Kinderfeestje Freerunnen Indoor

Leren freerunnen met je vriendjes is een van de leukste kinderfeestjes bij Dreams!

  • Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 5 t/m 14 jaar

  • Wij hanteren 1 instructeur per 10 kids.

Kosten: € 170,00 (t/m 10 kids)
€ 135,00 (t/m 5 kids)

Springen, klimmen en klauteren bij Dreams

Leren freerunnen met je vriendjes is een van de leukste kinderfeestjes bij Dreams!

  • Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 5 t/m 14 jaar

  • Wij hanteren 1 instructeur per 10 kids.

Kosten: € 140,00 (t/m 10 kids)
€ 115,00 (t/m 5 kids)

Kinderfeestje Freerunnen Indoor

Tijdens het kinderfeestje freerunning leer je lekker springen, klimmen en klauteren, bij Dreams Playground. Freerunning is een sport die je buiten kunt beoefenen, dan gebruik je de straat als parcours. Je klimt op verschillende obstakels en maakt vloeiende bewegingen om zo naar het volgende obstakel te komen. We hebben in de Dreams Playground een skatepark gebouwd, met verschillende obstakels. Deze obstakels kunnen we ook perfect gebruiken voor het freerunnen!
Na een freerunning les is buiten spelen nooit meer hetzelfde, overal zie je mogelijkheden om te freerunnen. Wij leren je ook veilig landen. Waar wacht je nog op?

Leren freerunnen met je vriendjes is een van de leukste kinderfeestjes bij Dreams!

Kinderfeestje Freerunnen Indoor

Het kinderfeestje freerunning wordt gegeven door onze getalenteerde freerunners. Met het grootste gemak springen zij van een muur of klimmen zij op een dak. Geen straat of speeltuin is meer hetzelfde na een freerunning les de Dreams instructeurs. Ze steken je aan met hun enthousiasme en voor je het weet hang je zelf aan een klimrek of speel je apenkooi op straat! Verleg je grenzen en overwin je angst!

Bij dit freerunning kinderfeestje gaan we los bij Dreams Playground, wil je liever buiten freerunnen, kijk dan hier op de website. Het verjaardagsfeestje wordt feestelijk afgesloten met een Dreams goodie voor alle kids!

Het kinderfeestje freerunning kan uitgebreid worden met andere leuke clinics zoals jongleren of graffiti en natuurlijk nog veel meer. Een verjaardagsfeestje kan naar eigen idee worden ingericht en gecombineerd, bij Dreams kun je alle kanten op.

Maak je feestje compleet met taart, ijs en patatjes!

Om het feestje helemaal compleet te maken kun je bij Dreams Surfcafé taart, wafels of een lekker schepijsje komen eten. Natuurlijk mag je bij ons ook je cadeautjes uitpakken en liedjes zingen! Het Surfcafé is ongeveer 15 minuutjes lopen vanaf Dreams Playground.

Je mag ook zelf wat lekkers en te drinken meenemen naar onze Indoor Playground. Het is mogelijk om een half uur voor of na het feestje de ruimte te huren, zodat je lekker de tijd hebt om je cadeautjes uit te pakken en taart te eten!

Eten op het strand

Na al die actie heb je misschien wel trek gekregen, en wat is er dan lekkerder dan een patatje, pizza of pannenkoeken!? Bij onze gezellige buren van Makani Beach kun je een kinderfeestjes tafel reserveren om na te genieten van je feestje. Natuurlijk ben je ook welkom bij Makani voordat je feestje begint. Bekijk hier de menukaart.

Kosten: € 140,00 (t/m 10 kids)* / € 115,00 (t/m 5 kids)
*extra kind voor grotere groepen €13,00 p.p.
Tijdsduur: 1,5 uur
Leeftijd: vanaf 5 t/m 14 jaar

Professionele begeleiding freerunning instructeur. Gebruik indoor locatie Dreams Playground.

Gemakkelijk zittende kleding en zaalschoenen die vast kunnen.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Freerunning is behalve rennen, springen en klimmen ook goed leren landen na een sprong. We leren de kinderen veilig vallen, wat bij alle sporten goed van pas komt. We stimuleren kinderen hun grenzen te verleggen, maar ze mogen natuurlijk hun eigen grenzen aangeven.

Dreams is gevestigd in Ter Heijde aan Zee en sinds kort hebben wij hier vlakbij ons eigen Dreams indoor skatepark “Dreams Playground” in Monster. Vanaf Dreams in Ter Heijde is het ongeveer 15 minuten lopen naar de indoor locatie in Monster.

Parkeren: parkeer je auto in de Frans Halsstraat of Burgemeester Kampschöerstraat (en niet voor “Dreams Playground” zelf). Er is maar een heel beperkte ruimte en we houden graag rekening met onze buren.

Toch liever buiten skaten? Dat kan ook! Lees hier dan meer over kinderfeestje skateboarden buiten.

De betaling van de les kan voorafgaand online via ons boekingssysteem. Na het boeken van een les, krijg je bevestiging e-mail, met daarin een link om de betaling te voldoen.