• Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 8 t/m 14 jaar

  • Teamwork, spel-elementen, ontdekken.

  • Wij hanteren 1 begeleider per 10 kinderen.

Kosten: € 150,00 (t/m 10 kids)

extra kids boven 10 kids: € 13,00 p.p.

Reserveren

Kinderfeestje Expeditie Dreams

Het kinderfeestje Expeditie Dreams bij Dreamssurfschool vergeet je nooit meer. Expeditie Dreams is een uitdagend en gevarieerd spel met als doel: Samenwerken.

Het doel is om het uiteindelijke finalespel te winnen. Natuurlijk moeten er eerst allerlei teamproeven worden uitgevoerd. Door het winnen van proeven kun je Dreams Munten verzamelen die je grote voordelen opleveren bij het finalespel. Maar vergeet niet… bij Expeditie Dreams weet je nooit wie er wint!

Kinderfeestje Expeditie Dreams

Bij Expeditie Dreams gaat het om teamspirit, vergelijk het met de spellen van Expeditie Robinson, maar dan wat minder tropisch. Leer je vrienden beter kennen en laat iedereen uitblinken in zijn of haar kwaliteiten.

Ontdek de Robinson in jezelf!

Het feestje start met de speluitleg. Vervolgens zullen de teams proeven gaan spelen tegen elkaar waar iedereen mentaal en fysiek zal worden uitgedaagd. Door het winnen van verschillende proeven kunnen munten verdient worden. Deze munten zijn nodig om het finalespel te kunnen winnen. Samenwerking is key!

Een feestje is pas compleet met taart!

Bij Dreams Surfcafé bakken we de heerlijkste ‘Homemade Taart’ om feestelijk mee te beginnen. En natuurlijk mag je bij ons ook cadeautjes uitpakken en liedjes zingen. Om het helemaal compleet te maken kun je zelfs je kinderfeestje afsluiten bij onze buren, Dreams Beachhouse met patatjes of pannenkoeken eten op het strand. En tot slot nog een super lekker schepijsje van Dreams Surfcafé natuurlijk!

Veel meer dan alleen Expeditie Dreams

Naast kinderfeestjes op het strand kun je bij ons ook je feestje vieren in zee. Je kunt bij ons leren surfen, skimboarden en bodyboarden. Of op het strand, strandjutten en leren vliegeren met een powerkite. Op straat zijn we ook te vinden met skateboards, longboards, BMX en freerunning. En in de herfst en winter kun je bij ons met je feestje ook indoor skateboarden, freerunnen en graffiti maken.

Kosten: € 150,00 (t/m 10 kids)
extra kids boven 10 kids: € 13,00 p.p.
Tijdsduur: 1,5 uur
Leeftijd: vanaf 8 t/m 14 jaar

Materiaal voor alle proeven en gezellige professionele begeleiding.

Buitenspeelkleding, schoenen die vast kunnen of blote voeten, zonnebril, zonnebrandcreme. Hou er qua kleding rekening mee dat het op het strand altijd iets frisser is dan achter de duinen.

Wij zorgen dat iedereen vooral heel veel lol heeft en jullie niet over de veiligheid hoeven te denken.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Dreams Beachhouse.

De betaling van het kinderfeestje is mogelijk via ons boekingssysteem Viking. Je ontvangt na reservering per email een betaallink. Liever contant betalen? Dat kan voorafgaand aan het feestje bij Dreams Shop. Dreams Shop bevindt zich op de hoek van het Willem III Plein, naast de kerk in Ter Heijde.