Spel

Workshops op het strand bij Dreams Events
Dreams Events biedt een breed scala aan anders-dan-anders workshops op het strand, van sportief tot creatief.
Reserveren

Expeditie Dreams

Expeditie Dreams

Ontdek de Robinson in jezelf tijdens Expeditie Dreams, een waanzinnig uitdagend spel op het strand. Overwin het andere team!

Jongleren

activiteiten spel jongleren

Je leert bij de workshop jongleren onder andere jongleren met jongleerballen, diabolo en devil sticks.

Schatgraven

activiteiten spel schatgraven

Als echte zeerovers op zoek naar schatten die begraven liggen op het strand. Het schatzoeken begint met een schatkaart bij Dreams.

Net even anders – workshops op het strand bij Dreams Events

Dreams Events biedt een breed scala aan anders-dan-anders workshops op het strand en locatie. Je kunt kiezen uit diverse spel-workshops op het strand, zoals Expeditie Dreams, Jongleren, diverse Beachgames en Schatgraven. Naast diverse spellen zijn er ook verschillende ontspannen-, creatieve-, sportieve- en actieve workshops voor alle leeftijden.Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een losse activiteit, of een hele daginvulling, bij ons is alles mogelijk! Wij zorgen dat jullie een te gekke, onvergetelijke dag zullen beleven waar jullie nog lang over zullen napraten! Je kunt bij ons terecht met groepen van 4 t/m 150 personen. Je kunt een eigen pakket samenstellen van activiteiten, zodat er voor iedereen een passende workshop aanwezig is.Je kunt rustig beginnen met een heerlijke cappuccino of kopje thee, bijkomen tijdens de lunch en afsluiten met een strand barbecue en/of een verfrissend drankje bij Dreams Beachhouse. Vrijwel alle workshops zijn te combineren en aan te vullen met hapjes en drankjes naar wens.