Een volledig verzorgde dag op het strand

Door elkaar te ontmoeten in een geheel andere setting dan de dagelijkse werkvloer of saaie vergaderruimte ontstaan spontane gesprekken. Ongedwongen en oprecht. Daarom kies je voor een actief bedrijfsuitje op het strand!

Dreams Events biedt een breed scala originele workshops aan voor een actief bedrijfsuitje op het strand. Maak je eigen mix van ontspanning en inspanning of kies voor een van onze uitdagende (strand) spelen.

Voor ieder weertype is er een passend programma op het strand, of zelfs binnen. De activiteiten worden stuk voor stuk gegeven door gedreven en gepassioneerde professionals. Je kunt een eigen pakket samenstellen van verschillende activiteiten, zodat er voor iedereen (van jong tot ouder) een passende workshop aanwezig is. Of een van onze arrangementen kiezen.

Ben je op zoek naar een enkele activiteit, of een hele dag-invulling, bij ons is alles mogelijk!

Kant en klaar

Bij Dreams Events kun je alle kanten op en zijn er veel activiteiten en arrangementen om tussen te kiezen. Om het organiseren van een actief bedrijfsuitje voor jouw bedrijf wat makkelijker te maken, hebben we alvast drie “kant en klare” programma’s voor je samengesteld. Natuurlijk zijn deze pakketten uit te breiden en aan te passen naar jouw wensen.

Team Building

vanaf €90,00 / deelnemer

Een Team Building arrangement. Bij Expeditie Dreams zal de focus liggen op samenwerken. Bij de keuze activiteiten is er voor ieder wat wils! Je leert je collega’s tijdens de activiteiten echt op een andere manier kennen. De dag daarna afsluiten op het strand met een BBQ wil iedereen toch!

Programma

Koffie/thee/cappuccino

Expeditie Dreams is een uitdagend en gevarieerd spel met als doel: Teambuilding.
Alle activiteiten zijn voorzien van een “proef” die vraagt om samenwerking, maar ook kracht, inzicht en doorzettingsvermogen.

Even bij komen van de activiteit met Bitterballen en een  drankje.

Surfen
Powerkiten
Expeditie Dreams
Raften
Graffiti Art
Strandjutten
Longboarden

Bekijk hier de activiteiten

Alle barbecues zijn Inclusief diverse broden en smeersels, sauzen, gegrilde groenten,
salades en aardappeltjes. *vega mogelijkheden: Beyond burger, maiskolf, groentespies
Barbecue pakket Basis
hamburger 100% rundvlees, gemarineerde kippendijen, gemarineerde barbecue worstjes.

Vanaf 20 personen
Prijs: Vanaf € 25,50

Keuze workshops

vanaf €75,00 / deelnemer

Dreams is gespecialiseerd in het geven van workshops waarbij we onze passie kunnen delen. Dit komt het best tot zijn recht als mensen een keuze kunnen maken in de workshops waaraan zij deelnemen. Vandaar dat ons arrangement keuze workshops erg populair is.

Programma

Koffie/thee/cappuccino

Surfen
Powerkiten
Expeditie Dreams
Raften
Graffiti Art
Strandjutten
Longboarden

Bekijk hier de activiteiten

Een heerlijke lunch met diverse luxe broodjes, belegd met onder andere carpaccio, makreelsalade en ham/kaas, inclusief een warme snack, tafelwater en jus d’ orange

Vanaf 10 personen
Prijs: Vanaf € 22,50 p.p

Surfen
Powerkiten
Expeditie Dreams
Raften
Graffiti Art
Strandjutten
Longboarden

Bekijk hier de activiteiten

Na een actieve en gezellige, kan iedereen voldaan naar huis, of lekker op eigen initiatief op het strand blijven hangen.

Sportieve middag

vanaf €55,00 / deelnemer

Een volledig verzorgde sportieve middag op het strand waarbij je je collega’s eens op een andere manier ziet. Er is keuze tussen ons Expeditie Dreams spel, gericht op teambuilding of een beachgames toernooi.

Programma

Na een korte introductie en uitleg over de activiteit en het maken van teams, kunnen we lekker snel aan de slag met de activiteit.

