• Tijdsduur: 2 uur (inclusief omkleden)

  • Leeftijd: vanaf 6 jaar (met zwemdiploma A en B)

  • Wij hanteren 1 surfleraar per 6 personen.

  • Voor surfles voor groepen kleiner dan 10 personen en privéles kun je ook terecht bij Dreams Surfschool.

€ 25,00 p.p.

(prijs geldt vanaf 10 personen)

Reserveren

Workshop Golfsurfen

Je leert bij een workshop surfen de basis van het golfsurfen. Je leert peddelen voor een golf, opstaan en rechtdoor surfen. Het eerste ritje op een golf is magisch mooi, de meeste surfers zijn zó verslaafd aan het gevoel dat ze nooit meer zullen stoppen met surfen! Dit wordt het uitje waar jullie nog jaren over napraten!

Bij Dreams Surfschool leer je surfen onder begeleiding van een gecertificeerde en ervaren surfleraar op softtop surfboards.

Workshop surfen – Een ervaring om nooit meer te vergeten! 

Een workshop surfen is een garantie voor een mooie ervaring, iedereen is na afloop moe en voldaan en loopt met een brede glimlach rond. Een workshop surfen is voor velen de eerste kennismaking met het golfsurfen. We starten de surfles met het uitleggen van de theorie van het golfsurfen en nodige informatie over de veiligheid. Dit zal ongeveer een kwartiertje in beslag nemen. Daarna heb je tijd om je om te kleden en vervolgens gaan we anderhalf uur de zee op, om echt te gaan surfen!
Bij Dreams Surfschool leer je surfen onder begeleiding van een gecertificeerde en ervaren surfleraar op softtop surfboards.

Heb je na deze eerste surfles de smaak te pakken? Dan kun je bij Dreams Surfschool verder met onze vervolg surflessen om zo het surfen beter onder de knie te krijgen. Na een aantal lessen weet je genoeg om zelf verder te leren, je kunt dan ook surfboards en wetsuits huren bij Dreams Surfschool.

Kosten: € 25,00 per persoon (prijs geldt vanaf 10 personen)
Tijdsduur: 2 uur
Wij hanteren 1 surfleraar per 6 personen.
Leeftijd: vanaf 6 jaar (met zwemdiploma A + B)
Geen A + B diploma maar wel voldoende zwemervaring? Vraag dan de zwemverklaring aan bij de aanvraag van de workshop.
Voor surfles voor groepen kleiner dan 10 personen en privéles kun je ook terecht bij Dreams Surfschool.

Materiaal (softtop surfboards, wetsuits), professionele begeleiding surfinstructeurs en heel veel lol.

Zwemkleding en een handdoek. Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop surfboards, deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent.
Mocht het weer zó slecht zijn dat het surfen niet door kan gaan, hebben wij een passend alternatief programma zoals bodyboarden en bodysurfen.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Dreams Beachhouse. Lees meer over de omgeving.

Het surfseizoen voor het geven van workshops bij Dreams Surfschool loopt van april t/m oktober.