Vrijgezellendag

Actie, ontspanning en gezelligheid; dat is de vrijgezellendag van Dreams!
Een uitdagende dag op het strand is een fantastische ervaring voor de vrijgezel. De ontspannen sfeer van het strand, de wind en golven zijn de ingrediënten voor een geslaagd vrijgezellenuitje om nooit te vergeten!

Verras jullie vrijgezel met een actieve, creatieve of juist ontspannen dag aan het strand. Leer surfen, jongleren, ontspan met een yogales of maak samen de grappigste creaties met graffiti. Niets is te gek bij Dreams Events! Specifieke wensen voor deze dag? Laat het ons weten, en we maken er een dag van die de vrijgezel niet snel zal vergeten!

Je kunt kiezen uit een van de echte Dreams sportenstrandactiviteitencreatieve workshops en ontspannen workshops. Je kunt rustig beginnen met een heerlijke cappuccino of kopje thee, bijkomen tijdens de lunch en afsluiten met een strand barbecue en/of een verfrissend drankje bij de locale strandtent. Vrijwel alle workshops zijn te combineren en aan te vullen met hapjes en drankjes naar wens.

Voorbeeld arrangementen

vriendendag zee
Actief: Een actieve dag vol activiteiten en gezelligheid.

Programma:

13:00 Koffie of thee
13:30 Surfen
15:30 Fingerfood
16:30 Longboarden
18:00 BBQ & Bier

vrijgezellendag strand
Ontspannen: Een relaxte dag waar je helemaal tot rust komt

Programma:

10:00 Koffie
10:30 Suppen
12:30 Tomatensoep met brood
13:30 Yoga
15:00 High Tea

vrijgezellendag spel
Spel: Een dag vol spel en gezelligheid.

Programma:

12:00 Koffie of thee
12:30 Ultimate Frisbee
13:30 Lunch
14:30 Expeditie Dreams
17:30 Pizza

vrijgezellendag creatief
Creatief: Een creatieve dag vol activiteiten en gezelligheid.

Programma:

12:30 Koffie of thee met gebak
13:00 Power Kiten
14:30 Flammkuchen
15:30 Beach Art
17:00 Cocktails

Voor iedereen die echt een keer wat anders wil doen met een vrijgezellendag: kom naar Dreams met je vrienden of vriendinnen. Wij hebben genoeg actieve, creatieve en ontspannen workshops waar je nog lang over zal napraten! In combinatie met wat te eten en drinken bij onze buren Jamm Beach is alles binnen handbereik. Je kunt een eigen pakket samenstellen van activiteiten, zodat er voor iedereen een leuke workshop te volgen is. We hebben diverse activiteiten op het strand, in zee en op het droge.

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een losse activiteit, of een hele daginvulling, bij ons is alles mogelijk! Wij zorgen dat jullie een te gekke, onvergetelijke dag zullen beleven die jullie niet snel zullen vergeten! Je kunt bij ons terecht met groepen vanaf 5 personen. Je kunt er een hele dag van maken en t/m zonsondergang blijven genieten van het relaxte strandleven.