Creatief

Laat je creativiteit de vrije loop nemen tijdens een van de creatieve workshops op het strand!

Reserveren

Creatieve workshops op het strand – leef je uit! 

Je kunt kiezen uit diverse creatieve workshops op het strand, zoals Jut-Kunst, Beach Art of Graffiti Art gegeven door gedreven en gepassioneerde kunstenaars. Ontdek de kunstenaar in jezelf! Naast creatieve workshops op het strand zijn er ook verschillende spellen, ontspannen- sportieve- en actieve workshops voor alle leeftijden.

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een losse activiteit, of een hele daginvulling, bij ons is alles mogelijk! Wij zorgen dat jullie een te gekke, onvergetelijke dag zullen beleven waar jullie nog lang over zullen napraten! Je kunt bij ons terecht met groepen van 4 t/m 150 personen. Je kunt een eigen pakket samenstellen van activiteiten, zodat er voor iedereen een passende workshop aanwezig is.

Je kunt rustig beginnen met een heerlijke cappuccino of kopje thee, bijkomen tijdens de lunch en afsluiten met een strand barbecue en/of een verfrissend drankje bij Jamm Beach. Vrijwel alle workshops zijn te combineren en aan te vullen met hapjes en drankjes naar wens.

Jutkunst

activiteiten creatief jutkunst

Lekker creatief aan de slag met een de workshop Jut-Kunst. Maak je eigen kunstwerk met de dingen die op het strand te vinden zijn. Zelf eerst strandjutten is natuurlijk nóg leuker!

Graffiti Art

activiteiten creatief graffiti art

Tijdens de Graffiti workshop leer je het verschil tussen kunst en geklieder. Onder professionele begeleiding leer je zelf een eigen graffiti tekening te maken.

Beach Art

activiteiten creatief beach art

Tijdens de workshop Beach Art trekken we alles uit de kast! Leef je uit met drijfhout, verf, graffiti spuitbussen, visnetten, schelpen, aangespoelde bijzonderheden en nog veel meer!