Binnen

Bij Dreams zijn we op alles voorbereid. Hittegolf, regen, zomer of winter, bij ons kun je altijd terecht voor je kinderfeestje!

Skateboarden

Wil je graag skateboarden in een indoor skatepark? Bij Dreams hebben we ons eigen prive parkje, binnen!

Freerunnen

Leren freerunnen met je vriendjes is een van de leukste kinderfeestjes bij Dreams!

Graffiti

Heb jij altijd al eens willen weten hoe je  een mooi kunstwerk kan maken? Dan is dit Graffiti kinderfeestje helemaal wat voor jou!

Jutkunst

En ben je creatief en hou je ervan om iets met je handen te maken past de creatieve workshop jut-kunst helemaal bij jou! 

Actief kinderfeestje bij Dreams – Je allerleukste kinderfeestje ooit!

Bij Dreams kun je alle kanten op met een actief kinderfeestje, er zijn genoeg keuzes om je verjaardagsfeestje bij Dreams te vieren! Je kan eigenlijk ieder jaar wat anders proberen! Of doe twee activiteiten na elkaar, dan kun je lekker je energie kwijt. En blijf daarna lekker bij ons op het strand eten. Je kunt kiezen voor één activiteit, je eigen combinatie van feestjes maken, zoals bijvoorbeeld skimboarden en schatgraven of longboarden en freerunning.
En niet te vergeten, een heerlijke ‘Homemade Taart’ bestellen om feestelijk mee te beginnen, natuurlijk kadootjes uitpakken en liedjes zingen. Om het helemaal compleet te maken kun je zelfs je kinderfeestje afsluiten bij onze buren, Makani Beach met patatjes of poffertjes eten op het strand. Zo kun je jouw verjaardagspartijtje helemaal maken, zoals je zelf wil! Bij Dreams is alles mogelijk!

De actieve kinderfeestjes kunnen gegeven worden bij Dreams in Ter Heijde. Maar ook bijvoorbeeld op een skatepark bij jou in de buurt. En als het slecht weer is kunnen we altijd naar binnen bij Dreams, zo hebben wij altijd een alternatief programma om zo toch een actief kinderfeestje tot een succes te maken. Wij zijn op alles voorbereid!