Familiedag

Een te gekke stranddag met je gezin of familie bij Dreams!

Sportieve, actieve en ontspannen workshops voor alle leeftijden bij Dreams Events.

Gezellig met je eigen gezin of zelfs hele familie een te gekke dag doorbrengen op het strand. Wij zorgen ervoor dat het een dag wordt om nooit te vergeten! Wij hebben leuke activiteiten voor alle leeftijden. Van schatgraven voor de jongsten tot golfsurfen voor iedereen met zwemdiploma’s. Je kunt kiezen voor een enkele workshop, combinaties maken en de dag compleet maken met een heerlijke lunch, BBQ en drankjes bij Makani Beach.

Je kunt kiezen uit een van de echte Dreams sporten, wateractiviteiten, creatieve workshops en ontspannen workshops. Je kunt rustig beginnen met een heerlijke cappuccino of kopje thee, bijkomen tijdens de lunch en afsluiten met een strand barbecue en/of een verfrissend drankje bij onze buren Makani Beach. Vrijwel alle workshops zijn te combineren en aan te vullen met hapjes en drankjes naar wens.

Voorbeeld arrangementen

Zee/Actief: Een actieve dag vol activiteiten en gezelligheid.

Programma:

10:00 Koffie met taart
10:30 Surfen
12:30 Lunch
13:30 Powerkiten
15:00 Drankje

familiedag strand
Strand/Actief: Een actieve middag op het strand

Programma:

13:00 Koffie
13:30 Beach Games
15:00 Drankje
15:30 Powerkiten
17:00 BBQ

familiedag spel
Spel: Een middag vol actieve beachgames.

Programma:

13:00 Koffie met taart
13:30 Schatgraven/Jongleren
14:30 Drankje
15:00 Beach Games
16:30 BBQ

Creatief: Een creatieve uitdaging, ontspanning en gezelligheid.

Programma:

10:00 Koffie
10:30 Strandjutten
12:00 Lunch
13:00 Beach Art
14:30 Drankje

Dreams Events staat bekend om onze leuke activiteiten voor jong tot oud

Denk aan een surfles met het hele gezin (of zelfs meerdere families), waarbij de kinderen het vrijwel altijd sneller oppikken dan de ouders en voor leuke situaties zorgt. Of een workshop graffiti waarbij je lekker creatief aan de slag kan. Of doe eens een toernooitje met Beach Games, met bijvoorbeeld Beach Volley en Beach Tennis. Allemaal lekker met je voeten in het zand. Het terras van Makani Beach is om de hoek, dus ook eten en drinken is zo geregeld. Je kunt natuurlijk een eigen pakket samenstellen van activiteiten, zodat er voor iedereen een leuke workshop te volgen is. We hebben diverse activiteiten op het strand, in zee en op het droge.

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een losse activiteit, of een hele daginvulling, bij ons is alles mogelijk! Wij zorgen dat jullie een te gekke, onvergetelijke dag zullen beleven waar jullie nog lang over zullen napraten! Je kunt bij ons terecht met groepen van 5 t/m 150 personen.

Kom ook genieten van het strandleven bij Dreams in het relaxte Ter Heijde aan Zee.

Enthousiast geworden?

Vraag via het formulier je activiteit aan. Om een kinderfeestje te boeken, klik hier.