• Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 8 jaar

  • Wij hanteren 1 kiteleraar per 6 personen.

  • Voor workshop kiten voor groepen kleiner dan 10 personen en privéles, kun je ook terecht bij Dreams Surfschool.

Kosten: € 22,50 p.p.

Prijs geldt vanaf 10 personen

Reserveren

Workshop Powerkiten

Een workshop kiten bij Dreams Surfschool vergeet je nooit meer. De kracht van een powerkite geeft een kick waar je maar geen genoeg van krijgt! Je leert sturen, loops maken en als je het wil ook springen met een kite! Het is heerlijk om de wind door je haren te voelen en flink uit te waaien op het strand.

Een workshop kiten is altijd een garantie voor succes, een stoere en actieve workshop op het strand!

Workshop kiten – pure power van een powerkite! 

Een workshop kiten zorgt ervoor dat je de wind weer waardeert, want wat is dat gevoel machtig mooi. Je leert tijdens een workshop kiten stap voor stap het besturen van een powerkite, van een kleine naar een grote vlieger. Op deze manier leert iedereen op een snelle manier goed te sturen en leer je hoe je de vlieger kan aanvoelen. Tijdens deze workshop powerkiten ervaar je de krachten van zo’n kite. Je voelt hoe de kracht van de vlieger jou over het strand trekt. Dit is echt een machtig lekker gevoel.

Daarnaast leer je tijdens de workshop kiten alles wat je wil weten over vliegeren, achtergrond informatie over de wind en het weer en natuurlijk leuke truukjes zoals loopings! Bij Dreams leer je vliegeren onder begeleiding van een ervaren kite leraar.

Deze workshop is goed te combineren met andere activiteiten op het strand zoals jongleren en strandjutten.

Kosten: € 22,50 per persoon (prijs geldt vanaf 10 personen)
Tijdsduur: 1,5 uur
Wij hanteren 1 kiteleraar per 6 personen.
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Voor workshop kiten voor groepen kleiner dan 10 personen en privéles, kun je ook terecht bij Dreams Surfschool.

Materiaal (diverse maten powerkites, safety bar), professionele begeleiding en heel veel lol.

Gemakkelijk zittende kleding, schoenen die vast kunnen of blote voeten, zonnebril, zonnebrandcreme en een windjack. Hou er qua kleding rekening mee dat het op het strand altijd iets frisser is dan achter de duinen.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij bij de workshop kiten gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van powerkites van Peter Lynn die ook bij ons in de Dreams Shop te koop zijn. Deelname aan kitelessen kan uitsluitend als je blessure-vrij bent, mocht je twijfelen of het mogelijk is voor je, mail ons dan!
Mocht er geen of teveel wind zijn zodat het powerkiten niet door kan gaan, hebben wij een passend alternatief programma wat wij van te voren zullen overleggen.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Dreams Beachhouse. Lees meer over de omgeving.

Het strandseizoen van Dreams Surfschool loopt van maart t/m oktober. Buiten deze maanden is de workshop kiten ook te reserveren, het startpunt is dan Dreams Shop (voor de strandopgang).