• Tijdsduur: 2 uur

  • Leeftijd: vanaf 6 jaar (met zwemdiploma A + B)

  • Wij hanteren 1 surfleraar per 6 personen.

  • Voor bodyboard les voor groepen kleiner dan 10 personen en privéles kun je ook terecht bij Dreams Surfschool.

€ 30,00 p.p.

(prijs geldt vanaf 10 personen)

Workshop Bodyboarden

Bodyboarden is redelijk eenvoudig te leren en daarom al meteen heel leuk om te doen! Voor je het weet peddel je al de golven in met je bodyboard. Daarna begint het echte werk, het maken van een bocht en zo lang mogelijk met de golf mee bodyboarden. Tijdens de workshop bodyboarden leer je hoe je dit doet.

Bodyboarden is leuk voor alle leeftijden, van jong tot oud. Na afloop ben je moe en voldaan en ga je zeker met een grote glimlach naar huis!

Workshop bodyboarden – Leuk voor jong en oud!

Een workshop bodyboarden is voor velen de eerste kennismaking met bodyboarden. Bij Dreams Surfschool leer je bodyboarden onder begeleiding van een gecertificeerde en ervaren surfleraar op softtop bodyboards.

Hoe ziet de les er uit?

De bodyboard les duurt twee uur in totaal. We starten de workshop bodyboarden met het uitleggen van de theorie en informatie over de veiligheid. Dit zal ongeveer een kwartiertje in beslag nemen. Daarna heb je tijd om je om te kleden en vervolgens gaan we anderhalf uur de zee op, om natuurlijk echt te gaan bodyboarden. Het eerste ritje op een golf is super leuk en geeft een kick die je niet snel zal vergeten!

Maak een actief teamuitje compleet met een hapje en drankje.

Om een actief teamuitje helemaal compleet te maken met een hapje en drankje, kun je terecht bij onze gezellige buren van Makani Beach. Geniet samen van een ontspannen lunch met diverse luxe broodjes, een goedgevulde borrelplank met diverse hapjes voor tussendoor en sluit een heerlijke en actieve stranddag af met een uitgebreid BBQ buffet met het hele gezelschap. A la carte bestellen kan natuurlijk ook.
Bekijk hier de menukaart.

Doorpakken!

Heb je na deze bodyboard les de smaak te pakken? Dan kun je bij Dreams Surfschool ook bodyboards en wetsuits huren om zelf verder te oefenen.

Meer waterpret

Naast bodyboarden kan je bij Dreams ook nog golfsurfen, suppen, skimboarden, raften en meer. Klik hier voor een volledig overzicht van onze activiteiten.

Kosten: € 30,00 p.p. (prijs geldt vanaf 10 personen)

Tijdsduur:
2 uur
Wij hanteren 1 surfleraar per 6 personen.

Leeftijd:
vanaf 6 jaar (met zwemdiploma A + B)
Geen A + B diploma maar wel voldoende zwemervaring? Vraag dan de zwemverklaring aan bij de aanvraag van de workshop.
Voor bodyboard les voor groepen kleiner dan 10 personen en privéles kun je ook terecht bij Dreams Surfschool.

Materiaal (softtop bodyboards, wetsuits), professionele begeleiding en heel veel lol. Heb je je eigen bodyboard? Neem ‘m dan mee! Wil je je eigen bodyboard? Bij Dreams Surfschool hebben we verschillende bodyboards om uit te testen en een ruime keuze bodyboards voor je in onze winkel, Dreams Shop.

Zwemkleding en een handdoek. Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop bodyboards, deze boards zijn gemaakt van zacht materiaal. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deelname aan de workshop bodyboarden kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Makani Beach. Lees meer over de omgeving.

Het surfseizoen voor het geven van workshops bij Dreams Surfschool loopt van april t/m oktober.