Strand

Dreams Surfschool zit op het strand van Ter Heijde, een echte relax plek. We organiseren de leukste kinderfeestjes op het strand zoals golfsurfenbodyboardenskimboardenkite vliegerenstrandjutten en schatgraven, wij zijn er gek op!

Reserveren

Powerkiten

Het vliegeren met een powerkite geeft een kick waar je maar geen genoeg van krijgt! Echt een stoer kinderfeestje op het strand.

Strandjutten

Met het kinderfeestje strandjutten ga je op jutters avontuur en krijg je uitleg over alle dingen die op het strand te vinden zijn.

Schatgraven

Het kinderfeestje schatgraven betekent spanning, avontuur, samenwerken en buitenspelen in één. Als echte zeerovers op zoek naar schatten.

Kinderfeestje op het strand

Actief kinderfeestje bij Dreams – Je allerleukste kinderfeestje ooit!

Bij Dreams kun je alle kanten op met een actief kinderfeestje, er zijn genoeg keuzes om je verjaardagsfeestje bij Dreams te vieren! Je kan eigenlijk ieder jaar wat anders proberen! Of doe twee activiteiten na elkaar, dan kun je lekker je energie kwijt.  En blijf daarna lekker bij ons op het strand eten. Je kunt kiezen voor één activiteit, je eigen combinatie van feestjes maken, zoals bijvoorbeeld skimboarden en schatgraven of longboarden en freerunning.
En niet te vergeten, een heerlijke ‘Homemade Taart’ bestellen om feestelijk mee te beginnen, natuurlijk kadootjes uitpakken en liedjes zingen. Om het helemaal compleet te maken kun je zelfs je kinderfeestje afsluiten bij onze buren, Dreams  Beachhouse met patatjes of poffertjes eten op het strand. Zo kun je jouw verjaardagspartijtje helemaal maken, zoals je zelf wil! Bij Dreams is alles mogelijk!

De actieve kinderfeestjes kunnen gegeven worden bij Dreams in Ter Heijde. Maar ook bijvoorbeeld op een skatepark bij jou in de buurt. En als het slecht weer is kunnen we altijd naar binnen bij Dreams, zo hebben wij altijd een alternatief programma om zo toch een actief kinderfeestje tot een succes te maken. Wij zijn op alles voorbereid!