• Tijdsduur: 2 uur

  • Leeftijd: vanaf 12 jaar (met voldoende zwemervaring)

  • Wij hanteren 1 instructeur per 6 personen.

€ 28,50

(prijs geldt vanaf 6 personen)

Reserveren

Workshop Raften

Raften in de branding is de ultieme kick als het gaat om teamwork! Met een groep van 6 tot 10 personen ga je de golven in de Noordzee te lijf in een raft.

Tijdens het branding raften is teamwork essentieel, zonder samenwerking kom je niet door de branding heen namelijk.  Als je vervolgens een golf surft met het raft samen met je team vliegt de adrenaline om je oren. Kortom: lachen, inspanning, adrenaline, sensatie en de elementen van de natuur!

Workshop branding raften in de Noordzee – Wat een kick geeft dat!

Je start de workshop raften met een veiligheidsinstructie, waarna je een wetsuit en zwemvest aantrekt en je helm op zet. Nu ben je er klaar voor. Je rent met z’n allen de zee in, raft in één hand, door de branding. Als je heup diep bent, spring je in het raft en start met peddelen, tot je door de branding heen bent. Hierna ga je de golven in peddelen, die je weer meenemen naar de kust. De golven ‘surfen’ met een raft geeft een enorme kick, waardoor je meteen weer opnieuw de branding door wil om het nog een keer te herhalen. Wil je racen tegen een tweede team, ook dat kan met een peddel-battle. Competitiedrang gegarandeerd!

Branding raften kan met groepen tussen de 6 en 10 personen per raft. Je kunt er ook voor kiezen om twee teams te vormen, om de strijd ook met elkaar aan te gaan. Branding raften is een perfect bedrijfsuitje als teambuilding programma en te combineren met bijvoorbeeld suppen en surfen. Ook als vriendenuitje een mooie manier om met elkaar te lachen en spanning te beleven, in de Noordzee.

Bij Dreams Surfschool leer je branding raften onder begeleiding van een gecertificeerde en ervaren surfleraar.

Kosten: € 28,50 per persoon (prijs geldt vanaf 6 personen)
Tijdsduur: 2 uur
Wij hanteren 1 instructeur per 6 personen.
Leeftijd: vanaf 12 jaar (met voldoende zwemervaring)

Materiaal (rafts, peddels, helmen, lifevest en wetsuits), professionele begeleiding en heel veel lol.

Zwemkleding en een handdoek. Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deelname aan het branding raften kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent.
Mocht het weer zó slecht zijn dat het branding raften niet door kan gaan, hebben wij een passend alternatief programma zoals bodyboarden en bodysurfen

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Dreams Beachhouse. Lees meer over de omgeving.

Het watersport seizoen voor de workshop branding raften bij Dreams Surfschool loopt van april t/m oktober.