• Tijdsduur: 1,5 uur / combi workshop 2 uur

  • Leeftijd: vanaf 6 jaar

  • Wij hanteren 1 begeleider per 10 personen.

Kosten: € 18,50 p.p. (v.a. 10 personen)

Kosten combi workshop Strandjutten + Jut-Kunst: € 22,50 p.p.

Reserveren

Workshop Jutkunst

Lekker creatief aan de slag met een de workshop Jut-Kunst. Maak je eigen kunstwerk met de dingen die op het strand te vinden zijn. Mooie schelpen, drijfhout, visnetten of vrolijk gekleurd plastic, er is zoveel moois te vinden op het strand!

Hou je ervan om creatief bezig te zijn en mooie dingen te maken? Dan komt het wel goed met deze creatieve workshop op het strand! Wordt het een stoer plastic monster, een gek kunstwerk of iets om op te hangen?

Aanvullende informatie

Workshop Jut-Kunst – creatieve workshop op het strand

Je kunt als groep werken aan een gezamenlijk kunstwerk of aan persoonlijk project. Het is helemaal aan jou, je mag alles maken wat je zelf kan verzinnen. Met lijm, gereedschap, verf, stiften en touw mag je zelf aan de slag onder begeleiding van Suzanne, van studiosterk.

Je kunt aan de slag met de spullen van de strandjutter, er zijn bakken vol met drijfhout, schelpen, veren, gekleurd plastic in alle soorten, kleuren en gekke vormen en meters visnet, maar…. Het leukste is natuurlijk aan de slag gaan met de spullen die je zelf op het strand gevonden hebt!

Daarom kun je Jut-Kunst combineren met het de workshop strandjutten, waar je zelf op zoek gaat naar drijfhout, mooie schelpen en aangespoeld plastic. Eerst even lekker uitwaaien en daarna rustig aan de slag met de mooie dingen die je gevonden hebt. En natuurlijk mag je wat je gemaakt hebt mee naar huis nemen.

De workshop vindt plaats op het strand, op het terras van Dreams of bij minder mooi weer in het creatief atelier bij Dreams Playground. Jut-Kunst op locatie is ook mogelijk!

Kosten: € 18,50 (prijs geldt vanaf 10 personen)
Kosten combi workshop Strandjutten + Jut-Kunst: € 22,50
Tijdsduur: 1,5 uur / combi workshop 2 uur
Wij hanteren 1 begeleider per 10 personen.
Leeftijd: vanaf 6 jaar

Materiaal (gejutte materialen, knutsel spullen), begeleiding van ervaren kunstenaar en heel veel lol.

Gemakkelijk zittende kleding wat een beetje vuil mag worden. Bij het strand is het vaak wat frisser, dus neem een extra trui mee.

Dreams is gevestigd in Ter Heijde aan Zee, dit pittoreske vissersdorp ligt aan de Zuid-Hollandse kust tussen Hoek van Holland en Scheveningen in. Het strand van Ter Heijde is een ontspannen omgeving, met een breed strand waar lekker gesport kan worden. Door de unieke ligging vlakbij de Zandmotor (door zandopspuiting ontstaan) spoelen hier net wat vaker bijzonderheden aan. Jut-Kunst wordt gegeven op het (overdekte) terras bij Dreams Surfschool op het strand.