Kinderfeestje Jongleren

Je leert onder andere jongleren met jongleerballen, diabolo’s en devilsticks.

  • Tijdsduur: 1 uur

  • Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar

  • Wij hanteren 1 jongleer instructeur per 10 kinderen.

Kosten: € 90,00 (tot 10 kids)

Circus op het strand

Je leert onder andere jongleren met jongleerballen, diabolo’s en devilsticks.

  • Tijdsduur: 1 uur

  • Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar

  • Wij hanteren 1 jongleer instructeur per 10 kinderen.

Kosten: € 90,00 (t/m 10 kids)

Kinderfeestje Jongleren

Het kinderfeestje jongleren is veel meer dan alleen maar gooien met ballen! Bij het jongleren gaat het allemaal over handigheid. Je leert bij het kinderfeestje jongleren onder andere jongleren met jongleer ballen, Diabolo, Devil Sticks en Chinese bordjes. We maken er altijd één groot feest van, het lijkt wel een circus! Dat is toch het allerleukste! Jongleren kan ook in onze indoor Playground in Monster. Daar is genoeg ruimte om te oefenen, wanneer het weer niet zo lekker is.

Jongleerspullen is ook een heel tof verjaardagskado, zoals deze bij Dreamsshop. Tip: vraag Dreamsshop kadobonnen aan iedereen die naar jouw feestje komt.

Kinderfeestje jongleren

Het kinderfeestje jongleren is één en al kunst en vliegwerk, concentratie, veel lol en is ook nog eens heel goed voor je oog-hand coördinatie! We maken er één groot circus van, met allerlei jongleer artikelen en een slackline. Bij het jongleren beginnen we altijd met een makkelijke oefening en gaan steeds een stapje verder, zodat het voor iedereen mogelijk wordt om te leren jongleren. Één ding is zeker, je gaat met een grote glimlach naar huis! Na het feestje krijgen alle kids een toffe Dreams teamrider poster.

Maak je feestje compleet met taart, ijs en patatjes!

Om het feestje helemaal compleet te maken kun je bij Dreams Surfcafé taart, wafels of een lekker schepijsje komen eten! Hier staat ook een kan limonade voor de kids klaar (voor of na het feestje). Natuurlijk mag je bij ons ook je cadeautjes uitpakken en liedjes zingen!

Na het jongleren heb je misschien wel trek gekregen, en wat is er dan lekkerder dan een patatje, pizza of pannenkoeken!? Bij onze gezellige buren van Makani Beach kun je een kinderfeestjes tafel reserveren om na te genieten van je feestje. Natuurlijk ben je ook welkom bij Makani voordat je feestje begint. Bekijk hier de menukaart.

Veel meer dan alleen jongleren

Naast kinderfeestjes op het strand kun je bij ons ook je feestje vieren in zee. Je kunt bij ons leren surfen, skimboarden en bodyboarden. Of op het strand, strandjutten en Expeditie Dreams doen. Op straat zijn we ook te vinden met skateboards, longboards, BMX en freerunning. En in de herfst en winter kun je bij ons met je feestje ook indoor skateboarden, freerunnen en graffiti maken.

Kosten: € 90,00 (t/m 10 kids)
Tijdsduur: 1 uur
Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar
Wij hanteren 1 jongleer instructeur per 10 kinderen.

Diverse jongleer materialen (Diabolo, jongleer ballen, devil sticks, poi en chinese bordjes) en professionele begeleiding jongleer instructeur. Na het feestje krijgen alle kids een toffe poster van een Dreams teamrider. Er staat een kan water of limo bij Dreams Surfcafé klaar om voor of na het feestje te drinken.
Alle gebruikte jongleer artikelen zijn ook verkrijgbaar in onze winkel, Dreams Shop. Dan weet je meteen wat je voor je verjaardag kan vragen!

Buitenspeelkleding en zin in een feestje!

Onze surfschool op het strand van Ter Heijde, kun je bereiken via strandopgang Karel Doormanweg. Op strand aangekomen, loop je rechtsaf naar onze surfschool, naast de strandtent Makani Beach.

Kom ook eens langs bij onze surf- en skateshop in het dorp. De shop en het ons café vind je aan het plein bij de kerk, vlakbij de strandopgang.

Parkeren fiets: Direct voor strandopgang, is er een fietsenstalling.
Parkeren auto: Er is bij de strandopgang Karel Doormanweg een groot parkeerterrein, waar je gratis kunt parkeren. (Klik hier voor de route).

Bij minder mooi weer is het mogelijk om het feestje indoor te houden bij Dreams Playground, daar maken we er één groot circus van.

De betaling van de les kan voorafgaand online via ons boekingssysteem
Na het boeken van een les, krijg je bevestiging e-mail, met daarin een link om de betaling te voldoen.