Kinderfeestje Jutkunst

Samen creatief aan de slag met de spullen van de strandjutter.

  • Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar

  • Wij hanteren 1 begeleider per 10 kinderen.

  • Kosten combi feestje Strandjutten + Jutkunst: € 170,00 (t/m 10 kids) / € 135,00 (t/m 5 kids)

Kosten: € 170,00 (t/m 10 kids)
€ 135,00 (t/m 5 kids)

Creatief met je vriendjes!

Samen creatief aan de slag met de spullen van de strandjutter.

  • Tijdsduur: 1 uur/ combi 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar

  • Wij hanteren 1 begeleider per 10 kinderen.

  • Kosten combi feestje Strandjutten + Jutkunst: €170,00 (t/m 10 kids) / € 135,00 (t/m 5 kids)

Kosten: € 140,00 (t/m 10 kids)
€ 115,00 (t/m 5 kids)

extra kids boven 10 kids: € 13,00 p.p.

Kinderfeestje Jutkunst

Lekker creatief aan de slag met een kinderfeestje jutkunst. Mooie schelpen, drijfhout of vrolijk gekleurd plastic, er is zoveel moois te vinden op het strand! Voor je het weet maak jij ook een stoer monster of een kunstwerk voor aan de muur. Hou je ervan om te knutselen en mooie dingen te maken? Dan komt het wel goed met dit creatieve kinderfeestje!

Bij mooi weer is Jutkunst buiten, bij minder mooi weer in het binnen atelier van Dreams Playground.

Kinderfeestje Jutkunst

Wordt het een plastic monster of toch liever iets om op te hangen? Het is helemaal aan jou, je mag alles maken wat je zelf kan verzinnen bij het kinderfeestje jutkunst. Met lijm, stiften, touw en gereedschap mag je zelf aan de slag onder begeleiding van Strandjutter Suus of een van onze andere jutters.

Je kunt aan de slag met de spullen van de strandjutter, er staan bakken vol met drijfhout, gekleurd plastic in alle soorten, kleuren en gekke vormen en meters vislijn, maar…. Het leukste is natuurlijk aan de slag gaan met de spullen die je zelf op het strand gevonden hebt.

Combi Kinderfeestje Jutkunst + Strandjutten

Daarom kun je je kinderfeestje Jutkunst goed combineren met het kinderfeestje strandjutten, waar je zelf op zoek gaat naar drijfhout, mooie schelpen en aangespoeld plastic. Dan ga je eerst even lekker uitwaaien op het strand en daarna rustig aan de slag met de mooie dingen die je gevonden hebt. Als het mooi weer is gaan we natuurlijk gewoon buiten knutselen! En natuurlijk mag je wat je gemaakt hebt mee naar huis nemen.

Maak je feestje compleet met taart, ijs en patatjes!

Om het feestje helemaal compleet te maken kun je bij Dreams Surfcafé taart, wafels of een lekker schepijsje komen eten. Natuurlijk mag je bij ons ook je cadeautjes uitpakken en liedjes zingen! Het Surfcafé is ongeveer 15 minuutjes lopen vanaf Dreams Playground en 5 minuten van onze surfschool.

Na het jutten en knutselen heb je misschien wel trek gekregen, en wat is er dan lekkerder dan een patatje, pizza of pannenkoeken!? Bij onze gezellige buren van Makani Beach kun je een kinderfeestjes tafel reserveren om na te genieten van je feestje. Natuurlijk ben je ook welkom bij Makani voordat je feestje begint. Bekijk hier de menukaart.

Kosten: € 140,00 (t/m 10 kids) / € 115,00 (t/m 5 kids)
extra kids boven 10 kids: € 13,00 p.p.
Tijdsduur 1 uur
Kosten combi feestje Strandjutten + Jutkunst: € 170,00 (t/m 10 kids) / € 135,00 (t/m 5 kids)
extra kids boven 10 kids: € 16,00 p.p.
Tijdsduur: combi feestje 1,5 uur
Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar

Materiaal (gejutte materialen, knutsel spullen), begeleiding van ervaren kunstenaar en heel veel lol.

Gemakkelijk zittende kleding wat een beetje vuil mag worden. Bij het strand is het vaak wat frisser, dus neem een extra trui mee.

Dreams is gevestigd in Ter Heijde aan Zee, dit pittoreske vissersdorp ligt aan de Zuid-Hollandse kust tussen Hoek van Holland en Scheveningen in. Het strand van Ter Heijde is een ontspannen omgeving, met een breed strand waar lekker gesport kan worden. Door de unieke ligging vlakbij de Zandmotor (door zandopspuiting ontstaan) spoelen hier net wat vaker bijzonderheden aan.

Jutkunst wordt gegeven óf bij Dreams Surfschool op het strand óf bij minder mooi weer indoor bij het atelier van Dreams Playground in Monster.

Onze surfschool op het strand van Ter Heijde, kun je bereiken via strandopgang Karel Doormanweg. Op strand aangekomen, loop je rechtsaf naar onze surfschool, naast de strandtent Makani Beach.

Parkeren fiets: Direct voor strandopgang, is er een fietsenstalling.

Parkeren auto: Er is bij de strandopgang Karel Doormanweg een groot parkeerterrein, waar je gratis kunt parkeren. (Klik hier voor de route).

De betaling van de les kan voorafgaand online via ons boekingssysteem. Na het boeken van een les, krijg je bevestiging e-mail, met daarin een link om de betaling te voldoen.