• Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 5

  • Wij hanteren 1 freerunning instructeur per 10 personen.

Kosten: € 15,00 p.p.

Prijs geldt vanaf 10 personen.

Reserveren

Workshop Freerunning

Tijdens een freerunning les leer je lekker springen, klimmen en klauteren in de buitenlucht. Freerunning is een sport waar je geen materiaal voor nodig hebt, want je gebruikt de straat als parcours. Je klimt op verschillende obstakels en maakt vloeiende bewegingen om zo naar het volgende obstakel te komen.

Na een freerunning les is buiten spelen nooit meer hetzelfde, overal zie je mogelijkheden om te freerunnen. Wij leren je ook veilig landen. Waar wacht je nog op?

Workshop freerunning – Verleg je grenzen en overwin je angst!

De freerunning les wordt gegeven door onze getalenteerde freerunners. Met het grootste gemak springen zij van een muur of klimmen zij op een dak. Geen straat of speeltuin is meer hetzelfde na een freerunning les de Dreams instructeurs. Ze steken je aan met hun enthousiasme en voor je het weet hang je zelf aan een klimrek of speel je apenkooi op straat!

Tijdens de freerunning les kunnen we ook oefenen met slacklinen (soort koortdansen op een spanband), zo kun je je balans verbeteren. Freerunnen kan ook prima geboekt worden in combinatie met een andere workshop en kan zowel binnen als buiten gegeven worden en kan ook op locatie plaatsvinden. Verleg je grenzen en overwin je angst!

Kosten: € 15,00 per persoon (prijs geldt vanaf 10 personen)
Tijdsduur: 1,5 uur
Wij hanteren 1 freerunning instructeur per 10 personen.
Leeftijd: vanaf 5 jaar

Professionele begeleiding freerunning instructeur en waar mogelijk een slackline.

Gemakkelijk zittende kleding en schoenen die vast kunnen.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Freerunning is behalve rennen, springen en klimmen ook goed leren landen na een sprong. We leren de deelnemers veilig vallen, wat bij alle sporten goed van pas komt. We stimuleren deelnemers hun grenzen te verleggen, maar ze mogen natuurlijk hun eigen grenzen aangeven.

Dreams is gevestigd in Ter Heijde aan Zee, dit pittoreske vissersdorp ligt aan de Zuid-Hollandse kust tussen Hoek van Holland en Scheveningen in. Het strand van Ter Heijde is een ontspannen omgeving. Vlakbij Dreams is een flinke speeltuin met zachte rubberen tegels, perfect om goed te leren landen, daarnaast hebben we hele uitdagende routes voor alle leeftijden en niveau’s van freerunning. Je kunt er ook voor kiezen om de freerunning les bij jou in de buurt te houden, misschien weet je wel een mooi park of speeltuin waar je zou willen oefenen. Vanaf 10km buiten Ter Heijde worden vervoerskosten berekend. Freerunning is ook heel leuk voor een kinderfeestje bij Dreams Skateschool.