Kinderfeestje Strandjutten

Leren surfen met je vriendjes. Het leukste kinderfeestje ooit!

  • Tijdsduur: 1 uur / combi workshop 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar

  • Wij hanteren 1 begeleider per 10 kids

Kosten: € 105,00 (t/m 10 kids)
€ 90,00 (t/m 5 kids)

Op juttersavontuur

Met het kinderfeestje strandjutten ga je op een informatief jutters avontuur.

  • Tijdsduur: 1 uur / combi workshop 1,5 uur

  • Wij hanteren 1 begeleider per 10 kids

  • Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar

  • Kosten combi feestje Strandjutten + Jutkunst: € 170,00 (t/m 10 kids) / € 135,00 (t/m 5 kids)

Kosten: € 105,00 (t/m 10 kids)
€ 90,00 (t/m 5 kids)

Kinderfeestje Strandjutten

Het kinderfeestje strandjutten is één groot avontuur op het strand. Er is zoveel moois te vinden! Wist jij bijvoorbeeld dat er haaieneieren aanspoelen in Nederland en hoe ze eruit zien?
Of vraag je jezelf af hoeveel verschillende schelpen er eigenlijk te vinden zijn op het strand? Tijdens het kinderfeestje strandjutten ga je op ontdekkingstocht en krijg je op een leuke manier uitleg over alle dingen die op het strand te vinden zijn. En natuurlijk nemen wij ook aangespoeld plastic mee, als een mini-beachcleanup.

Kinderfeestje strandjutten

Je kunt tijdens het kinderfeestje strandjutten van alles verzamelen, van mooie dingen tot afval. Je mag natuurlijk alles mee naar huis nemen wat je gevonden hebt, maar wat nog leuker is om er iets moois van te maken. Dat kan ook bij Dreams, als je het kinderfeestje strandjutten combineert met jut-kunst. Hier kun je alle mooie en grappige dingen die je verzameld hebt gebruiken om iets moois van te maken.

Maak je feestje compleet met taart, ijs en patatjes!

Om het feestje helemaal compleet te maken kun je bij Dreams Surfcafé taart, wafels of een lekker schepijsje komen eten! Hier staat ook een kan limonade voor de kids klaar (voor of na het feestje). Natuurlijk mag je bij ons ook je cadeautjes uitpakken en liedjes zingen!

Na het jutten heb je misschien wel trek gekregen, en wat is er dan lekkerder dan een patatje, pizza of pannenkoeken!? Bij onze gezellige buren van Makani Beach kun je een kinderfeestjes tafel reserveren om na te genieten van je feestje. Natuurlijk ben je ook welkom bij Makani voordat je feestje begint. Bekijk hier de menukaart.

Veel meer dan alleen strandjutten

Naast kinderfeestjes op het strand kun je bij ons ook je feestje vieren in zee. Je kunt bij ons leren surfen, skimboarden en bodyboarden. Of op het strand, Powerkiten en Expeditie Dreams doen. Op straat zijn we ook te vinden met skateboards, longboards, BMX en freerunning. En in de herfst en winter kun je bij ons met je feestje ook indoor skateboarden, freerunnen en graffiti maken.

Kosten: € 105,00 (t/m 10 kids) / € 90,00 (t/m 5 kids)
extra kids boven 10 kids € 10,00 p.p.
Tijdsduur: 1 uur
Kosten combi feestje Strandjutten + Jut-Kunst: € 170,00 / € 135,00 (t/m 5 kids)
extra kids boven 10 kids € 16,00 p.p.
Tijdsduur: combi feestje 1,5 uur
Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar

Materiaal (jut tas tijdens jutten), begeleiding van ervaren strandjutter. Bij Jut-Kunst: gebruik van gereedschap en knutselspullen. Er staat een kan water of limo bij Dreams Surfcafé klaar om voor of na het feestje te drinken. Na het feestje krijgen alle kids een toffe poster van een Dreams teamrider.

Buitenspeelkleding op het weer afgestemd, regenlaarzen of blote voeten, zonnebril, zonnebrandcreme en een windjack.
Hou er qua kleding rekening mee dat het op het strand altijd iets frisser is dan achter de duinen

Onze surfschool op het strand van Ter Heijde, kun je bereiken via strandopgang Karel Doormanweg. Op strand aangekomen, loop je rechtsaf naar onze surfschool, naast de strandtent Makani Beach.

Kom ook eens langs bij onze surf- en skateshop in het dorp. De shop en het ons café vind je aan het plein bij de kerk, vlakbij de strandopgang.

Parkeren fiets: Direct voor strandopgang, is er een fietsenstalling.
Parkeren auto: Er is bij de strandopgang Karel Doormanweg een groot parkeerterrein, waar je gratis kunt parkeren. (Klik hier voor de route).

De betaling van de les kan voorafgaand online via ons boekingssysteem. Na het boeken van een les, krijg je bevestiging e-mail, met daarin een link om de betaling te voldoen.