Zee/Actief

Buitenspelen. Wij zijn er gek op!
Bij Dreams Surfschool zijn we gespecialiseerd in watersport in de Noordzee. Denk aan golfsurfen, raften, bodyboarden, skimboarden en suppen.
Kom genieten van een dag aan zee en daag jezelf uit bij Dreams Surfschool!

Reserveren

Golfsurfen

activiteiten zee/actief golfsurfen

Het eerste ritje op een golf is magisch mooi, de meeste surfers zijn zo verslaafd aan het gevoel dat ze nooit meer zullen stoppen met surfen!

Raften

activiteiten zee/actief raften

Raften in de branding is de ultieme kick als het gaat om teamwork! Met een groep van 6 tot 10 personen ga je de golven in de Noordzee te lijf in een raft.

Suppen

activiteiten zee/actief suppen

Suppen (stand up paddle boarding) is ontspanning en inspanning tegelijkertijd. Geniet van het uitzicht en de rust.

Bodyboarden

activiteiten zee/actief bodyboarden

Bodyboarden is een leuke en toegankelijke watersport, voor je het weet surf je de golf en maak je de grootste lol in de Noordzee.

Skimboarden

activiteiten zee/actief skimboarden

Met een skimboard blijf je in de branding. Skimboarden is een lekkere uitdaging voor je conditie en super leuk om te doen!

Watersport in de Noordzee bij Dreams Surfschool

De Nederlandse Noordzee is bij uitstek geschikt voor het beoefenen van diverse watersporten. Koud zal je het bij ons niet krijgen, met warme wetsuits aan. Dreams Surfschool is gevestigd in Ter Heijde, een klein kustdorp gelegen in het Westland. Het brede strand van Ter Heijde leent zich bij uitstek voor het beoefenen van diverse sporten, er is plek voldoende voor iedereen!

Dreams Surfschool is gespecialiseerd in watersporten zoals golfsurfen, bodyboarden, skimboarden, suppen en branding raften. Alle lessen op zee worden gegeven door gekwalificeerde instructeurs, waarbij ook altijd een lifeguard aanwezig is. De gebruikte lesmaterialen zijn geschikt voor beginnende surfers.

Kom genieten van een dag aan zee en daag jezelf uit bij Dreams Surfschool!

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een losse activiteit, of een hele daginvulling, bij ons is alles mogelijk! Wij zorgen dat jullie een te gekke, onvergetelijke dag zullen beleven waar jullie nog lang over zullen napraten! Je kunt bij ons terecht met groepen van 4 t/m 150 personen. Je kunt een eigen pakket samenstellen van activiteiten, zodat er voor iedereen een passende workshop aanwezig is.

Je kunt rustig beginnen met een heerlijke cappuccino of kopje thee, bijkomen tijdens de lunch en afsluiten met een strand barbecue en/of een verfrissend drankje bij www.dreamsbeachhouse.nl. Vrijwel alle workshops zijn te combineren en aan te vullen met hapjes en drankjes naar wens.