kinderfeestje skateboarden indoor

Wil je graag skateboarden? Bij Dreams hebben we ons eigen prive parkje, binnen!

  • Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar

  • Wij hanteren 1 skateboardleraar per 10 kids

Kosten: € 140,00 (t/m 8 kids)
€ 115,00 (t/m 5 kids)

Skateboarden in ons eigen binnen skatepark!

Wil je graag skateboarden? Bij Dreams hebben we ons eigen prive parkje, binnen!

  • Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar

  • Wij hanteren 1 skateboardleraar per 10 kids

Kosten: € 140,00 (t/m 8 kids)
€ 115,00 (t/m 5 kids)

Kinderfeestje Skateboarden Indoor

Het kinderfeestje skateboarden indoor bij Dreams Skateschool is super cool. Als je al kan skateboarden leer je nieuwe trucjes en als je nog nooit op een skateboard gestaan hebt kun je na de les meer dan je had durven dromen!

Lijkt het jou ook cool om beter te leren skateboarden met je vriendjes? Kom dan met je kinderfeestje naar Dreams Skateschool met ons vernieuwde Skatepark: Dreams Playground!

We hebben in onze Playground een indoor skateparkje gebouwd met verschillende obstakels waarop je kunt leren skaten. Er is een kleine ramp (helling) en meerdere quarterpipes. Er zijn zelfs twee miniramps (mini halfpipes) en een paar ledges. Alle obstakels zijn zo gemaakt, dat ze voor zowel beginnende, als meer gevorderde skaters, leuk zijn.

Ons privé skatepark is alleen toegankelijk voor leerlingen van Dreams. Je hebt de het hele parkje dus voor jezelf tijdens het kinderfeestje skateboarden indoor.

Een eigen skateboard van is een super mooi verjaardagskado, zoals bijvoorbeeld deze complete skateboards. Tip: vraag Dreamsshop kadobonnen aan iedereen die naar jouw feestje komt. (voor een skateboard, helm, beschermers)

Kinderfeestje skateboarden indoor bij Dreams Playground

Tijdens het skateboard kinderfeestje leer je op een leuke en veilige manier (beter) skateboarden. Natuurlijk leer je eerst wat over de verschillende skateboards en de skateboardgeschiedenis. Daarna krijgen de kinderen die nog nooit hebben geskateboard basisuitleg en uitleg over de veiligheid, terwijl de kinderen met ervaring even kunnen ‘warm skaten’. Vervolgens kunnen we het hele skatepark gebruiken om nieuwe dingen te leren.

Sommige kids leren indroppen, andere een ollie of zelfs een kickflip. We passen het niveau aan de verschillende kinderen. Iedereen leert op deze manier iets en dit gebeurd allemaal onder begeleiding van een ervaren skateboardleraar van Dreams Skateschool. Het skateboard kinderfeestje wordt feestelijk afgesloten met een Dreams poster voor alle kids!

Ga je toch liever naar buiten? Er zijn bij Dreams allerlei stoere activiteiten te doen op straat, op het strand en in zee!

Maak je feestje compleet met taart, ijs en patatjes!

Om het feestje helemaal compleet te maken kun je bij Dreams Surfcafé taart, wafels of een lekker schepijsje komen eten. Natuurlijk mag je bij ons ook je cadeautjes uitpakken en liedjes zingen! Het Surfcafé is ongeveer 15 minuutjes lopen vanaf Dreams Playground.

Je mag ook zelf wat lekkers en te drinken meenemen naar onze Indoor Playground. Het is mogelijk om een half uur voor of na het feestje de ruimte te huren, zodat je lekker de tijd hebt om je cadeautjes uit te pakken en taart te eten!

Eten op het strand

Na al die actie heb je misschien wel trek gekregen, en wat is er dan lekkerder dan een patatje, pizza of pannenkoeken!? Bij onze gezellige buren van Makani Beach kun je een kinderfeestjes tafel reserveren om na te genieten van je feestje. Natuurlijk ben je ook welkom bij Makani voordat je feestje begint. Bekijk hier de menukaart.

Kosten: € 140,00 (t/m 8 kids)* / € 115,00 (t/m 5 kids)
*extra kind voor grotere groepen €13,00

Tijdsduur: 1,5 uur

Leeftijd:
vanaf 6 t/m 14 jaar
Wij hanteren 1 skateboardleraar per 5 kinderen.

Skateboards, beschermers, helmen, gebruik skatepark en professionele begeleiding skateleraar en heel veel lol.

Gemakkelijk zittende kleding en schoenen die vast kunnen. Eventueel een drankje voor tijdens de les. Heb je een eigen skateboard, helm en/of beschermers? Neem ze dan mee!

Wil je graag je eigen skateboard, beschermers en/of helm kopen? Wij helpen je graag bij het maken van een goede keuze bij Dreams Shop in Ter Heijde (of online)!

Bij skateboarden hoort vallen. Zonder vallen kun je niet leren skateboarden. Gelukkig hebben we beschermers en pleisters. Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. Bij ons is het dragen van beschermers en een helm verplicht tijdens de lessen. Ook als je al kan skaten.

Dreams is gevestigd in Ter Heijde aan Zee en sinds kort hebben wij hier vlakbij ons eigen Dreams indoor skatepark “Dreams Playground” in Monster. Vanaf Dreams in Ter Heijde is het ongeveer 15 minuten lopen naar de indoor locatie in Monster.

Parkeren: parkeer je auto in de Frans Halsstraat (en niet voor “Dreams Playground” zelf). Er is maar een heel beperkte ruimte en we houden graag rekening met onze buren.

Toch liever buiten skaten? Dat kan ook! Lees hier dan meer over kinderfeestje skateboarden buiten.

De betaling van de les kan voorafgaand online via ons boekingssysteem. Na het boeken van een les, krijg je bevestiging e-mail, met daarin een link om de betaling te voldoen.