Kinderfeestje Jongleren

Je leert onder andere jongleren met jongleerballen, diabolo’s en devilsticks.

  • Tijdsduur: 1 uur

  • Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar

  • Wij hanteren 1 jongleer instructeur per 10 kinderen.

Kosten: € 90,00 (tot 10 kids)

Circus op het strand

Je leert onder andere jongleren met jongleerballen, diabolo’s en devilsticks.

  • Tijdsduur: 1 uur

  • Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar

  • Wij hanteren 1 jongleer instructeur per 10 kinderen.

Kosten: € 90,00 (tot 10 kids)

Kinderfeestje Jongleren

Het kinderfeestje jongleren is veel meer dan alleen maar gooien met ballen! Bij het jongleren gaat het allemaal over handigheid. Je leert bij het kinderfeestje jongleren onder andere jongleren met jongleer ballen, Diabolo, Devil Sticks en Chinese bordjes. We maken er altijd één groot feest van, het lijkt wel een circus! Dat is toch het allerleukste!

Jongleerspullen is ook een heel tof verjaardagskado, zoals deze bij Dreamsshop. Tip: vraag Dreamsshop kadobonnen aan iedereen die naar jouw feestje komt.

Kinderfeestje jongleren

Het kinderfeestje jongleren is één en al kunst en vliegwerk, concentratie, veel lol en is ook nog eens heel goed voor je oog-hand coördinatie! We maken er één groot circus van, met allerlei jongleer artikelen en een slackline. Bij het jongleren beginnen we altijd met een makkelijke oefening en gaan steeds een stapje verder, zodat het voor iedereen mogelijk wordt om te leren jongleren. Één ding is zeker, je gaat met een grote glimlach naar huis! Het verjaardagsfeestje wordt feestelijk afgesloten met een Dreams goodie voor alle kids!

Een feestje is pas compleet met taart!

Bij Dreams Surfcafé bakken we alles vers! En natuurlijk mag je bij ons ook cadeautjes uitpakken en liedjes zingen. Om het helemaal compleet te maken kun je bij ons taart, wafels of een lekker ijsje komen eten in Dreams Surfcafé!

Veel meer dan alleen jongleren

Naast kinderfeestjes op het strand kun je bij ons ook je feestje vieren in zee. Je kunt bij ons leren surfen, skimboarden en bodyboarden. Of op het strand, strandjutten en Expeditie Dreams doen. Op straat zijn we ook te vinden met skateboards, longboards, BMX en freerunning. En in de herfst en winter kun je bij ons met je feestje ook indoor skateboarden, freerunnen en graffiti maken.

Kosten: € 90,00 (tot 10 kids)
Tijdsduur: 1 uur
Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar
Wij hanteren 1 jongleer instructeur per 10 kinderen.

Diverse jongleer materialen (Diabolo, jongleer ballen, devil sticks, poi en chinese bordjes) en professionele begeleiding jongleer instructeur.
Alle gebruikte jongleer artikelen zijn ook verkrijgbaar in onze winkel, Dreams Shop. Dan weet je meteen wat je voor je verjaardag kan vragen!

Buitenspeelkleding en zin in een feestje!

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Makani Beach.

Parkeren fiets: einde Karel Doormantrap

Parkeren auto: parkeerplaats via Strandweg

Bij minder mooi weer is het mogelijk om het feestje indoor te houden bij Dreams Playground, daar maken we er één groot circus van.

De betaling van het kinderfeestje jongleren is mogelijk via ons boekingssysteem Viking. Je ontvangt na reservering per email een betaallink. Liever contant betalen? Dat kan voorafgaand aan het feestje bij Dreams Shop. Dreams Shop bevindt zich op de hoek van het Willem III Plein, naast de kerk in Ter Heijde.