Kinderfeestje Skimboarden

Voor je het weet vlieg je door de branding op een skimboard.

  • Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar

  • 1 surfleraar per 5 a 6 kids.

  • Altijd een lifeguard aanwezig.

Kosten: € 140,00 (t/m 10 kids)
€ 115,00 (t/m 5 kids)

Surfs’up! Kinderfeestje skimboarden!

Voor je het weet vlieg je door de branding op een skimboard.

  • Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar

  • 1 surfleraar per 5 a 6 kids.

  • Altijd een lifeguard aanwezig.

Kosten: € 140,00 (t/m 10 kids)
€ 115,00 (t/m 5 kids)

extra kids boven 10 kids: € 13,00 p.p.

Kinderfeestje Skimboarden

Het kinderfeestje skimboarden bij Dreams Surfschool is echt heel cool. Voor je het weet race je over het strand door de branding en doe je al trucjes! Lijkt het jou ook cool je kinderfeestje op het strand te houden en te leren skimboarden? Dan is Dreams dé plek voor jou!

Het leuke van skimboarden is dat je het na het feestje al makkelijk zelf kan doen, als je de trucjes hebt geleerd. Ook fijn, een skimboard neem je makkelijk mee naar het strand (ook op vakantie natuurlijk) én is meteen een leuk verjaardagscadeautje!

Kinderfeestje skimboarden – Altijd een feest bij Dreams Surfschool!

Wil je met je kinderfeestje gaan skimboarden, dan ben je bij Dreams bij de gezelligste surfschool van Zuid Holland! Vlakbij Rotterdam en Den Haag, en goed bereikbaar vindt je het rustige strand van Ter Heijde. Dreams Surfschool is kleinschalig en van alle gemakken voorzien zoals buitendouches, gescheiden kleedkamers en lockers. Het kinderfeestje skimboarden is super uitdagend, je leert alles wat je wil weten over skimboarden en natuurlijk skimboarden in de branding van de zee! Tijdens dit kinderfeestje kun je leren hoe je een skimboard moet gooien er erop kunt staan. Met een skimboard kun ook trucjes doen en bochtjes maken. Bij Dreams leer je skimboarden onder begeleiding van een gecertificeerde en ervaren surfleraar. Het skimboard kinderfeestje begint met een stukje theorie. Even een wetsuit aantrekken en daarna gaan we lekker skimboarden en lol maken. Omdat we een wetsuit aan hebben kunnen we ook lekker een duik in de zee nemen tussendoor! Na het feestje krijgen alle kids een toffe Dreams poster.

Maak je feestje compleet met taart, ijs en patatjes!

Om het feestje helemaal compleet te maken kun je bij Dreams Surfcafé taart, wafels of een lekker schepijsje komen eten! Hier staat ook een kan limonade voor de kids klaar (voor of na het feestje). Natuurlijk mag je bij ons ook je cadeautjes uitpakken en liedjes zingen!

Na het skimboarden heb je misschien wel trek gekregen, en wat is er dan lekkerder dan een patatje, pizza of pannenkoeken!? Bij onze gezellige buren van Makani Beach kun je een kinderfeestjes tafel reserveren om na te genieten van je feestje. Natuurlijk ben je ook welkom bij Makani voordat je feestje begint. Bekijk hier de menukaart.

Veel meer dan alleen skimboarden

Naast kinderfeestjes in zee kun je bij ons ook je feestje vieren op het strand. Je kunt bij ons leren vliegeren met een powerkite, strandjutten, schatgraven en Expeditie Dreams doen. Op straat zijn we ook te vinden met skateboards, longboards, BMX en freerunning. En in de herfst en winter kun je bij ons met je feestje ook indoor skateboarden, freerunnen en graffiti maken.

Kosten: € 140,00 (t/m 10 kids) / € 115,00 (t/m 5 kids)
extra kids boven 10 kids: € 13,00 p.p.
Tijdsduur: 1,5 uur (inclusief omkleden)
Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar (mits in bezit van zwemdiploma A)
Geen A diploma maar wel voldoende zwemervaring? Vraag dan de zwemverklaring aan bij de aanvraag van het kinderfeestje.
Er is altijd 1 surfleraar per 5 a 6 kinderen.

Materiaal : skimboards en wetsuits (hoog zomer kan je zonder wetsuit)
Professionele begeleiding
Dreams poster
Glaasje water of limo
Gebruik buitendouches
Gebruik kleedkamers (j/m)
En natuurlijk heel veel Dreams Fun!

Bij Dreams hebben we alle benodigde materialen voor je. Je hebt alleen nog zwemkleding en een handdoek nodig. Denk er ook aan om je (gezicht) in te smeren met waterproof zonnebrand.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard training. Voorafgaand aan de les geven zij uitleg over stromingen, golven en hoe je, op een veilige manier, met het materiaal moet omgaan.

Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A. Twijfel je of je gezondheid het toelaat om deel te nemen? Neem dan contact met ons op om te overleggen.

Wij bieden, in overleg met jou, een passend alternatief programma, wanneer de geboekte les door onveilige weersomstandigheden niet door kan gaan. Mocht het stormen dan is skimboarden erg lastig, maar dan kunnen we wél gaan bodyboarden. Voor bodyboarden heb je ook een zwemdiploma B nodig.

Onze surfschool op het strand van Ter Heijde, kun je bereiken via strandopgang Karel Doormanweg. Op strand aangekomen, loop je rechtsaf naar onze surfschool, naast de strandtent Makani Beach.

Kom ook eens langs bij onze surf- en skateshop in het dorp. De shop en het ons café vind je aan het plein bij de kerk, vlakbij de strandopgang.

Parkeren fiets: Direct voor strandopgang, is er een fietsenstalling.
Parkeren auto: Er is bij de strandopgang Karel Doormanweg een groot parkeerterrein, waar je gratis kunt parkeren. (Klik hier voor de route).

De betaling van de les kan voorafgaand online via ons boekingssysteem. Na het boeken van een les, krijg je bevestiging e-mail, met daarin een link om de betaling te voldoen.