• Tijdsduur: 1,5 uur / combi workshop 2 uur

  • Leeftijd: vanaf 6 jaar

  • Wij hanteren 1 begeleider per 10 personen.

Kosten: € 10,00 p.p.

Kosten combi workshop Strandjutten + Jut-Kunst: € 22,50 p.p.

Reserveren

Workshop Strandjutten

Strandjutten is één groot avontuur op het strand. Er is zoveel moois te vinden! Wist jij bijvoorbeeld dat er haaieneieren aanspoelen in Nederland en hoe ze eruit zien? Of vraag je jezelf af hoeveel verschillende schelpen er eigenlijk te vinden zijn op het strand?

Tijdens de workshop strandjutten ga je op ontdekkingstocht en krijg je op een boeiende en leuke manier uitleg over alle dingen die op het strand te vinden zijn.

Workshop strandjutten – ontdek het strand op een andere manier! 

Je kunt tijdens de wandeling van alles verzamelen, van mooie dingen tot interessant aangespoeld afval. Denk hierbij aan drijfhout in alle vormen en maten, mooie schelpen, veren, gekleurde stukjes plastic, verloren strandspeelgoed en visnetten.

Je neemt mee wat je mooi vindt, zodat je er later iets moois van kan maken. Je mag natuurlijk alles mee naar huis nemen wat je gevonden hebt, maar wat nog leuker is om er bij Dreams direct iets moois van te maken. Knutselen met jutsels kan ook bij Dreams, als je de workshop strandjutten combineert met de workshop Jut-Kunst. Hier kun je alle mooie en grappige dingen die je verzameld hebt gebruiken om iets moois van te maken.

Kosten: € 10,00 (prijs geldt vanaf 10 personen)
Kosten combi workshop Strandjutten + Jut-Kunst: € 22,50
Tijdsduur: 1,5 uur / combi workshop 2 uur
Wij hanteren 1 begeleider per 10 personen.
Leeftijd: vanaf 6 jaar

Materiaal (jut tas tijdens jutten), begeleiding van ervaren strandjutter en heel veel lol.

Gemakkelijk zittende kleding, schoenen die vast kunnen of blote voeten, zonnebril, zonnebrandcreme en een windjack.
Hou er qua kleding rekening mee dat het op het strand altijd iets frisser is dan achter de duinen

Dreams is gevestigd in Ter Heijde aan Zee, dit pittoreske vissersdorp ligt aan de Zuid-Hollandse kust tussen Hoek van Holland en Scheveningen in. Het strand van Ter Heijde is een ontspannen omgeving, met een breed strand waar lekker gesport kan worden. Door de unieke ligging vlakbij de Zandmotor (door zandopspuiting ontstaan) spoelen hier net wat vaker bijzonderheden aan. Lees meer over de omgeving.