Arrangementen

Een vrijgezellendag, vriendendag of bedrijfsuitje op het strand? Bij ons kun je uitwaaien, ontspannen, sportief bezig zijn, samenwerken, lachen, ploeteren en ja, ook afsluiten met een biertje.

Reserveren

Bedrijfsuitje

Kies uit sportieve, creatieve en ontspannen activiteiten zodat er voor iedereen een passende workshop aanwezig is.

Familiedag

Op het strand uitwaaien, samenwerken, lachen, ploeteren en afsluiten met een drankje.

Vriendendag

Wil je eens wat anders dan bowling, midgetgolf en een kroegentocht? Dat kan bij Dreams!

Vrijgezellendag

Ben jij op zoek naar een onvergetelijke vrijgezellendag? Dan zit je goed bij Dreams Events!.

Arrangementen voor groepen collega´s, familie of vrienden

Lekker bezig zijn in de buitenlucht leidt tot een energieboost waarmee je weer even vooruit kan! Een fris hoofd en een andere kijk op je vrienden of collega’s worden gegarandeerd bij Dreams. Dreams zorgt ervoor dat je deze dag samen met je vrienden of collega’s niet meer zal vergeten.

Alle workshops van Dreams Events staan bol van activiteit, gezelligheid en samenwerking wat garant staat voor een leuke dag.

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een losse activiteit, of een hele daginvulling, bij ons is alles mogelijk.

Je kunt kiezen uit een van de echte Dreams sporten, strandactiviteiten, creatieve workshops en ontspannen workshops zodat er voor iedereen een passende workshop bij is.

Je kunt rustig beginnen met een heerlijk kopje koffie, bijkomen tijdens de lunch en afsluiten met een strand barbecue en/of een verfrissend biertje bij onze strandtent Dreams Beachhouse. Vrijwel alle workshops zijn te combineren en aan te vullen met hapjes en drankjes naar wens.

Je kunt bij ons terecht met groepen van groepen van 4 t/m 150 personen. Wij zorgen dat jullie een te gekke, onvergetelijke dag zullen beleven waar jullie nog lang over zullen napraten! Kijk bij activiteiten wat er allemaal mogelijk is.

Enthousiast geworden?

Vraag via het formulier je activiteit aan. Om een kinderfeestje te boeken, klik hier.

Verstuurd! Bedankt voor uw bericht.
Er is iets fout gegaan... Sorry