Kinderfeestje Skimboarden

Voor je het weet vlieg je door de branding op een skimboard.

  • Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar

  • 1 surfleraar per 5 a 6 kids.

  • Altijd een lifeguard aanwezig.

Kosten: € 140,00 (t/m 10 kids)
€ 115,00 (t/m 5 kids)

Surfs’up! Kinderfeestje skimboarden!

Voor je het weet vlieg je door de branding op een skimboard.

  • Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar

  • 1 surfleraar per 5 a 6 kids.

  • Altijd een lifeguard aanwezig.

Kosten: € 140,00 (t/m 10 kids)
€ 115,00 (t/m 5 kids)

extra kids boven 10 kids: € 13,00 p.p.

Kinderfeestje Skimboarden

Het kinderfeestje skimboarden bij Dreams Surfschool is echt heel cool. Voor je het weet race je over het strand door de branding en doe je al trucjes! Lijkt het jou ook cool je kinderfeestje op het strand te houden en te leren skimboarden? Dan is Dreams dé plek voor jou!

Het leuke van skimboarden is dat je het na het feestje al makkelijk zelf kan doen, als je de trucjes hebt geleerd. Ook fijn, een skimboard neem je makkelijk mee naar het strand (ook op vakantie natuurlijk) én is meteen een leuk verjaardagscadeautje!

Kinderfeestje skimboarden – Altijd een feest bij Dreams Surfschool!

Wil je met je kinderfeestje gaan skimboarden, dan ben je bij Dreams bij de gezelligste surfschool van Zuid Holland! Vlakbij Rotterdam en Den Haag, en goed bereikbaar vindt je het rustige strand van Ter Heijde. Dreams Surfschool is kleinschalig en van alle gemakken voorzien zoals buitendouches, gescheiden kleedkamers en lockers. Het kinderfeestje skimboarden is super uitdagend, je leert alles wat je wil weten over skimboarden en natuurlijk skimboarden in de branding van de zee! Tijdens dit kinderfeestje kun je leren om een skimboard te besturen en truckjes ermee te doen. Met een skimboard kun je zelfs kleine golfjes (shorebreak) surfen en bochtjes maken. Bij Dreams leer je skimboarden onder begeleiding van een gecertificeerde en ervaren surfleraar op verschillende skimboards. Het skimboard kinderfeestje begint met een stukje theorie informatie met droog oefenen. Even omkleden en daarna gaan we lekker skimboarden en lol maken. Het verjaardagsfeestje wordt feestelijk afgesloten met een Dreams goodie voor alle kids!

Een feestje is pas compleet met taart!

Bij Dreams Surfcafé bakken we alles vers! En natuurlijk mag je bij ons ook cadeautjes uitpakken en liedjes zingen. Om het helemaal compleet te maken kun je bij ons taart, wafels of een lekker ijsje komen eten in Dreams Surfcafé!

Veel meer dan alleen skimboarden

Naast kinderfeestjes in zee kun je bij ons ook je feestje vieren op het strand. Je kunt bij ons leren vliegeren met een powerkite, strandjutten, schatgraven en Expeditie Dreams doen. Op straat zijn we ook te vinden met skateboards, longboards, BMX en freerunning. En in de herfst en winter kun je bij ons met je feestje ook indoor skateboarden, freerunnen en graffiti maken.

Kosten: € 140,00 (t/m 10 kids) / € 115,00 (t/m 5 kids)
extra kids boven 10 kids: € 13,00 p.p.

Tijdsduur:
1,5 uur (inclusief omkleden)

Leeftijd:
vanaf 6 t/m 14 jaar (mits in bezit van zwemdiploma A)
Geen A diploma maar wel voldoende zwemervaring? Vraag dan de zwemverklaring aan bij de aanvraag van het kinderfeestje.
Er is altijd 1 surfleraar per 5 a 6 kinderen.

Materiaal : skimboards en wetsuits (hoog zomer kan je zonder wetsuit)
Professionele begeleiding
Dreams Goodie na afloop
Glaasje water of limo
Gebruik buitendouches
Gebruik kleedkamers (j/m)
En natuurlijk heel veel Dreams Fun!

Zwemkleding en een handdoek.
Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard training.
Deelname aan het skimboarden kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma A. Twijfel je of je gezondheid het toelaat om deel te nemen? Neem dan contact met ons op om te overleggen.
Mocht het stormen dan kan het skimboarden niet doorgaan, maar kunnen we wél gaan bodyboarden. Voor bodyboarden heb je ook een zwemdiploma B nodig.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Makani.

Parkeren fiets: Einde Karel Doormanweg (direct voor strandopgang)
Parkeren auto: Parkeerplaats Strandweg.

Betaling van de les kan voorafgaand online via ons boekingssysteem VikingBookings of per pin of contant bij Dreams Surfschool.