Wat is Dreams?

Dreams bestaat al sinds 2000. Ons hart ligt bij de sporten en activiteiten die wij zelf het liefst beoefenen, zoals bijvoorbeeld skateboarden en surfen. Dreams bestaat uit een team jonge en enthousiaste professionals, sporters en creatievelingen die stuk voor stuk een unieke manier hebben om hun passie over te brengen.

Hoe het begon

Het begon allemaal met een vriendengroep met een passie voor skateboarden. Wat zij misten in Westland, was een plek waar zij terecht konden voor hun spullen en om te hangen. Broers Ralph en Paul realiseerden hun droom in het jaar 2000, door een skatewinkel te openen in het centrum van Naaldwijk.

Na een paar toffe jaren in Naaldwijk, verhuisde Paul de winkel naar Ter Heijde, waar surfen zijn intreden deed bij Dreams. De eerste surflessen en SurfKids lessen werden nog geven vanuit de woonkamer en de boards werden iedere les vanuit de schuur, over het duin getild.

Inmiddels is er een surfschool op het strand, een café aan de winkel en zijn de eerste generatie SurfKids nu instructeurs geworden.

Ter Heijde

Het strand in Ter Heijde is een prachtige ontspannen omgeving. Het pittoreske vissersdorp Ter Heijde ligt aan de Zuid-Hollandse kust tussen Hoek van Holland en Scheveningen in. Deze regio heet Het Westland.

Dit redelijk onontdekte strand is een rustig strand, zelfs in de zomer. Om die reden leent dit strand zich prima voor sportieve activiteiten op het strand en in het water. Een aantal leuke strandtentjes tussen Ter Heijde en Monster maken het plaatje compleet.

In 2011 is aan deze kust een uniek natuurgebied aangelegd genaamd de Zandmotor, deze landtong strekt zich uit tussen Ter Heijde en Kijkduin en zorgt voor een unieke omgeving waar je heerlijk kunt wandelen. Door het aanleggen van de Zandmotor is een baai ontstaan wat het strand een vakantie-gevoel geeft.

In het duingebied is in 2012 een nieuw fietspad aangelegd tussen Kijkduin en Hoek van Holland, zodat je door het duingebied over de glooiende fietspaden kunt fietsen met een uniek uitzicht op zee. Er zijn altijd voldoende parkeerplaatsen beschikbaar, waar geen kosten aan verbonden zijn.

“Durf te dromen en durf voor je dromen te gaan! Vallen en weer opstaan en vooral veel lol maken. Dát is het ‘Dreams Gevoel’.”

Het ‘Dreams Gevoel’….

Durf te dromen en durf voor je dromen te gaan! Vallen en weer opstaan en vooral veel lol maken. Dát is het ‘Dreams Gevoel’.
Dreams is een thuisbasis voor kinderen en volwassenen, doordat wij les geven in sporten die leeftijdsonafhankelijk zijn, is leeftijd niet belangrijk bij Dreams. Wat is er nou mooier dan een kind van 8 jaar oud die zijn vader surftips geeft, of dat een 16-jarige op het skatepark leert skaten van een 12-jarige? Bij veel sporten onmogelijk, bij Dreams niet.

Dreams Team

Het team van Dreams bestaat uit gepassioneerde sportievelingen die graag buiten zijn. We stellen ze aan je voor:

Daan

Daan is onze manager bij de surfschool. Hij is er eigenlijk altijd. Daan is altijd blij en hij maakt altijd overal een feestje van!

Paul

Paul is Dreams samen met zijn broer gestart. Hij geeft al meer dan 20 jaar skatelessen en surflessen en is dagelijks in zee te vinden.

Roy

Roy is vaak achter de schermen bezig bij Dreams. Hij is onze huisfotograaf en was de laatste jaren het vaste gezicht in de shop.

Mikel

Mikel kwam al bij Dreams toen hij als 10 jarige met de SurfKids meedeed. Inmiddels is Mikel een van onze vaste instructeurs kan hij alle lessen geven. 

Alex

Alex is een van onze lifeguards en is een echte sportfanaat. Hij heeft al op mooie plekken gesurft, waaronder in Costa Rica.

Thom

Thom is een alleskunner en is een oude ziel in een jonge lichaam. Hij werkt soms in de shop en weet dus alles over surfboards en skateboards.

Ronald

Ronald is onze langste instructeur en functioneert ook heel goed als levend klimrek tijdens kinderfeestjes.

Sven

Sven is altijd enthousiast met alles wat hij doet. Of het nou surfen of skaten is, of fotograferen. Hij weet zijn energie goed over te brengen op zijn leerlingen.

Samuel

Samuel was ooit een van de eerste SurfKids en geeft nu inmiddels zelf al een tijdje les bij Dreams. Zijn surfstijl is onmiskenbaar!

Mauri

Mauri is een Dreams original. Hij zat namelijk bij de allereerste groep SurfKids van Dreams! Hij geeft de graffiti workshops en is leider op het Surf & Camp.

Stef

Stef komt al jaren bij Dreams over de vloer. Hij behoord tot de Nederlandse surf-top en brengt zijn skills nu over aan de Dreams Shredders.

Elijah

Elijah is een echte Shredder. Het is altijd tof om met hem in het water te liggen. Je kunt heel veel van hem leren. Ook op een skateboard

Marin

Marin heeft zelf les gehad bij Dreams en geeft inmiddels surfles aan de allerkleinsten van de SurfGuppies. De kids zijn gek op haar.

Moos

Marin heeft zelf les gehad bij Dreams en geeft inmiddels surfles aan de allerkleinsten van de SurfGuppies. De kids zijn gek op haar.

Lars

Marin heeft zelf les gehad bij Dreams en geeft inmiddels surfles aan de allerkleinsten van de SurfGuppies. De kids zijn gek op haar.

Tobias

Marin heeft zelf les gehad bij Dreams en geeft inmiddels surfles aan de allerkleinsten van de SurfGuppies. De kids zijn gek op haar.