Kinderfeestje Longboarden

Door de duinen met een longboard!

  • Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar

  • Wij hanteren 1 longboard leraar 10 kinderen.

Kosten: € 140,00 (t/m 10 kids)
€ 115,00 (t/m 5 kids)

Leren longboarden met je vriendjes.

Door de duinen met een longboard!

  • Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar

  • Wij hanteren 1 longboard leraar 10 kinderen.

Kosten: € 140,00 (t/m 10 kids)
€ 115,00 (t/m 5 kids)

extra kids boven 10 kids: € 13,00 p.p.

Kinderfeestje Longboarden

Het kinderfeestje longboarden bij Dreams Skateschool is super cool! Downhill longboarden met de wind door je haren en een glimlach op je gezicht. Als je al kan longboarden leer je nieuwe tricks en als je nog nooit op een longboard gestaan hebt kun je na de les meer dan je had durven dromen! Lijkt het jou ook cool om beter te leren longboarden met je vrienden en/of vriendinnen? Kom dan je feestje vieren bij Dreams Skateschool.

Een eigen longboard van is een super mooi verjaardagskado, zoals bijvoorbeeld deze complete longboards. Tip: vraag Dreams Shop kadobonnen aan iedereen die naar jouw feestje komt. (voor een skateboard, helm, beschermers)

Kinderfeestje Longboarden

Longboarden is eigenlijk surfen, maar dan op straat. Tijdens het kinderfeestje longboarden leren de kinderen die nog nooit op een longboard gestaan hebben de basis van het longboarden, bochten maken, goed remmen en een kleine downhill maken. En de kinderen die al kunnen longboarden leren tricks, zoals een cross step of powerslide! Een longboard kan ook prima in plaats van een fiets een leukere manier zijn om van A naar B te komen. Het verjaardagsfeestje wordt feestelijk afgesloten met een toffe Dreams teamrider poster voor alle kids.

Maak je feestje compleet met taart, ijs en patatjes!

Om het feestje helemaal compleet te maken kun je bij Dreams Surfcafé taart, wafels of een lekker schepijsje komen eten! Hier staat ook een kan limonade voor de kids klaar (voor of na het feestje). Natuurlijk mag je bij ons ook je cadeautjes uitpakken en liedjes zingen!

Na het longboarden heb je misschien wel trek gekregen, en wat is er dan lekkerder dan een patatje, pizza of pannenkoeken!? Bij onze gezellige buren van Makani Beach kun je een kinderfeestjes tafel reserveren om na te genieten van je feestje. Natuurlijk ben je ook welkom bij Makani voordat je feestje begint. Bekijk hier de menukaart.

Veel meer dan alleen longboarden

Naast kinderfeestjes op straat kun je bij ons ook je feestje vieren in zee. Je kunt bij ons leren surfen, skimboarden en bodyboarden. Of op het strand, Powerkiten en Expeditie Dreams doen. Op straat zijn we ook te vinden met skateboards, BMX en freerunning. En in de herfst en winter kun je bij ons met je feestje ook indoor skateboarden, freerunnen en graffiti maken.

Kosten: € 140,00 (t/m 10 kids) / € 115,00 (t/m 5 kids)
extra kids boven 10 kids: € 13,00 p.p.
Tijdsduur: 1,5 uur
Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar

Longboards, beschermers, helmen en professionele begeleiding skate instructeur. Er staat een kan water of limo bij Dreams Surfcafé klaar om voor of na het feestje te drinken. Na het feestje krijgen alle kids een toffe poster van een Dreams teamrider.

Heb je je eigen longboard? Neem ‘m dan mee! Wil je je eigen longboard? Bij Dreams Shop hebben we een ruime keuze longboards voor je in onze winkel, de meeste modellen kun je uit testen tijdens je feestje. Dan weet je meteen wat je voor je verjaardag wil hebben!

Buitenspeelkleding en schoenen die vast kunnen. Heb je een eigen longboard, helm en/of beschermers? Neem ze dan mee!
Wil je graag je eigen longboard, beschermers en/of helm kopen? Wij helpen je graag bij het maken van een goede keuze bij Dreams Shop in Ter Heijde (of online)!

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste skate materialen, die goed onderhouden worden. Bij ons is het dragen van beschermers en een helm verplicht tijdens de lessen. Ook als je al kan skaten. Bij longboarden hoort vallen. Zonder vallen kun je niet leren longboarden. Gelukkig hebben we beschermers, helmen en pleisters. De meeste kinderen vinden longboarden makkelijker om te leren dan skateboarden.

Dreams Skateschool is gevestigd in Ter Heijde aan Zee, dit pittoreske vissersdorp ligt aan de Zuid-Hollandse kust tussen Hoek van Holland en Scheveningen in. In de duinen rondom Ter Heijde kun je perfect longboarden, de glooiende fietspaden zijn ideaal om het te leren.

Longboarden doen we bij voorkeur op de fietspaden in de duinen bij Dreams. We starten op een rustige parkeerplaats.

Parkeren fiets: Direct voor strandopgang, is er een fietsenstalling.

Parkeren auto: Er is bij de strandopgang Karel Doormanweg een groot parkeerterrein, waar je gratis kunt parkeren. (Klik hier voor de route).

Je kunt er ook voor kiezen om het longboard kinderfeestje bij jou in de buurt te houden, misschien heb je wel een mooi verlaten parkeerterrein, pleintje, park of fietspaden in de buurt waar je zou willen oefenen.

Reiskosten voor feestjes op locatie
Vanaf 10km buiten Ter Heijde worden vervoerskosten berekend.
Bij minder mooi weer is er altijd de mogelijkheid om je feestje indoor te houden in ons eigen skatepark, Dreams Playground in Monster.

De betaling van de les kan voorafgaand online via ons boekingssysteem. Na het boeken van een les, krijg je bevestiging e-mail, met daarin een link om de betaling te voldoen.