Creatief

Laat je creativiteit de vrije loop nemen tijdens een van de creatieve workshops op het strand!

Jutkunst

Maak je eigen kunstwerk met de dingen die op het strand te vinden zijn.

Graffiti Art

Onder professionele begeleiding leer je zelf een eigen graffiti tekening te maken.

Beach Art

Leef je uit met drijfhout, verf, graffiti spuitbussen, visnetten, schelpen, en nog veel meer!

Creatieve workshops op het strand – leef je uit!

Je kunt kiezen uit diverse creatieve workshops op het strand, zoals Jutkunst, Beach Art of Graffiti Art gegeven door gedreven en gepassioneerde kunstenaars. Ontdek de kunstenaar in jezelf! Naast creatieve workshops op het strand zijn er ook verschillende spellen, ontspannensportieve– en actieve workshops voor alle leeftijden.

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een losse activiteit, of een hele daginvulling, bij ons is alles mogelijk! Wij zorgen dat jullie een te gekke, onvergetelijke dag zullen beleven waar jullie nog lang over zullen napraten! Je kunt bij ons terecht met groepen van 4 t/m 150 personen. Daarnaast kan je een eigen pakket samenstellen van activiteiten, zodat er voor iedereen een passende workshop aanwezig is.

Rustig beginnen met een heerlijke cappuccino of kopje thee? Kom dan gezellig naar ons Surf Café. Bijkomen tijdens de lunch en afsluiten met een strand barbecue en/of een verfrissend drankje bij Makani Beach. Vrijwel alle workshops zijn te combineren en aan te vullen met hapjes en drankjes naar wens.

Enthousiast geworden?

Vraag via het formulier je activiteit aan. Om een kinderfeestje te boeken, klik hier.