Kinderfeestje BMXen

Leren surfen met je vriendjes. Het leukste kinderfeestje ooit!

  • Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 7 jaar (met fiets-ervaring natuurlijk)

  • Wij hanteren 1 BMX instructeur per 10 kinderen.

  • Inclusief BMX fietsen, beschermers, helmen en professionele begeleiding BMX instructeur.

Kosten:
€ 195,00 (t/m 10 kids)
€ 160,00 (t/m 5 kids)

Met je vriendjes op de BMX

Leren tricken en fietsen op een echte BMX en crossen door de duinen.

  • Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 7 jaar (met fiets-ervaring natuurlijk)

  • Wij hanteren 1 BMX instructeur per 10 kinderen.

  • Inclusief BMX fietsen, beschermers, helmen en professionele begeleiding BMX instructeur.

Kosten:
€ 170,00 (t/m 10 kids)
€ 135,00 (t/m 5 kids)

 
 

Kinderfeestje BMX-en

Heb jij altijd al willen leren tricken en fietsen op een echte BMX? Dan is een kinderfeestje BMX Off Road echt wat voor jou! Op een normale fiets rijden kun je vast allang, dus truukjes doen is natuurlijk wat je wil! Voor je het weet zoef je door de duinen, vlieg je op je BMX fiets door de lucht en doe je coole tricks. Het wordt het coolste kinderfeestje ooit!

Kinderfeestje BMX-en

Tijdens het kinderfeestje BMX-en leer je op een leuke en veilige manier fietsen op een BMX. Dit doen we in het duingebied rondom Ter Heijde. Je gaat na een stukje fietspad Off Road om te crossen. Er zijn toffe trails om op te oefenen, scherpe bochten, afdalingen en hobbels om over te springen. We passen het niveau aan de leeftijd en capaciteit van de kinderen. Iedereen leert op deze manier iets en dit gebeurd allemaal onder begeleiding van een ervaren instructeur van Dreams. Het verjaardagsfeestje wordt feestelijk afgesloten met een Dreams goodie voor alle kids!

Een feestje is pas compleet met taart!

Bij Dreams Surfcafé bakken we alles vers! En natuurlijk mag je bij ons ook cadeautjes uitpakken en liedjes zingen. Om het helemaal compleet te maken kun je bij ons taart, wafels of een lekker ijsje komen eten in Dreams Surfcafé!

Veel meer dan alleen BMX-en

Naast kinderfeestjes op straat kun je bij ons ook je feestje vieren in zee. Je kunt bij ons leren surfen, skimboarden en bodyboarden. Of op het strand, Powerkiten en Expeditie Dreams doen. Op straat zijn we ook te vinden met skateboards, longboards en freerunning. En in de herfst en winter kun je bij ons met je feestje ook indoor skateboarden, freerunnen en graffiti maken.

Kosten: € 170,00 (t/m 10 kids)
Tijdsduur: 1,5 uur
Leeftijd: vanaf 7 jaar (met fiets-ervaring natuurlijk)

BMX fietsen, beschermers, helmen en professionele begeleiding BMX instructeur.

Buitenspeelkleding en schoenen die vast kunnen.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste BMX materialen, die goed onderhouden worden. Bij ons is het dragen van beschermers en een helm verplicht tijdens de BMX les. Ook als je al kan fietsen.

Dreams is gevestigd in Ter Heijde aan Zee, middenin een mooi duingebied. Hier kunnen we over de fietspaden en ruiterpaden crossen met de BMX fietsen. Er zijn afdalingen en heuveltjes om over te springen en platte stukken om flat land tricks te oefenen.

Parkeren fiets: einde Karel Doormantrap

Parkeren auto: parkeerplaats via Strandweg

De betaling van het kinderfeestje BMX-en is mogelijk via ons boekingssysteem Viking. Je ontvangt na reservering per email een betaallink. Liever contant betalen? Dat kan voorafgaand aan het feestje bij Dreams Shop. Dreams Shop bevindt zich op de hoek van het Willem III Plein, naast de kerk in Ter Heijde.