Kinderfeestje Expeditie Dreams

Leren surfen met je vriendjes. Het leukste kinderfeestje ooit!

  • Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 8 t/m 14 jaar

  • Teamwork, spel-elementen, ontdekken.

  • Wij hanteren 1 begeleider per 10 kinderen.

Kosten: € 150,00 (t/m 10 kids)

extra kids boven 10 kids: € 13,00 p.p.

Op Expeditie bij Dreams!

Bij Expeditie Dreams gaat het om teamspirit, vergelijk het met de spellen van Expeditie Robinson.

  • Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 8 t/m 14 jaar

  • Teamwork, spel-elementen, ontdekken.

  • Wij hanteren 1 begeleider per 10 kinderen.

Kosten: € 150,00 (t/m 10 kids)

extra kids boven 10 kids: € 13,00 p.p.

Kinderfeestje Expeditie Dreams

Het kinderfeestje Expeditie Dreams bij Dreams Surfschool is echt een beleving! Want je ontdekt de Robinson in jezelf! Ben je een knutselkoning(in) of mega slim? Kun je met je vrienden/vriendinnen samenwerken of wordt het één grote chaos? Expeditie Dreams is een uitdagend en gevarieerd spel waarbij samenwerken en slim denken helpen om alle proeven door te komen.

Het feestje vindt plaats op het strand, hier bouwen we een parcours met een waterproef, een bouwproef, spellen, ingewikkelde puzzels en rekensommen en nog veel meer verassingen.

Kinderfeestje Expeditie Dreams

Bij Expeditie Dreams gaat het om teamspirit, vergelijk het met de spellen van Expeditie Robinson, maar dan wat minder tropisch. Leer je vrienden beter kennen en laat iedereen uitblinken in zijn of haar kwaliteiten.

Ontdek de Robinson in jezelf!

Het feestje start met de speluitleg. Vervolgens zullen de teams proeven gaan spelen tegen elkaar waar iedereen mentaal en fysiek zal worden uitgedaagd. Door het winnen van verschillende proeven kunnen munten verdient worden. Deze munten zijn nodig om het finalespel te kunnen winnen. Samenwerking is key!

Een feestje is pas compleet met taart!

Bij Dreams Surfcafé bakken we alles vers! En natuurlijk mag je bij ons ook cadeautjes uitpakken en liedjes zingen. Om het helemaal compleet te maken kun je bij ons taart, wafels of een lekker ijsje komen eten in Dreams Surfcafé!

Veel meer dan alleen Expeditie Dreams

Naast kinderfeestjes op het strand kun je bij ons ook je feestje vieren in zee. Je kunt bij ons leren surfen, skimboarden en bodyboarden. Of op het strand, strandjutten en leren vliegeren met een powerkite. Op straat zijn we ook te vinden met skateboards, longboards, BMX en freerunning. En in de herfst en winter kun je bij ons met je feestje ook indoor skateboarden, freerunnen en graffiti maken.

Kosten: € 150,00 (t/m 10 kids)
extra kids boven 10 kids: € 13,00 p.p.
Tijdsduur: 1,5 uur
Leeftijd: vanaf 8 t/m 14 jaar

Materiaal voor alle proeven en gezellige professionele begeleiding.

Buitenspeelkleding, schoenen die vast kunnen of blote voeten, zonnebril, zonnebrandcreme. Hou er qua kleding rekening mee dat het op het strand altijd iets frisser is dan achter de duinen.

Wij zorgen dat iedereen vooral heel veel lol heeft en jullie niet over de veiligheid hoeven te denken.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Makani Beach.

De betaling van het kinderfeestje is mogelijk via ons boekingssysteem Viking. Je ontvangt na reservering per email een betaallink. Liever contant betalen? Dat kan voorafgaand aan het feestje bij Dreams Shop. Dreams Shop bevindt zich op de hoek van het Willem III Plein, naast de kerk in Ter Heijde.