Workshops voor scholen en bso’s

Dreams Surfschool is te vinden in Ter Heijde en heeft een rustig, breed strand dat perfect is om te sporten. Onze surfschool beschikt over gescheiden kleedkamers, lockers en buitendouches.

Wij organiseren graag een van onze unieke activiteiten bij jullie of bij ons op locatie. Een lessenserie om echt de diepte in te gaan is ook mogelijk. We kunnen zelfs een hele dag met verschillende activiteiten organiseren. Bijna alles is mogelijk bij Dreams, we denken graag met jullie mee!

Aanbod voor scholen

Sportdagen, alternatieve gymlessen, schoolreisjes en klassenuitjes.

Aanbod voor BSO’s

Les in diverse sportieve en creatieve activiteiten op jullie locatie of bij Dreams.

Of het nu gaat om kinderen in de leeftijd van 4 t/m 6 jaar of 16 t/m 18 jaar, wij hebben verschillende sportieve- en creatieve activiteiten voor alle leeftijden. Van skateboarden tot schatgraven van freerunning tot surfen en van raften tot powerkiten. Wij weten de activiteiten zo aan te passen dat het voor alle leeftijden en niveaus uitdagend is.

Je kunt bij ons terecht met groepen van 10 tot 150 kinderen en voor een éénmalige workshop, lessenreeks of een hele dag-invulling. Je kunt zelf aangeven hoeveel en welke activiteiten er in het programma opgenomen worden. Er kan ook gewerkt worden vanuit een thema (bijvoorbeeld teambuilding of water). Uiteraard helpen wij graag met een passend advies en een offerte op maat. Voor meer informatie, prijsopgave en een vrijblijvend oriënterend gesprek kun je contact met ons opnemen.

  • Les mogelijkheden op je eigen locatie

  • Les op een skatepark, in onze binnenruimte of bij onze surfschool

  • Unieke sportieve en creatieve activiteiten

  • Meer dan 20 jaar ervaring in het verzorgen van lessen voor kids waarbij we onze egigen passies overbrengen

  • Speciale tarieven voor BSO’s en scholen

  • Voor basisonderwijs en voortgezet onderwijs

Heb je een snelle vraag? Stuur ons dan een berichtje via WhatsApp. Wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Heb je een snelle vraag? Stuur ons dan een berichtje via WhatsApp. Wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Heb je een vraag of heb je uitgebreidere informatie nodig? Mail je vraag of opmerking naar info@dreamssurfschool.nl

Heb je een vraag of heb je uitgebreidere informatie nodig? Mail je vraag of opmerking naar info@dreamssurfschool.nl

Heb je toch liever telefonisch contact?
We zijn bereikbaar op telefoonnummer:
+31 6 16 09 55 65 tijdens onze openingstijden.

Heb je toch liever telefonisch contact? Dan kun je ons bellen op +31 6 16 09 55 65 . We zijn bereikbaar tijdens de openingstijden.