De eerste editie van Dreams Mini Festival 2016 vond plaats in het laatste weekend van juli. Een kleinschalig maar super gezellig strandfestival in Ter Heijde aan Zee. Een strand event voor jong en oud, met bandjes, singer-songwriters en volop leuke workshops zoals surfen, graffiti en strandyoga.

In de namiddag van vrijdag 29 juli ging het Dreams Mini Festival van start met de VANS Softtoppers surfwedstrijd. Een fun surfwedstrijd op softtops (les surfboards). De locale strijd tussen de Dreams team members werd uiteindelijk gewonnen door Daan Gras, die met een mooi Paipo board naar huis ging. ‘S avonds betrad Frank Rensen met zijn jaren ’70 geïnspireerde sound het open podium, en DJ Max zorgde met zijn fijne beach tunes voor een mooie afsluiting van de dag.

Op zaterdag 30 juli kon iedereen zich helemaal uitleven en waren er allerlei sportieve- en creatieve workshops voor verschillende leeftijden te volgen bij Dreams Surfschool. Zo kon je golfsurfen, meedoen met het volleybaltoernooi en beach games en ook workshops volgen zoals suppen, yoga en beach art. Gedurende de dag was er nog veel meer te beleven. Verschillende testcenters van GoPro, Catch Surfboards, Indo Board en Peter Lynn waren aanwezig.

Ook deze avond kregen jonge artiesten, zoals acoustisch duo Joyce & Barry, de kans om op het open podium hun talenten te showcasen. Met de voeten in het zand sloten we de dag knallend af met optredens van Path Smith en de band Inbetween Colors!

Geniet, met deze aftermovie, nog even mee van de heerlijke vibes die dit twee daagse strandfestival kenmerkten. Op naar Dreams Mini Festival 2017!

Muziek: dank aan Pat Smith – Pirate