Kinderfeestje Jutkunst

Samen creatief aan de slag met de spullen van de strandjutter.

  • Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar

  • Wij hanteren 1 begeleider per 10 kinderen.

  • Kosten combi feestje Strandjutten + Jutkunst: € 170,00 (t/m 10 kids) / € 135,00 (t/m 5 kids)

Kosten: € 170,00 (t/m 10 kids)
€ 135,00 (t/m 5 kids)

Creatief met je vriendjes!

Samen creatief aan de slag met de spullen van de strandjutter.

  • Tijdsduur: 1 uur

  • Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar

  • Wij hanteren 1 begeleider per 10 kinderen.

  • Kosten combi feestje Strandjutten + Jutkunst: € 170,00 (t/m 10 kids) / € 135,00 (t/m 5 kids)

Kosten: € 170,00 (t/m 10 kids)
€ 135,00 (t/m 5 kids)

extra kids boven 10 kids: € 16,00 p.p.

Kinderfeestje Jutkunst

Lekker creatief aan de slag met een kinderfeestje jutkunst. Mooie schelpen, drijfhout of vrolijk gekleurd plastic, er is zoveel moois te vinden op het strand! Voor je het weet maak jij ook een stoer monster of een kunstwerk voor aan de muur. Hou je ervan om te knutselen en mooie dingen te maken? Dan komt het wel goed met dit creatieve kinderfeestje!

Bij mooi weer is Jutkunst buiten, bij minder mooi weer in het atelier van Dreams Playground.

Kinderfeestje Jutkunst

Wordt het een plastic monster of toch liever iets om op te hangen? Het is helemaal aan jou, je mag alles maken wat je zelf kan verzinnen bij het kinderfeestje jutkunst. Met lijm, stiften, touw en gereedschap mag je zelf aan de slag onder begeleiding van Suus, van studiosterk.

Wat ga je doen?

Je kunt aan de slag met de spullen van de strandjutter, er staan bakken vol met drijfhout, gekleurd plastic in alle soorten, kleuren en gekke vormen en meters vislijn, maar…. Het leukste is natuurlijk aan de slag gaan met de spullen die je zelf op het strand gevonden hebt.

Combi Kinderfeestje Jutkunst + Strandjutten

Daarom kun je je kinderfeestje Jutkunst goed combineren met het kinderfeestje strandjutten, waar je zelf op zoek gaat naar drijfhout, mooie schelpen en aangespoeld plastic. Dan ga je eerst even lekker uitwaaien op het strand en daarna rustig aan de slag met de mooie dingen die je gevonden hebt. Als het mooi weer is gaan we natuurlijk gewoon buiten knutselen! En natuurlijk mag je wat je gemaakt hebt mee naar huis nemen.

Taartje erbij?

Bij Dreams Surfcafé bakken we alles vers! En natuurlijk mag je bij ons ook cadeautjes uitpakken en liedjes zingen. Om het helemaal compleet te maken kun je bij ons taart, wafels of een lekker ijsje komen eten in Dreams Surfcafé!

Kosten: € 140,00 (t/m 10 kids) / € 115,00 (t/m 5 kids)
extra kids boven 10 kids: € 13,00 p.p.
Tijdsduur 1 uur
Kosten combi feestje Strandjutten + Jutkunst: € 170,00 (t/m 10 kids) / € 135,00 (t/m 5 kids)
extra kids boven 10 kids: € 16,00 p.p.
Tijdsduur: combi feestje 1,5 uur
Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar

Materiaal (gejutte materialen, knutsel spullen), begeleiding van ervaren kunstenaar en heel veel lol.

Gemakkelijk zittende kleding wat een beetje vuil mag worden. Bij het strand is het vaak wat frisser, dus neem een extra trui mee.

Dreams is gevestigd in Ter Heijde aan Zee, dit pittoreske vissersdorp ligt aan de Zuid-Hollandse kust tussen Hoek van Holland en Scheveningen in. Het strand van Ter Heijde is een ontspannen omgeving, met een breed strand waar lekker gesport kan worden. Door de unieke ligging vlakbij de Zandmotor (door zandopspuiting ontstaan) spoelen hier net wat vaker bijzonderheden aan.

Jutkunst wordt gegeven óf bij Dreams Surfschool op het strand óf bij minder mooi weer indoor bij het atelier van Dreams Playground in Monster.

De betaling van het kinderfeestje JutKunst is mogelijk via ons boekingssysteem Viking. Je ontvangt na reservering per email een betaallink. Liever contant betalen? Dat kan voorafgaand aan het feestje bij Dreams Shop. Dreams Shop bevindt zich op de hoek van het Willem III Plein, naast de kerk in Ter Heijde.