Kinderfeestje BMXen

Leren surfen met je vriendjes. Het leukste kinderfeestje ooit!

  • Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 7 jaar (met fiets-ervaring natuurlijk)

  • Wij hanteren 1 BMX instructeur per 10 kinderen.

  • Inclusief BMX fietsen, beschermers, helmen en professionele begeleiding BMX instructeur.

Kosten:
€ 195,00 (t/m 10 kids)
€ 160,00 (t/m 5 kids)

Met je vriendjes op de BMX

Leren tricken en fietsen op een echte BMX en crossen door de duinen.

  • Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 9 jaar (met fiets-ervaring natuurlijk)

  • Wij hanteren 1 BMX instructeur per 10 kinderen.

  • Inclusief BMX fietsen, beschermers, helmen en professionele begeleiding BMX instructeur.

Kosten:
€ 190,00 (t/m 10 kids)
€ 160,00 (t/m 5 kids)

Kinderfeestje BMX-en

Heb jij altijd al willen leren tricken en fietsen op een echte BMX? Dan is een kinderfeestje BMX Off Road echt wat voor jou! Op een normale fiets rijden kun je vast allang, dus truukjes doen is natuurlijk wat je wil! Voor je het weet zoef je door de duinen, vlieg je op je BMX fiets door de lucht en doe je coole tricks. Het wordt het coolste kinderfeestje ooit!

Kinderfeestje BMX-en

Tijdens het kinderfeestje BMX-en leer je op een leuke en veilige manier fietsen op een BMX. Dit doen we in het duingebied rondom Ter Heijde. Je gaat na een stukje fietspad Off Road om te crossen. Er zijn toffe trails om op te oefenen, scherpe bochten, afdalingen en hobbels om over te springen. We passen het niveau aan de leeftijd en capaciteit van de kinderen. Iedereen leert op deze manier iets en dit gebeurd allemaal onder begeleiding van een ervaren instructeur van Dreams. Na het feestje krijgen alle kids een toffe Dreams teamrider poster.

Maak je feestje compleet met taart, ijs en patatjes!

Om het feestje helemaal compleet te maken kun je bij Dreams Surfcafé taart, wafels of een lekker schepijsje komen eten! Hier staat ook een kan limonade voor de kids klaar (voor of na het feestje). Natuurlijk mag je bij ons ook je cadeautjes uitpakken en liedjes zingen!

Na het crossen op de BMX heb je misschien wel trek gekregen, en wat is er dan lekkerder dan een patatje, pizza of pannenkoeken!? Bij onze gezellige buren van Makani Beach kun je een kinderfeestjes tafel reserveren om na te genieten van je feestje. Natuurlijk ben je ook welkom bij Makani voordat je feestje begint. Bekijk hier de menukaart.

Veel meer dan alleen BMX-en

Naast kinderfeestjes op straat kun je bij ons ook je feestje vieren in zee. Je kunt bij ons leren surfen, skimboarden en bodyboarden. Of op het strand, Powerkiten en Expeditie Dreams doen. Op straat zijn we ook te vinden met skateboards, longboards en freerunning. En in de herfst en winter kun je bij ons met je feestje ook indoor skateboarden, freerunnen en graffiti maken.

Kosten: € 190,00 (t/m 10 kids) €160,00 (t/m 10 kids)

Tijdsduur: 1,5 uur
Leeftijd: vanaf 9 jaar (met fiets-ervaring natuurlijk)

BMX fietsen, beschermers, helmen en professionele begeleiding BMX instructeur. Er staat een kan water of limo bij Dreams Surfcafé klaar om voor of na het feestje te drinken. Na het feestje krijgen alle kids een toffe poster van een Dreams teamrider.

Buitenspeelkleding en schoenen die vast kunnen.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste BMX materialen, die goed onderhouden worden. Bij ons is het dragen van beschermers en een helm verplicht tijdens de BMX les. Ook als je al kan fietsen.

Dreams is gevestigd in Ter Heijde aan Zee, middenin een mooi duingebied. Hier kunnen we over de fietspaden en ruiterpaden crossen met de BMX fietsen. Er zijn afdalingen en heuveltjes om over te springen en platte stukken om flat land tricks te oefenen.

Parkeren fiets: Direct voor strandopgang, is er een fietsenstalling.

Parkeren auto: Er is bij de strandopgang Karel Doormanweg een groot parkeerterrein, waar je gratis kunt parkeren. (Klik hier voor de route).

De betaling van de les kan voorafgaand online via ons boekingssysteem. Na het boeken van een les, krijg je bevestiging e-mail, met daarin een link om de betaling te voldoen.