Kinderfeestje Schatgraven

Het kinderfeestje schatgraven betekent spanning, avontuur, samenwerken en buitenspelen in één.

  • Tijdsduur: 1 uur

  • Actief spel

  • Leeftijd: vanaf 4 t/m 7 jaar

  • Inclusief schepijsje!

Kosten: € 120,00 (t/m 10 kids)

Op avontuur! Kinderfeestje schatgraven!

Het kinderfeestje schatgraven betekent spanning, avontuur, samenwerken en buitenspelen in één.

  • Tijdsduur: 1 uur

  • Actief spel

  • Leeftijd: vanaf 4 t/m 7 jaar

  • Inclusief schepijsje!

Kosten: € 120,00 (t/m 10 kids)

Kinderfeestje Schatgraven

Het kinderfeestje schatgraven zit vol spanning, avontuur, samenwerken en buitenspelen in één. Als echte zeerovers ga je op zoek naar schatten die begraven liggen op het strand met in de ene hand een schatkaart en de andere een schep.

Kinderfeestje Schatgraven

Het kinderfeestje schatgraven begint met een schatkaart bij Dreams Surfschool op het strand, daarmee gaan jullie op zoek naar de eerste schatkist die op het strand begraven ligt. In iedere volgende schatkist zit een opdracht die jullie gezamenlijk moeten uitvoeren, zoals een spel zoals bijvoorbeeld inktvis-tikkertje of de ‘kapitein zegt’ en piraten-behendigheids-spellen aangepast op de leeftijd van de groep kinderen. Na elke goed uitgevoerde opdracht volgt de aanwijzing voor de volgende kist. In de laatste, extra grote schatkist zit een verrassing voor alle kinderen, namelijk gouden munten om ijsjes mee te kopen bij Dreams Surfcafé.

Een feestje is pas compleet met taart!

Bij Dreams Surfcafé bakken we alles vers! En natuurlijk mag je bij ons ook cadeautjes uitpakken en liedjes zingen. Om het helemaal compleet te maken kun je bij ons taart, wafels of een lekker ijsje komen eten in Dreams Surfcafé!

Veel meer dan alleen schatgraven

Voor kinderen vanaf 6 jaar organiseert Dreams nog heel veel leuke andere lessen en feestjes. Ben je benieuwd wat je de komende verjaardagen allemaal bij Dreams kunt doen? Klik dan hier!

Kosten: € 120,00 (t/m 10 kids) inclusief schepijsje bij Dreams Surfcafé
Tijdsduur: 1 uur
Leeftijd: vanaf 4 t/m 7 jaar

Materiaal tijdens schatgraven (schatkisten/schatkaart/schepjes), schepijsje voor alle kinderen, leuke begeleiding en heel veel plezier.

Buitenspeelkleding afgestemd op het weer, schoenen of laarsjes, zonnebrandcreme. Hou er qua kleding rekening mee dat het op het strand wat frisser is dan achter de duinen.

Er is al jaren geen piraat meer gesignaleerd in Ter Heijde, wij kunnen echter niets garanderen…

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Makani Beach.
Parkeren fiets: Einde Karel Doormanweg (direct voor strandopgang)
Parkeren auto: Parkeerplaats Strandweg.

De betaling van het kinderfeestje golfsurfen is mogelijk via ons boekingssysteem Viking. Je ontvangt na reservering per email een betaallink. Liever contant betalen? Dat kan voorafgaand aan het feestje bij Dreams Shop. Dreams Shop bevindt zich op de hoek van het Willem III Plein, naast de kerk in Ter Heijde.
Het kinderfeestje schatgraven kan worden gereserveerd van 1 april tot 1 oktober, als Dreams Surfschool op het strand staat.