Activiteiten

Dreams Events biedt een breed scala aan anders-dan-anders workshops en activiteiten op het strand en straat.
Zo zijn er sportieve, actieve en ontspannen workshops voor alle leeftijden.

Reserveren
activiteiten zee/actief

We organiseren allerlei activiteiten in zee zoals golfsurfen, bodyboarden, skimboarden, suppen en raften.

activiteiten sport/actief

Je kunt kiezen uit diverse actieve workshops, zoals powerkiten, freerunnen, longboarden, BMX-en en skateboarden.

activiteiten ontspan

Je kunt kiezen uit verschillende ontspannende workshops op het strand, zoals Yoga, en Strandjuttten.

activiteiten spel

Je kunt kiezen uit diverse spel-workshops op het strand, zoals Jongleren, Expeditie Dreams en Schatgraven.

activiteiten beachgames

Je kunt kiezen uit diverse actieve workshops op het strand, zoals Volley, Softbal, Voetbal, Tennis, Discgolf en Ultimate Frisbee.

activiteiten creatief

Je kunt kiezen uit creatieve workshops op het strand, zoals Jut-Kunst of Graffiti Art gegeven door gedreven en gepassioneerde kunstenaars.

Je kunt een eigen pakket samenstellen van activiteiten, zodat er voor iedereen een leuke workshop te volgen is. We hebben diverse activiteiten op het strand, in zee en op het droge. Daarnaast kunnen er veel workshops ook gegeven worden op een skatepark, in een park of op een plein bij jou in de buurt.
Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een losse activiteit, of een hele daginvulling, bij ons is alles mogelijk! Wij zorgen dat jullie een te gekke, onvergetelijke dag zullen beleven waar jullie nog lang over zullen napraten! Je kunt bij ons terecht met groepen van 4 t/m 150 personen.

Je kunt kiezen uit een van de echte Dreams sportenstrandactiviteitencreatieve workshops en ontspannen workshops. Je kunt rustig beginnen met een heerlijke cappuccino, lekker aan de slag met een workshop, bijkomen tijdens de lunch en afsluiten met een strand barbecue en/of een verfrissend drankje bij de onze strandtent. Vrijwel alle workshops zijn te combineren en aan te vullen met hapjes en drankjes naar wens. Je kunt er een hele dag van maken en t/m zonsondergang blijven genieten van het strandleven.