Strand2019-02-13T16:33:07+00:00

Kinderfeestje op het strand bij Dreams Surfschool!

Dreams Surfschool zit op het strand van Ter Heijde, een echte relax plek. We organiseren de leukste kinderfeestjes op het strand zoals golfsurfen, bodyboarden, skimboarden, kite vliegeren, strandjutten en schatgraven, wij zijn er gek op!

Stoer kinderfeestje golfsurfen bij het strand - golfsurfen bij Dreams Surfschool

Lijkt het jou ook cool je kinderfeestje op het strand te houden en te leren surfen? Dat kan bij Dreams Surfschool!

Meer informatie
Kinderfeestje Bodyboarden

Het kinderfeestje bodyboarden bij Dreams Surfschool vergeet je nooit meer. Voor je het weet doe je al truukjes!

Meer informatie
Cool kinderfeestje op het strand - powerkite vliegeren bij Dreams Events

Het vliegeren met een powerkite geeft een kick waar je maar geen genoeg van krijgt! Echt een stoer kinderfeestje op het strand.

Meer informatie
Spannend kinderfeestje bij het strand - schatgraven bij Dreams Events

Het kinderfeestje schatgraven betekent spanning, avontuur, samenwerken en buitenspelen in één. Als echte zeerovers op zoek naar schatten.

Meer informatie
Stoer kinderfeestje bij het strand - skimboarden bij Dreams Surfschool

Skimboarden is super cool en best makkelijk om te leren bij Dreams. Ineens vlieg je op een skimboard door de branding!

Meer informatie
Avontuurlijk kinderfeestje op bij het strand - Strandjutten bij Dreams Events

Met het kinderfeestje strandjutten ga je op jutters avontuur en krijg je uitleg over alle dingen die op het strand te vinden zijn.

Meer informatie

Kinderfeestje op het strand – gezonde buitenlucht en dikke pret! 

Buiten spelen en lekker uitwaaien met een kinderfeestje op het strand, wij kunnen ons niets leukers voorstellen! Voor alle leeftijden is er een geschikte strand activiteit, zoals bijvoorbeeld voor de allerkleinsten (vanaf 5 jaar) schatgraven en jongleren en voor de grotere kids (vanaf 8 jaar) vliegeren en strandjutten en natuurlijk voor iedereen met zwemdiploma’s golfsurfen en bodyboarden.

Je kunt je kinderfeestje bij het strand combineren met andere (strand) activiteiten of een creatief feestje (zoals graffiti, beach art en jut-kunst). Je kunt bij Dreams je cadeautjes uitpakken en lekker een stuk taart eten en ook je feestje afsluiten bij Jamm Beach met patatjes of poffertjes eten op het strand (april t/m september). Hoe dan ook, wij zijn op alles voorbereid!

Over de locatie:
Dreams is gevestigd in Ter Heijde aan Zee, dit pittoreske vissersdorp ligt aan de Zuid-Hollandse kust tussen Hoek van Holland en Scheveningen in. Het strand van Ter Heijde is een ontspannen omgeving, met een breed strand waar lekker gesport kan worden. Lees meer over de omgeving.

kinderfeestje op het strand