Kinderfeestje Strandjutten

Leren surfen met je vriendjes. Het leukste kinderfeestje ooit!

  • Tijdsduur: 1,5 uur / combi workshop 2 uur

  • Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar

  • Wij hanteren 1 begeleider per 10 kids

Kosten: € 105,00 (t/m 10 kids)
€ 90,00 (t/m 5 kids)

Op juttersavontuur

Met het kinderfeestje strandjutten ga je op een informatief jutters avontuur.

  • Tijdsduur: 1 uur / combi workshop 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar

  • Wij hanteren 1 begeleider per 10 kids

Kosten: € 105,00 (t/m 10 kids)
€ 90,00 (t/m 5 kids)

Kinderfeestje Strandjutten

Het kinderfeestje strandjutten is één groot avontuur op het strand. Er is zoveel moois te vinden! Wist jij bijvoorbeeld dat er haaieneieren aanspoelen in Nederland en hoe ze eruit zien?
Of vraag je jezelf af hoeveel verschillende schelpen er eigenlijk te vinden zijn op het strand? Tijdens het kinderfeestje strandjutten ga je op ontdekkingstocht en krijg je op een leuke manier uitleg over alle dingen die op het strand te vinden zijn. En natuurlijk nemen wij ook aangespoeld plastic mee, als een mini-beachcleanup.

Kinderfeestje strandjutten

Je kunt tijdens het kinderfeestje strandjutten van alles verzamelen, van mooie dingen tot afval. Je mag natuurlijk alles mee naar huis nemen wat je gevonden hebt, maar wat nog leuker is om er iets moois van te maken. Dat kan ook bij Dreams, als je het kinderfeestje strandjutten combineert met jut-kunst. Hier kun je alle mooie en grappige dingen die je verzameld hebt gebruiken om iets moois van te maken.

Een feestje is pas compleet met taart!

Bij Dreams Surfcafé bakken we alles vers! En natuurlijk mag je bij ons ook cadeautjes uitpakken en liedjes zingen. Om het helemaal compleet te maken kun je bij ons taart, wafels of een lekker ijsje komen eten in Dreams Surfcafé!

Veel meer dan alleen strandjutten

Naast kinderfeestjes op het strand kun je bij ons ook je feestje vieren in zee. Je kunt bij ons leren surfen, skimboarden en bodyboarden. Of op het strand, Powerkiten en Expeditie Dreams doen. Op straat zijn we ook te vinden met skateboards, longboards, BMX en freerunning. En in de herfst en winter kun je bij ons met je feestje ook indoor skateboarden, freerunnen en graffiti maken.

Kosten: € 105,00 (t/m 10 kids) / € 90,00 (t/m 5 kids)
extra kids boven 10 kids € 10,00 p.p.
Tijdsduur: 1 uur
Kosten combi feestje Strandjutten + Jut-Kunst: € 170,00 / € 135,00 (t/m 5 kids)
extra kids boven 10 kids € 16,00 p.p.
Tijdsduur: combi feestje 1,5 uur
Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar

Materiaal (jut tas tijdens jutten), begeleiding van ervaren strandjutter. Bij Jut-Kunst: gebruik van gereedschap en knutselspullen.

Buitenspeelkleding op het weer afgestemd, regenlaarzen of blote voeten, zonnebril, zonnebrandcreme en een windjack.
Hou er qua kleding rekening mee dat het op het strand altijd iets frisser is dan achter de duinen

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Makani Beach. Door de unieke ligging vlakbij de Zandmotor (door zandopspuiting ontstaan) spoelen hier net wat vaker bijzonderheden aan. Lees meer over de omgeving.

Parkeren fiets: einde Karel Doormantrap
Parkeren auto: parkeerplaats via Strandweg

De betaling van het kinderfeestje strandjutten is mogelijk via ons boekingssysteem Viking. Je ontvangt na reservering per email een betaallink. Liever contant betalen? Dat kan voorafgaand aan het feestje bij Dreams Shop. Dreams Shop bevindt zich op de hoek van het Willem III Plein, naast de kerk in Ter Heijde.