G raffiti Kinderfeestje Binnen

Met graffiti een mooi kunstwerk maken met je vriendjes!

  • Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 8 t/m 14 jaar

  • Wij hanteren 1 instructeur per 10 kids.

Kosten: € 190,00 (t/m 10 kids)
€ 160,00 (t/m 5 kids)

Creatief Kinderfeestje bij Dreams!

Met graffiti een mooi kunstwerk maken met je vriendjes!

  • Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 8 t/m 14 jaar

  • Wij hanteren 1 instructeur per 10 kids.

Kosten: € 190,00 (t/m 10 kids)
€ 160,00 (t/m 5 kids)

extra kind: €17,50

Graffiti Kinderfeestje Binnen

Heb jij altijd al eens willen weten hoe je met graffiti spuitbussen een mooi kunstwerk kan maken? Dan is dit graffiti kinderfeestje helemaal wat voor jou! Tijdens het graffiti kinderfeestje leer je het verschil tussen kunst en geklieder. Onder professionele begeleiding leer je zelf een eigen graffiti tekening te maken, die natuurlijk mee naar huis gaat!

Het Graffiti feestje vindt plaats in ons creatief atelier Dreams Playground in Monster. Toch liever buiten op het strand met graffiti aan de slag, of op locatie? Ook dat is (vaak) mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Graffiti kinderfeestje bij Dreams

Bij het graffiti kinderfeestje leer je onder andere lijnen trekken, het inkleuren van vlakken, het maken van kleur overlopen, het gebruik van stencils en het opzetten en uitwerken van letters. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan de veiligheid bij het gebruik van spuitbussen. Bij het graffiti kinderfeestje maakt iedereen zijn eigen kunstwerk op een houten paneel van 40x40cm, heel cool om thuis aan de muur in je kamer te hangen! Natuurlijk neem je jouw kunstwerk mee naar huis na afloop van het feestje.
Wij geven het graffiti kinderfeestje in ons creatief atelier Dreams Playground in Monster. Wil je toch liever buiten leren graffiti spuiten? Kijk dan hier.

Maak je feestje compleet met taart, ijs en patatjes!

Om het feestje helemaal compleet te maken kun je bij Dreams Surfcafé taart, wafels of een lekker schepijsje komen eten. Natuurlijk mag je bij ons ook je cadeautjes uitpakken en liedjes zingen! Het Surfcafé is ongeveer 15 minuutjes lopen vanaf Dreams Playground.

Je mag ook zelf wat lekkers en te drinken meenemen naar onze Indoor Playground. Het is mogelijk om een half uur voor of na het feestje de ruimte te huren, zodat je lekker de tijd hebt om je cadeautjes uit te pakken en taart te eten!

Eten op het strand

Na al die actie heb je misschien wel trek gekregen, en wat is er dan lekkerder dan een patatje, pizza of pannenkoeken!? Bij onze gezellige buren van Makani Beach kun je een kinderfeestjes tafel reserveren om na te genieten van je feestje. Natuurlijk ben je ook welkom bij Makani voordat je feestje begint. Bekijk hier de menukaart.

Kosten: € 190,00 (t/m 10 kids) / € 160,00 (t/m 5 kids)
Tijdsduur: 1,5 uur
Leeftijd: vanaf 8 t/m 14 jaar

Gebruik creatief atelier Dreams Playground, lesmateriaal (houten paneel 40×40) beschermende kleding en begeleiding van ervaren kunstenaar en natuurlijk heel veel lol.

Gemakkelijk zittende kleding wat een beetje vuil mag worden.

Wij zorgen voor beschermende kleding, handschoenen en mondkapjes en met de juiste instructies van onze instructeurs is graffiti veilig. Onze ruimte is speciaal ingericht om met graffiti aan het werk te gaan, met afzuiging en genoeg ruimte voor iedereen.

Dreams is gevestigd in Ter Heijde aan Zee en sinds kort hebben wij hier vlakbij ons eigen Dreams Playground in Monster. Een creatief atelier en speelruimte voor alle leeftijden. Vanaf Dreams in Ter Heijde is het ongeveer 15 minuten lopen naar de indoor locatie in Monster.

Parkeren: parkeer je auto in de Frans Halsstraat (en niet voor “Dreams Playground” zelf). Er is maar een heel beperkte ruimte en we houden graag rekening met onze buren.

In de zomermaanden verzorgen wij ook Graffiti Kinderfeestjes op het strand! Klik hier voor meer info!

De betaling van het kinderfeestje freerunnen is mogelijk via ons boekingssysteem Viking. Je ontvangt na reservering per email een betaallink. Liever contant betalen? Dat kan voorafgaand aan het feestje bij Dreams Shop.