raft in één hand, door de branding. Als je heup diep bent, spring je in het raft en start met peddelen, tot je door de branding heen bent. Hierna ga je de golven in peddelen, die je weer meenemen naar de kust. De golven ‘surfen’ met een raft geeft een enorme kick, waardoor je meteen weer opnieuw de branding door wil om het nog een keer te herhalen. Wil je racen tegen een tweede team, ook dat kan met een peddel-battle. Competitiedrang gegarandeerd!

Branding raften kan met groepen tussen de 6 en 10 personen per raft. Je kunt er ook voor kiezen om twee teams te vormen, om de strijd ook met elkaar aan te gaan. Branding raften is een perfect bedrijfsuitje als teambuilding programma. Ook als vriendenuitje een mooie manier om met elkaar te lachen en spanning te beleven, in de Noordzee.

Bij Dreams Surfschool leer je branding raften onder begeleiding van een gecertificeerde en ervaren surfleraar.