Kinderfeestje SkateMinis

Het skate kinderfeestje, speciaal ontwikkeld voor kinderen van 4 t/m 6 jaar.

  • Tijdsduur: 1 uur (inclusief omkleden)

  • Leeftijd: vanaf 4 t/m 6 jaar

  • 1 leraar per 8 kinderen.

Kosten: € 100,00 (t/m 8 kids)

Skaten met je vriendjes!

Het skate kinderfeestje, speciaal ontwikkeld voor kinderen van 4 t/m 6 jaar.

  • Tijdsduur: 1 uur (inclusief omkleden)

  • Leeftijd: vanaf 4 t/m 6 jaar

  • 1 leraar per 8 kinderen.

Kosten: € 100,00 (t/m 8 kids)

Kinderfeestje SkateMini’s

Ideaal als eerste kinderfeestje! Het SkateMini´s kinderfeestje is een skate kinderfeestje speciaal ontwikkeld voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. Spelenderwijs leren de kids omgaan met een skateboard en leren zij de basis van skateboarden. De les is binnen in ons indoor skatepark, Dreams Playground. Dit is een privé skatepark waar we lekker de ruimte hebben en veilig kunnen leren. Bij lekker weer kunnen we lekker skateboarden op het pleintje voor onze shop.

Lijkt het jou ook cool om te leren skateboarden met je vriendjes? Doe dan dit skate kinderfeestje, speciaal voor jonge kids, bij Dreams Skateschool!

Een eigen skateboard van is een super mooi verjaardagscadeau, zoals bijvoorbeeld deze complete skateboards. Tip: vraag Dreamsshop kadobonnen aan iedereen die naar jouw feestje komt. (voor een skateboard, helm, beschermers)

Skateboard kinderfeestje voor kinderen van 4 t/m 6 jaar

Een mini’s skateboard kinderfeestje bij Dreams is vooral veel lol maken tijdens het skateboarden. We leren de kinderen spelenderwijs skateboarden. Op de knieën, zittend, liggend of staand op een skateboard vooruit komen en remmen. Met hulp van de skateboard leraar van de obstakels afrijden en leren sturen. Tijdens het feestje doen we diverse spelletjes op het skateboard zodat leren en spelen worden afgewisseld.
Er wordt uiteraard ook aandacht besteed aan veiligheid, zo leer je veilig vallen en goed landen.
Het lesmateriaal en reservering van de indoor skatehal is inbegrepen bij feestje.

Maak je feestje compleet met taart, ijs en patatjes!

Om het feestje helemaal compleet te maken kun je bij Dreams Surfcafé taart, wafels of een lekker schepijsje komen eten. Natuurlijk mag je bij ons ook je cadeautjes uitpakken en liedjes zingen! Het Surfcafé is ongeveer 15 minuutjes lopen vanaf Dreams Playground.

Je mag ook zelf wat lekkers en te drinken meenemen naar onze Indoor Playground. Het is mogelijk om een half uur voor of na het feestje de ruimte te huren, zodat je lekker de tijd hebt om je cadeautjes uit te pakken en taart te eten!

Eten op het strand

Na al die actie heb je misschien wel trek gekregen, en wat is er dan lekkerder dan een patatje, pizza of pannenkoeken!? Bij onze gezellige buren van Makani Beach kun je een kinderfeestjes tafel reserveren om na te genieten van je feestje. Natuurlijk ben je ook welkom bij Makani voordat je feestje begint. Bekijk hier de menukaart.

Kosten: € 100,00 (t/m 8 kids)
Tijdsduur: 1 uur
Leeftijd: vanaf 4 t/m 6 jaar

Er is 1 skateboard instructeur per 8 kinderen.

Skateboards, beschermers, helmen en professionele begeleiding skateleraar en heel veel lol.

Prettige zittende buitenspeel-kleding en schoenen die vast kunnen. Eventueel een drankje voor tijdens de les.
Heb je een eigen skateboard, helm en/of beschermers? Neem ze dan mee!
Wil je graag je eigen skateboard, beschermers en/of helm kopen? Wij helpen je graag bij het maken van een goede keuze bij Dreamsshop in Ter Heijde (of online)!

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste skate materialen, die goed onderhouden worden. Bij ons is het dragen van beschermers en een helm verplicht tijdens de lessen. Ook als je al kan skaten. Bij skateboarden hoort vallen. Zonder vallen kun je niet leren skateboarden. Gelukkig hebben we beschermers, helmen en pleisters.

Dreams is gevestigd in Ter Heijde aan Zee en sinds kort hebben wij hier vlakbij ons eigen Dreams indoor skatepark “Dreams Playground” in Monster. Vanaf Dreams in Ter Heijde is het ongeveer 15 minuten lopen naar de indoor locatie in Monster.

Parkeren: parkeer je auto in de Frans Halsstraat (en niet voor “Dreams Playground” zelf). Er is maar een heel beperkte ruimte en we houden graag rekening met onze buren.

Toch liever buiten skaten? Dat kan ook! Lees hier dan meer over het kinderfeestje SkateMini’s buiten.

De betaling van de les kan voorafgaand online via ons boekingssysteem. Na het boeken van een les, krijg je bevestiging e-mail, met daarin een link om de betaling te voldoen.