Expeditie Dreams
Dit is een uitdagend en gevarieerd spel met als doel: Teambuilding.
Alle activiteiten zijn voorzien van een “proef” die vraagt om samenwerking, maar ook kracht, inzicht en doorzettingsvermogen.

Beach Games
Hou je meer van de traditionele sporten dan organiseren wij graag een sportmiddag voor jullie onder andere de volgende sporten: Beachvolleybal, Beach Soccer, Beach Tennis & Ultimate Frisbee.

Borrel inclusief drankarrangement basis, met bitterballen en Makani borrelplank, gedurende 2 uur.

Prijs: Vanaf € 21,50 p.p voor 2 uur

Hapje en drankje

Bij Makani kun je genieten van heerlijk eten en drinken met de fijne omgeving van het strand.

Lunch

Vanaf € 22,50 p.p

Borrel

Vanaf € 21,50 p.p voor 2 uur

BBQ buffet

Vanaf € 25,50

Walking Dinner

Vanaf € 35,50 p.p.

De workshops en activiteiten vinden plaats op een unieke, rustige locatie op het strand van Ter Heijde, in de Randstad. Ter Heijde is een pittoresk dorpje aan de kust, waar het onontdekte strand erg geschikt is voor een actief bedrijfsuitje op het land en in het water. Met het team blijven overnachten? Dat kan bij de lokale Bed and Breakfast en het hotel.

Wil je een workshop op jullie bedrijfslocatie laten plaatsvinden? Ook dat is mogelijk! Contact ons voor meer informatie en een voorstel op maat!

 • Ontspannen sfeer

 • Unieke en rustige locatie op het strand.

 • Meer dan 20 jaar ervaring in het verzorgen van workshops in zee, op staat en op het strand.

 • Geschikt voor kleine en grote groepen. (10 – 200 personen)

 • Activiteiten voor alle doelgroepen

 • Horeca gelegenheid direct naast onze locatie

Bij Dreams kun je kiezen uit activiteiten voor een actief bedrijfsuitje; in het water, op het strand, op straat en creatieve workshops.

Surfen

Expeditie Dreams

Powerkiten

Raften

Graffiti Art

Longboarden

Strandjutten

Suppen

Beach Games

Beach Art

Heb je een snelle vraag? Stuur ons dan een berichtje via WhatsApp. Wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Heb je een snelle vraag? Stuur ons dan een berichtje via WhatsApp. Wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Heb je een vraag of heb je uitgebreidere informatie nodig? Mail je vraag of opmerking naar info@dreamssurfschool.nl

Heb je een vraag of heb je uitgebreidere informatie nodig? Mail je vraag of opmerking naar info@dreamssurfschool.nl

Heb je toch liever telefonisch contact?
We zijn bereikbaar op telefoonnummer:
+31 6 16 09 55 65 tijdens onze openingstijden.

Heb je toch liever telefonisch contact? Dan kun je ons bellen op +31 6 16 09 55 65 . We zijn bereikbaar tijdens de openingstijden.

Deze bedrijven mochten wij al ontvangen:

Reviews

 • Mijn zoon KoertYann, met downsyndroom, heeft een echt supergoed contact met Daan. Ze hebben het heel gezellig, KoertYann leert veel en ontwikkelt een beter zelfvertrouwen. Ik ben blij dat mijn... lees verder

  Lammert Huizinga
 • Mijn zoon had een privé les skimboarden van Daan en vond het fantastisch. Hij heeft in korte tijd geleerd hoe het moet en Daan moedigde hem enthousiast aan en daagde... lees verder

  Moniek Van Essen
 • Daan heeft ons anderhalf uur alles van het power kiten uitgelegd en ons laten vliegeren. Super gezellig, was erg leuk! We waren er met 2 volwassenen en 5 kinderen. Goede... lees verder

  Jeroen Hiddink
 • Although young instructors, the instructions are very good. Last time Jippe was able to give me some very good tips.

  Florin Zavelcuta
 • Surfing with Dreams made my life in the Netherlands so much more joyful. Learning to surf as 40+er is a super fun experience with the very skilled coaches in a... lees verder

  Birgit Hausleitner
 • Dreams heeft voor ons bij ons huis een leuke longboardworkshop verzorgd voor het kinderfeestje van onze dochter. De kinderen hebben veel plezier gehad en echt wat geleerd. Er zat ook... lees verder

  Charlotte Bok