• Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 7 jaar (met fiets-ervaring natuurlijk)

  • Wij hanteren 1 BMX instructeur per 10 personen. (maximaal 10 deelnemers)

Kosten: € 25,00 p.p.

Prijs geldt vanaf 10 personen.

Workshop BMX-en

Heb jij altijd al willen leren tricken en fietsen op een echte BMX? Dan is workshop BMX Off Road echt wat voor jou! Op een normale fiets rijden kun je vast allang, dus truukjes doen is natuurlijk wat je wil! Voor je het weet zoef je door de duinen, vlieg je op je BMX fiets door de lucht en doe je coole tricks.

Workshop BMX-en

Tijdens het kinderfeestje BMX-en leer je op een leuke en veilige manier fietsen op een BMX. Dit doen we in het duingebied rondom Ter Heijde. Je gaat na een stukje fietspad Off Road om te crossen. Er zijn toffe trails om op te oefenen, scherpe bochten, afdalingen en hobbels om over te springen. We passen het niveau aan de leeftijd en capaciteit van de kinderen. Iedereen leert op deze manier iets en dit gebeurd allemaal onder begeleiding van een ervaren instructeur van Dreams. Na het feestje krijgen alle kids een toffe Dreams teamrider poster.

Maak je feestje compleet met taart, ijs en patatjes!

Om het feestje helemaal compleet te maken kun je bij Dreams Surfcafé taart, wafels of een lekker schepijsje komen eten! Hier staat ook een kan limonade voor de kids klaar (voor of na het feestje). Natuurlijk mag je bij ons ook je cadeautjes uitpakken en liedjes zingen!

Na het surfen heb je misschien wel trek gekregen, en wat is er dan lekkerder dan een patatje, pizza of pannenkoeken!? Bij onze gezellige buren van Makani Beach kun je een kinderfeestjes tafel reserveren om na te genieten van je feestje. Natuurlijk ben je ook welkom bij Makani voordat je feestje begint. Bekijk hier de menukaart.

Veel meer dan alleen BMX-en

Naast kinderfeestjes op straat kun je bij ons ook je feestje vieren in zee. Je kunt bij ons leren surfen, skimboarden en bodyboarden. Of op het strand, Powerkiten en Expeditie Dreams doen. Op straat zijn we ook te vinden met skateboards, longboards en freerunning. En in de herfst en winter kun je bij ons met je feestje ook indoor skateboarden, freerunnen en graffiti maken.

Kosten: € 25,00 per persoon (prijs geldt voor 10 personen)
Tijdsduur: 1,5 uur
Leeftijd: vanaf 7 jaar (met fiets-ervaring natuurlijk)
Wij hanteren 1 BMX instructeur per 10 personen. (maximaal 12 deelnemers)

BMX fietsen, beschermers, helmen en professionele begeleiding BMX instructeur.

Gemakkelijk zittende kleding en schoenen die vast kunnen.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. Bij ons is het dragen van beschermers en een helm verplicht tijdens de lessen. Ook als je al kan fietsen.

Dreams is gevestigd in Ter Heijde aan Zee, helaas hebben wij hier nog geen skatepark. BMX les geven wij meestal op het skatepark in De Lier of Poeldijk. De BMX lessen kunnen ook op locatie gegeven worden, zoals een groot skatepark bij jou in de buurt of een parkeerterrein. Twijfel je of jouw lokale skatepark geschikt is? Maak er dan een foto van en stuur ‘m naar Dreams, dan denken wij met je mee.
*Vanaf 10km buiten Ter Heijde worden vervoerskosten berekend.
**Obstakels om vanaf te rijden en om trucjes op te oefenen zijn bij ons te huur (prijs op aanvraag).