• Tijdsduur: 1 uur

  • Leeftijd: vanaf 5 jaar.

  • Wij hanteren 1 jongleer instructeur per 10 personen.

Kosten: € 8,50 p.p.

Vanaf 10 personen.

Reserveren

Workshop jongleren

De workshop jongleren is veel meer dan alleen maar gooien met ballen! Bij het jongleren gaat het allemaal over handigheid.

Je leert bij de workshop jongleren onder andere jongleren met jongleer ballen, diabolo, devil sticks en chineese bordjes. De workshop jongleren bevat een hoop kunst en vliegwerk, concentratie, samenwerking en is ook nog eens heel goed voor je oog-hand coördinatie!

Uitdagend en inspirerend 

De workshop jongleren is één en al kunst en vliegwerk, concentratie, veel lol en is ook nog eens heel goed voor je oog-hand coördinatie! We maken er één groot circus van, met allerlei jongleer artikelen, zoals diabolo’s, jongleerballen, devilsticks, poi en chinese bordjes en een slackline. Bij het jongleren beginnen we altijd met een makkelijke oefening en gaan steeds een stapje verder, zodat het voor iedereen mogelijk wordt om te leren jongleren.

Bij slacklinen komt het aan op je gevoel voor balans, onder begeleiding van een doorgewinterde sporter van Dreams leer je balanceren op een gespannen band. Vergelijk het met koorddansen in het circus, maar dan voor beginners, de hoogte is slechts enkele centimeters boven de grond. Moeilijk? Nee hoor. Stapje voor stapje wordt je handig en na verloop van tijd dans je van links naar rechts.

Één ding is zeker, je gaat na de workshop jongleren met een grote glimlach naar huis!

Kosten: € 8,50 (vanaf 10 personen)
Tijdsduur: 1 uur
Wij hanteren 1 jongleer instructeur per 10 personen.
Leeftijd: vanaf 5 jaar

Diverse jongleer materialen (diabolo, jongleer ballen, devil sticks, poi en chineese bordjes) en professionele begeleiding jongleer instructeur.
Alle gebruikte jongleer artikelen zijn ook verkrijgbaar in onze winkel, Dreamsshop. Dan weet je meteen wat je voor je verjaardag kan vragen!

Gemakkelijk zittende kleding.

Dreams is gevestigd in Ter Heijde aan Zee, dit pittoreske vissersdorp ligt aan de Zuid-Hollandse kust tussen Hoek van Holland en Scheveningen in. Het strand van Ter Heijde is een ontspannen omgeving. Je kunt leren jongleren op het strand bij Dreams Surfschool, lekker met je voeten in het zand.

Slecht weer? Geen probleem! Jongleren kan ook binnen bij Dreams.

Je kunt er ook voor kiezen om de workshop jongleren bij jou in de buurt te houden, misschien weet je wel een mooi park of plein waar je zou willen oefenen. Vanaf 10km buiten Ter Heijde worden vervoerskosten berekend.