Kinderfeestje Golfsurfen

Leren surfen met je vriendjes. Het leukste kinderfeestje ooit!

 • Tijdsduur: 1,5 uur

 • Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar

 • 1 surfleraar per 5 a 6 kinderen.

 • Altijd een lifeguard aanwezig

Kosten: € 170,00 (t/m 10 kids)
€ 135,00 (t/m 5 kids)

Surfs’up! Kinderfeestje golfsurfen!

Leren surfen met je vriendjes. Het leukste kinderfeestje ooit!

 • Tijdsduur: 1,5 uur

 • Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar

 • 1 surfleraar per 5 a 6 kinderen.

 • Altijd een lifeguard aanwezig

Kosten: € 170,00 (t/m 10 kids)
€ 135,00 (t/m 5 kids)

extra kids boven 10 kids: € 16,00 p.p.

Kinderfeestje Golfsurfen

Kinderfeestje golfsurfen bij Dreams Surfschool, het stoerste feestje ooit! Lijkt het jou ook cool je kinderfeestje op het strand te houden en te leren surfen? Dan is Dreams Surfschool dé plek voor jou!

Dit wordt een feestje om nooit meer te vergeten. Voor je het weet sta je op je surfboard en pak je je eigen golven. Heb je nu echt de smaak te pakken? Dan kun je zelfs wekelijks op surfkids bij Dreams.

Kinderfeestje golfsurfen bij Dreams

Wil je met je kinderfeestje gaan surfen, dan ben je bij Dreams bij de gezelligste surfschool van Zuid Holland! Vlakbij Rotterdam en Den Haag, en goed bereikbaar vindt je het rustige strand van Ter Heijde. Dreams Surfschool is kleinschalig en van alle gemakken voorzien zoals buitendouches, gescheiden kleedkamers en lockers.

Bij het kinderfeestje golfsurfen leer je alles wat je wil weten over surfen en natuurlijk op een surfboard surfen in zee! Bij Dreams Surfschool leer je golfsurfen onder begeleiding van een gecertificeerde en ervaren surfleraar op softtop surfboards. Het kinderfeestje golfsurfen begint met een stukje uitleg over de zee, waarna we op het droge “het opstaan” oefenen. Snel het wetsuit aantrekken en dan gaan we surfen en lol maken. Na het feestje krijgen alle kids een toffe Dreams teamrider poster.

Maak je feestje compleet met taart, ijs en patatjes!

Om het feestje helemaal compleet te maken kun je bij Dreams Surfcafé taart, wafels of een lekker schepijsje komen eten! Hier staat ook een kan limonade voor de kids klaar (voor of na het feestje). Natuurlijk mag je bij ons ook je cadeautjes uitpakken en liedjes zingen!

Na het surfen heb je misschien wel trek gekregen, en wat is er dan lekkerder dan een patatje, pizza of pannenkoeken!? Bij onze gezellige buren van Makani Beach kun je een kinderfeestjes tafel reserveren om na te genieten van je feestje. Natuurlijk ben je ook welkom bij Makani voordat je feestje begint. Bekijk hier de menukaart.

Veel meer dan alleen golfsurfen

Naast kinderfeestjes in zee kun je bij ons ook je feestje vieren op het strand. Je kunt bij ons leren vliegeren met een powerkite, strandjutten, schatgraven en Expeditie Dreams doen. Op straat zijn we ook te vinden met skateboards, longboards, BMX en freerunning. En in de herfst en winter kun je bij ons met je feestje ook indoor skateboarden, freerunnen en graffiti maken.

Kosten: € 170,00 (t/m 10 kids) / € 135,00 (t/m 5 kids)
extra kids boven 10 kids: € 16,00 p.p.
Tijdsduur: 1,5 uur

Leeftijd: vanaf 6* t/m 14 jaar (*mits in bezit van zwemdiploma A + B)

Geen A + B diploma maar wel voldoende zwemervaring? Vraag dan de zwemverklaring aan bij de aanvraag van het kinderfeestje.
Er is altijd 1 surfleraar per 5/6 kinderen.

 • Lesmateriaal zoals softtop surfboards en wetsuits
 • Professionele begeleiding door gecertificeerde instructeurs
 • Na het feestje krijgen alle kids een toffe poster van een Dreams teamrider.
 • Glaasje water of limo bij Dreams Surfcafé
 • Gebruik buitendouches
 • Gebruik kleedkamers (j/m)
 • En natuurlijk heel veel fun!

Bij Dreams hebben we alle benodigde materialen voor je. Je hebt alleen nog zwemkleding en een handdoek nodig. Denk er ook aan om je (gezicht) in te smeren met waterproof zonnebrand.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. Je leert bij ons surfen op softtop surfboards. Deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards en dus zeer geschikt om veilig op te leren surfen.

Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard training. Voorafgaand aan de les geven zij uitleg over stromingen, golven en hoe je, op een veilige manier, met het materiaal moet omgaan.

Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B. Twijfel je of je gezondheid het toelaat om deel te nemen? Neem dan contact met ons op om te overleggen.

Wij bieden, in overleg met jou, een passend alternatief programma, wanneer de geboekte les door onveilige weersomstandigheden niet door kan gaan.

Onze surfschool op het strand van Ter Heijde, kun je bereiken via strandopgang Karel Doormanweg. Op strand aangekomen, loop je rechtsaf naar onze surfschool, naast de strandtent Makani Beach.

Kom ook eens langs bij onze surf- en skateshop in het dorp. De shop en het ons café vind je aan het plein bij de kerk, vlakbij de strandopgang.

Parkeren fiets: Direct voor strandopgang, is er een fietsenstalling.
Parkeren auto: Er is bij de strandopgang Karel Doormanweg een groot parkeerterrein, waar je gratis kunt parkeren. (Klik hier voor de route).

De betaling van de les kan voorafgaand online via ons boekingssysteem. Na het boeken van een les, krijg je bevestiging e-mail, met daarin een link om de betaling te voldoen.