SCHOLEN/BSO2016-12-09T15:30:23+00:00

Sport oriëntatie voor scholen en BSO bij Dreams!

Speciaal voor scholen, buitenschoolse opvang en naschoolse opvang hebben wij diverse sportieve activiteiten die als geheel een dag(deel) kunnen invullen voor een sport orientatie of sportdag en de sportieve invulling van een vakantie activiteiten dag.

sport orientatie bij Dreams Events - longboarden

Bij Dreams kun je een hele dag doorbrengen met het leren van nieuwe sporten die op een normale sportdag niet tegenkomt.

Meer informatie
sport orientatie bij Dreams Events - golfsurfen

Een dag vol met verschillende workshops voor kinderen van de BSO, op het strand , een skatepark in de buurt of op het schoolplein.

Meer informatie
Sport orientatie bij Dreams Events - BMX en

In plaats van knutselen of voetbal, ga je leren skateboarden, longboarden, jongleren of freerunnen op je eigen BSO of NSO.

Meer informatie
Sport orientatie bij Dreams Events - strand sportdag

Bij Dreams kun je sporten doen die je in de gymles niet tegenkomt. Een anders-dan-anders gymles voor basis- en voortgezetonderwijs.

Meer informatie

Een sport orientatie voor alle kinderen bij Dreams! 
Of het nu gaat om kinderen in de leeftijd van 4 t/m 6 jaar of 16 t/m 18 jaar en alles wat er tussenin zit, wij hebben verschillende sportieve activiteiten voor alle leeftijden. Voor de kleinsten schatgraven op het strand en de grotere kids (en volwassenen) golfsurfen, longboarden en powerkiten. 

Je kunt bij ons terecht met groepen van 10 tot 150 kinderen en voor een enkele workshop of een hele dag-invulling. Je kunt zelf aangeven welke activiteiten er in het programma opgenomen worden. Uiteraard helpen wij graag met een passend advies en een offerte op maat. Voor meer informatie en een vrijblijvend oriënterend gesprek kun je contact met ons opnemen. Meer lezen over de diverse activiteiten sportdag? Kijk bij activiteiten voor de informatie over de verschillende sportieve onderdelen.

Over de locatie:
Dreams is gevestigd in Ter Heijde aan Zee, dit pittoreske vissersdorp ligt aan de Zuid-Hollandse kust tussen Hoek van Holland en Scheveningen in. Het strand van Ter Heijde is een ontspannen omgeving met een mooi breed strand, wat perfect is om te kunnen sporten. Lees meer over de omgeving.

scholen en bso