• Tijdsduur: 1 uur (inclusief omkleden)

  • Leeftijd: vanaf 10 jaar (met zwemdiploma A en B)

  • Wij hanteren 1 sup instructeur per 6 personen.

  • Voor kleine groepen en privéles kun je terecht bij Dreams Surfschool.

€ 30,00 p.p.

(prijs geldt vanaf 6 personen)

Workshop Suppen

Stand Up Paddle Boarding (ofwel suppen) is een relaxte bezigheid. Staand op een sup heb je een heerlijk uitzicht op de kustlijn, de duinen en kom je helemaal tot rust. Als je kunt blijven staan tenminste, want het wiebelt toch wel een beetje in het begin.

Onze instructeurs zorgen ervoor dat je de beginselen van het suppen onder de knie krijgt en met een gerust hart kunt paddelen. Perfect voor wie surfen te intensief vindt en het wat rustiger aan wil doen! Bij Dreams Surfschool kun je veilig leren suppen op een soft-sup.

Workshop suppen – relaxte en toegankelijke watersport

Een workshop suppen (Stand Up Paddle Boarding) is een toegankelijke watersport, perfect om te leren met vrienden of collega’s. Je leert tijdens de workshop stap voor stap hoe een sup werkt en geniet ondertussen van de mooie omgeving. Je leert uiteraard eerst door de branding heen komen en je balans vinden op de sup. Daarna begint het echte werk, peddelen, draaien, techniek, hoe je op je sup klimt als je er vanaf gevallen bent en als je wil, golven surfen op de sup.

Hoe ziet een les er uit?

De sup les duurt twee uur in totaal. We starten de sup les met een theorie gedeelte waar je meer leert over de stromingen en getijden en veiligheid. Dit zal ongeveer een kwartier in beslag nemen. Daarna trek je een wetsuit aan en vervolgens gaan we anderhalf uur de zee op, om echt te gaan suppen.

Maak een actief uitje compleet met een hapje en drankje.

Om een actief teamuitje helemaal compleet te maken met een hapje en drankje, kun je terecht bij onze gezellige buren van Makani Beach. Geniet samen van een ontspannen lunch met diverse luxe broodjes, een goedgevulde borrelplank met diverse hapjes voor tussendoor en sluit een heerlijke en actieve stranddag af met een uitgebreid BBQ buffet met het hele gezelschap. A la carte bestellen kan natuurlijk ook.
Bekijk hier de menukaart.

Kosten: € 30,00 per persoon (prijs geldt vanaf 6 personen)
Wij hanteren 1 sup instructeur per 6 personen.
Tijdsduur: 1 uur (inclusief omkleden)
Leeftijd: vanaf 10 jaar (met zwemdiploma A + B)
Geen A + B diploma maar wel voldoende zwemervaring? Vraag dan de zwemverklaring aan bij de aanvraag van de workshop.
Voor kleine groepen en privéles kun je terecht bij Dreams Surfschool.

Materiaal (soft sups, peddels, wetsuits), professionele begeleiding en heel veel lol.

Zwemkleding en een handdoek. Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van soft supboards, deze boards zijn zachter dan reguliere sups. Wij werken met ISA gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deelname aan sup lessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent.
Mocht de wind te hard waaien of er teveel golfslag zijn dan bestaat de kans dat de workshop suppen niet door kan gaan, hebben wij een passend alternatief programma zoals golfsurfen, bodyboarden en skimboarden.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Makani Beach. Lees meer over de omgeving.

Het watersport seizoen voor het geven van workshops bij Dreams Surfschool loopt van april t/m oktober.