Kinderfeestje FreerunMinis

Spelenderwijs leren freerunnen in de indoor Playground van Dreams! Het leukste kinderfeestje voor kids van 4 jaar en ouder.

  • Tijdsduur: 1 uur

  • Leeftijd: vanaf 4 t/m 6 jaar

  • 1 instructeur voor 8 kids

€ 100,00 (t/m 8 kids)

Kinderfeestje freerunnen!

Spelenderwijs leren freerunnen in de indoor Playground van Dreams! Het leukste kinderfeestje voor kids van 4 jaar en ouder.

  • Tijdsduur: 1 uur

  • Leeftijd: vanaf 4 t/m 6 jaar

  • 1 instructeur voor 8 kids

€ 100,00 (t/m 8 kids)

Kinderfeestje FreerunMini’s

Ideaal als eerste kinderfeestje! Speciaal voor kids van 4 tm 6 jaar een Freerunning feestje waar kinderen spelenderwijs leren freerunnen. Tijdens het kinderfeestje freerun mini´s leren kids lekker springen, klimmen en klauteren, in onze indoor hal Dreams Playground.

De mini’s van 4 t/m 6 jaar leren kinderen spelenderwijs springen en landen op gymmatten en kunnen ze hun eerste coole truukjes proberen.

De eerste stappen voor het echte freerunnen worden hier gezet. We blijven laag bij de grond met de mini’s en maken gebruik van obstakels om de balans te testen, goed te leren springen en landen. Natuurlijk wordt er geklommen, gerolt en gevallen. Gelukkig is de grond zacht want daar liggen de matten. Er is ruimte om eigen truukjes te laten zien en om nieuwe te leren.

Springen, rennen en klimmen in de Dreams Playground – Het leukste kinderfeestje voor kids van 4 jaar t/m 6 jaar.

Dreams Playground is een skate/freerun hal waar kinderen in een veilige omgeving kunnen leren freerunnen. We hebben in de Dreams Playground een skatepark gebouwd, met verschillende obstakels. Deze obstakels kunnen we ook perfect gebruiken voor het freerunnen! De hal is alleen open tijdens de lessen. Ouders mogen blijven kijken tijdens de les.

Freerunning is een sport die je buiten ook kunt beoefenen, dan gebruik je de straat als parcours. Je klimt op verschillende obstakels en maakt vloeiende bewegingen om zo naar het volgende obstakel te komen.

Geen straat of speeltuin is meer hetzelfde na een freerunning les met de Dreams instructeurs, overal zie je mogelijkheden om te freerunnen. Ze steken je aan met hun enthousiasme en voor je het weet hang je zelf aan een klimrek of speel je apenkooi op straat! Voor de iets oudere kids is er ook een kinderfeestje freerunnen buiten!

Maak je feestje compleet met taart, ijs en patatjes!

Om het feestje helemaal compleet te maken kun je bij Dreams Surfcafé taart, wafels of een lekker schepijsje komen eten. Natuurlijk mag je bij ons ook je cadeautjes uitpakken en liedjes zingen! Het Surfcafé is ongeveer 15 minuutjes lopen vanaf Dreams Playground.

Je mag ook zelf wat lekkers en te drinken meenemen naar onze Indoor Playground. Het is mogelijk om een half uur voor of na het feestje de ruimte te huren, zodat je lekker de tijd hebt om je cadeautjes uit te pakken en taart te eten!

Eten op het strand

Na al die actie heb je misschien wel trek gekregen, en wat is er dan lekkerder dan een patatje, pizza of pannenkoeken!? Bij onze gezellige buren van Makani Beach kun je een kinderfeestjes tafel reserveren om na te genieten van je feestje. Natuurlijk ben je ook welkom bij Makani voordat je feestje begint. Bekijk hier de menukaart.

Kosten: € 100,- (t/m 8 kids)
Tijdsduur: 1 uur
Leeftijd: vanaf 4 t/m 6 jaar
Wij hanteren 1 freerunning instructeur per 8 kinderen.

Professionele begeleiding freerunning instructeur. Gebruik van onze indoor hal, Dreams Playground. Een toffe poster voor alle kids na afloop. Er staat een kan limonade klaar voor de kids.

Sportkleding en sportschoenen die vast kunnen.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Freerunning is behalve rennen, springen en klimmen ook goed leren landen na een sprong. We leren de kinderen veilig vallen, wat bij alle sporten goed van pas komt. We stimuleren kinderen hun grenzen te verleggen, maar ze mogen natuurlijk hun eigen grenzen aangeven.

Dreams is gevestigd in Ter Heijde aan Zee en sinds kort hebben wij hier vlakbij ons eigen Dreams indoor skatepark “Dreams Playground” in Monster. Vanaf Dreams in Ter Heijde is het ongeveer 15 minuten lopen naar de indoor locatie in Monster.

 

Parkeren: parkeer je auto in de Frans Halsstraat of Burgemeester Kampschöerstraat (en niet voor “Dreams Playground” zelf). Er is maar een heel beperkte ruimte en we houden graag rekening met onze buren.

Toch liever buiten skaten? Dat kan ook! Lees hier dan meer over kinderfeestje skateboarden buiten.

De betaling van de les kan voorafgaand online via ons boekingssysteem. Na het boeken van een les, krijg je bevestiging e-mail, met daarin een link om de betaling te voldoen.