• Rustig strand

  • Gratis parkeren

  • Mooie omgeving

  • Sport-strand

  • Vakantie-gevoel

Dreams Surfschool

Over Dreams in Ter Heijde

Het strand in Ter Heijde is een prachtige ontspannen omgeving. Het pittoreske vissersdorp Ter Heijde ligt aan de Zuid-Hollandse kust tussen Hoek van Holland en Scheveningen in. Deze regio heet Het Westland.
Dit redelijk onontdekte strand is een rustig strand, zelfs in de zomer. Om die reden leent dit strand zich prima voor sportieve activiteiten op het strand en in het water. Een aantal leuke strandtentjes tussen Ter Heijde en Monster maken het plaatje compleet.

In 2011 is aan deze kust een uniek natuurgebied aangelegd genaamd de Zandmotor, deze landtong strekt zich uit tussen Ter Heijde en Kijkduin en zorgt voor een unieke omgeving waar je heerlijk kunt wandelen. Door het aanleggen van de Zandmotor is een baai ontstaan wat het strand een vakantie-gevoel geeft.

In het duingebied is in 2012 een nieuw fietspad aangelegd tussen Kijkduin en Hoek van Holland, zodat je door het duingebied over de glooiende fietspaden kunt fietsen met een uniek uitzicht op zee. Er zijn altijd voldoende parkeerplaatsen beschikbaar, waar geen kosten aan verbonden zijn.

Aanvullende informatie

Hoe kom ik er?
Online routebeschrijving via Google Maps.
Tomtom: Karel Doormanweg 23, 2684 XG Ter Heijde. Parkeren kan gratis voor de deur.
OV: bushalte Taets van Amerongenstraat, Monster, op 6 minuten loopafstand.

Direct gevestigd tegenover Dreams is B&B Zussen aan Zee, een gezellige, mooi ingerichte B&B, vlak aan zee.
Iets verderop kun je terecht in Fletcher Hotel Elzenduin, voor de luxe paardjes.
Kamperen kan in ‘s-Gravenzande, strandopgang Vlugtenburg (5km) of Kijkduin (8km)

Eten en drinken aan zee
Je kunt in de zomer bij diverse strandtentjes terecht om te eten zoals: Makani Beach, Bondi Beach, Moments Beach en The Coast. In de winter kun je ook bij The Coast terecht.