Kinderfeestje Expeditie Dreams

Leren surfen met je vriendjes. Het leukste kinderfeestje ooit!

  • Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 8 t/m 14 jaar

  • Teamwork, spel-elementen, ontdekken.

  • Wij hanteren 1 begeleider per 10 kinderen.

Kosten: € 150,00 (t/m 10 kids)

extra kids boven 10 kids: € 13,00 p.p.

Op Expeditie bij Dreams!

Bij Expeditie Dreams gaat het om teamspirit, vergelijk het met de spellen van Expeditie Robinson.

  • Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 8 t/m 14 jaar

  • Teamwork, spel-elementen, ontdekken.

  • Wij hanteren 1 begeleider per 10 kinderen.

Kosten: € 150,00 (t/m 10 kids)

extra kids boven 10 kids: € 13,00 p.p.

Kinderfeestje Expeditie Dreams

Het kinderfeestje Expeditie Dreams bij Dreams Surfschool is echt een beleving! Want je ontdekt de Robinson in jezelf! Ben je een knutselkoning(in) of mega slim? Kun je met je vrienden/vriendinnen samenwerken of wordt het één grote chaos? Expeditie Dreams is een uitdagend en gevarieerd spel waarbij samenwerken en slim denken helpen om alle proeven door te komen.

Het feestje vindt plaats op het strand, hier bouwen we een parcours met een waterproef, een bouwproef, spellen, ingewikkelde puzzels en rekensommen en nog veel meer verassingen.

Kinderfeestje Expeditie Dreams

Bij Expeditie Dreams gaat het om teamspirit, vergelijk het met de spellen van Expeditie Robinson, maar dan wat minder tropisch. Leer je vrienden beter kennen en laat iedereen uitblinken in zijn of haar kwaliteiten.

Ontdek de Robinson in jezelf!

Het feestje start met de speluitleg. Vervolgens zullen de teams proeven gaan spelen tegen elkaar waar iedereen mentaal en fysiek zal worden uitgedaagd. Door het winnen van verschillende proeven kunnen munten verdient worden. Deze munten zijn nodig om het finalespel te kunnen winnen. Samenwerking is key!

Maak je feestje compleet met taart, ijs en patatjes!

Om het feestje helemaal compleet te maken kun je bij Dreams Surfcafé taart, wafels of een lekker schepijsje komen eten! Hier staat ook een kan limonade voor de kids klaar (voor of na het feestje). Natuurlijk mag je bij ons ook je cadeautjes uitpakken en liedjes zingen!

Na de Expeditie heb je misschien wel trek gekregen, en wat is er dan lekkerder dan een patatje, pizza of pannenkoeken!? Bij onze gezellige buren van Makani Beach kun je een kinderfeestjes tafel reserveren om na te genieten van je feestje. Natuurlijk ben je ook welkom bij Makani voordat je feestje begint. Bekijk hier de menukaart.

Veel meer dan alleen Expeditie Dreams

Naast kinderfeestjes op het strand kun je bij ons ook je feestje vieren in zee. Je kunt bij ons leren surfen, skimboarden en bodyboarden. Of op het strand, strandjutten en leren vliegeren met een powerkite. Op straat zijn we ook te vinden met skateboards, longboards, BMX en freerunning. En in de herfst en winter kun je bij ons met je feestje ook indoor skateboarden, freerunnen en graffiti maken.

Kosten: € 150,00 (t/m 10 kids)
extra kids boven 10 kids: € 13,00 p.p.
Tijdsduur: 1,5 uur
Leeftijd: vanaf 8 t/m 14 jaar

Materiaal voor alle proeven en gezellige professionele begeleiding. Er staat een kan water of limo bij Dreams Surfcafé klaar om voor of na het feestje te drinken. Na het feestje krijgen alle kids een toffe poster van een Dreams teamrider.

Buitenspeelkleding, schoenen die vast kunnen of blote voeten, zonnebril, zonnebrandcreme. Hou er qua kleding rekening mee dat het op het strand altijd iets frisser is dan achter de duinen.

Wij zorgen dat iedereen vooral heel veel lol heeft en jullie niet over de veiligheid hoeven te denken.

Onze surfschool op het strand van Ter Heijde, kun je bereiken via strandopgang Karel Doormanweg. Op strand aangekomen, loop je rechtsaf naar onze surfschool, naast de strandtent Makani Beach.

Kom ook eens langs bij onze surf- en skateshop in het dorp. De shop en het ons café vind je aan het plein bij de kerk, vlakbij de strandopgang.

Parkeren fiets: Direct voor strandopgang, is er een fietsenstalling.
Parkeren auto: Er is bij de strandopgang Karel Doormanweg een groot parkeerterrein, waar je gratis kunt parkeren. (Klik hier voor de route).

De betaling van de les kan voorafgaand online via ons boekingssysteem. Na het boeken van een les, krijg je bevestiging e-mail, met daarin een link om de betaling te voldoen.