Kinderfeestje Schatgraven

Het kinderfeestje schatgraven betekent spanning, avontuur, samenwerken en buitenspelen in één.

  • Tijdsduur: 1 uur

  • Actief spel

  • Leeftijd: vanaf 4 t/m 7 jaar

  • Inclusief schepijsje!

Kosten: € 120,00 (t/m 10 kids)

Op avontuur! Kinderfeestje schatgraven!

Het kinderfeestje schatgraven betekent spanning, avontuur, samenwerken en buitenspelen in één.

  • Tijdsduur: 1 uur

  • Actief spel

  • Leeftijd: vanaf 4 t/m 7 jaar

  • Inclusief schepijsje bij Dreams Surfcafe!

Kosten: € 120,00 (t/m 10 kids)

Kinderfeestje Schatgraven

Het kinderfeestje schatgraven zit vol spanning, avontuur, samenwerken en buitenspelen in één. Als echte zeerovers ga je op zoek naar schatten die begraven liggen op het strand met in de ene hand een schatkaart en de andere een schep. Er komen spellen voorbij zoals inktvis-tikkertje of de ‘kapitein zegt’. In de laatste en grootste schat zit een verrassing voor alle kinderen, namelijk gouden munten om ijsjes mee te kopen bij Dreams Surfcafé.

Kinderfeestje Schatgraven

Het kinderfeestje schatgraven begint met een schatkaart bij Dreams Surfschool op het strand, daarmee gaan jullie op zoek naar de eerste schatkist die op het strand begraven ligt. In iedere volgende schatkist zit een opdracht die jullie gezamenlijk moeten uitvoeren, zoals een spel zoals bijvoorbeeld inktvis-tikkertje of de ‘kapitein zegt’ en piraten-behendigheids-spellen aangepast op de leeftijd van de groep kinderen. Na elke goed uitgevoerde opdracht volgt de aanwijzing voor de volgende kist. In de laatste, extra grote schatkist zit een verrassing voor alle kinderen, namelijk gouden munten om ijsjes mee te kopen bij Dreams Surfcafé.

Maak je feestje compleet met taart, ijs en patatjes!

Om het feestje helemaal compleet te maken kun je bij Dreams Surfcafé taart, wafels of een lekker schepijsje komen eten! Hier staat ook een kan limonade voor de kids klaar (voor of na het feestje). Natuurlijk mag je bij ons ook je cadeautjes uitpakken en liedjes zingen!

Na het schatgraven heb je misschien wel trek gekregen, en wat is er dan lekkerder dan een patatje, pizza of pannenkoeken!? Bij onze gezellige buren van Makani Beach kun je een kinderfeestjes tafel reserveren om na te genieten van je feestje. Natuurlijk ben je ook welkom bij Makani voordat je feestje begint. Bekijk hier de menukaart.

Veel meer dan alleen schatgraven

Voor kinderen vanaf 6 jaar organiseert Dreams nog heel veel leuke andere lessen en feestjes. Ben je benieuwd wat je de komende verjaardagen allemaal bij Dreams kunt doen? Klik dan hier!

Kosten: € 120,00 (t/m 10 kids) inclusief schepijsje bij Dreams Surfcafé
Tijdsduur: 1 uur
Leeftijd: vanaf 4 t/m 7 jaar

Materiaal tijdens schatgraven (schatkisten/schatkaart/schepjes), schepijsje voor alle kinderen, leuke begeleiding en heel veel plezier. Er staat een kan water of limo bij Dreams Surfcafé klaar om voor of na het feestje te drinken. Na het feestje krijgen alle kids een toffe poster van een Dreams teamrider.

Buitenspeelkleding afgestemd op het weer, schoenen of laarsjes, zonnebrandcreme. Hou er qua kleding rekening mee dat het op het strand wat frisser is dan achter de duinen.

Er is al jaren geen piraat meer gesignaleerd in Ter Heijde, wij kunnen echter niets garanderen…

Onze surfschool op het strand van Ter Heijde, kun je bereiken via strandopgang Karel Doormanweg. Op strand aangekomen, loop je rechtsaf naar onze surfschool, naast de strandtent Makani Beach.

Kom ook eens langs bij onze surf- en skateshop in het dorp. De shop en het ons café vind je aan het plein bij de kerk, vlakbij de strandopgang.

Parkeren fiets: Direct voor strandopgang, is er een fietsenstalling.
Parkeren auto: Er is bij de strandopgang Karel Doormanweg een groot parkeerterrein, waar je gratis kunt parkeren. (Klik hier voor de route).

De betaling van de les kan voorafgaand online via ons boekingssysteem. Na het boeken van een les, krijg je bevestiging e-mail, met daarin een link om de betaling te voldoen.

Het kinderfeestje schatgraven kan worden gereserveerd van 1 april tot 1 oktober, als Dreams Surfschool op het strand staat.