Kinderfeestje Skateboarden

Leren surfen met je vriendjes. Het leukste kinderfeestje ooit!

  • Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar

  • Wij hanteren 1 skateboardleraar per 5 a 6 kinderen.

Kosten: € 140,00 (t/m 10 kids)
€ 115,00 (t/m 5 kids)

Een echt Dreams feestje!

Leren skateboarden met je vriendjes. Het stoerste kinderfeestje ooit!

  • Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar

  • Wij hanteren 1 skateboardleraar per 5 a 6 kinderen.

Kosten: € 140,00 (t/m 10 kids)
€ 115,00 (t/m 5 kids)

extra kids boven 10 kids: € 13,00 p.p.

Kinderfeestje Skateboarden

Het kinderfeestje skateboarden bij Dreams Skateschool is super cool. Als je al kan skateboarden leer je nieuwe tricks en als je nog nooit op een skateboard gestaan hebt kun je na de les meer dan je had durven dromen! Lijkt het jou ook cool om beter te leren skateboarden met je vriendjes? Kom dan met je kinderfeestje naar Dreams Skateschool!

Een eigen skateboard van is een super mooi verjaardagscadeau, zoals bijvoorbeeld deze complete skateboards. Tip: vraag Dreamsshop kadobonnen aan iedereen die naar jouw feestje komt. (voor een skateboard, helm, beschermers)

Kinderfeestje skateboarden

Tijdens het kinderfeestje skateboarden leer je op een leuke en veilige manier (beter) skateboarden. Wij zorgen dat alle kinderen wat leren, voor zowel de kids die voor het eerst op een skateboard staan als de kinderen die al wat tricks kunnen. Sommige kids leren indroppen, andere een ollie of zelfs een kickflip. Dreams Skateschool geeft al sinds 2000 skateboardles en kinderfeestjes! Na het feestje krijgen alle kids een toffe Dreams teamrider poster.

Maak je feestje compleet met taart, ijs en patatjes!

Om het feestje helemaal compleet te maken kun je bij Dreams Surfcafé taart, wafels of een lekker schepijsje komen eten! Hier staat ook een kan limonade voor de kids klaar (voor of na het feestje). Natuurlijk mag je bij ons ook je cadeautjes uitpakken en liedjes zingen!

Na het skateboarden heb je misschien wel trek gekregen, en wat is er dan lekkerder dan een patatje, pizza of pannenkoeken!? Bij onze gezellige buren van Makani Beach kun je een kinderfeestjes tafel reserveren om na te genieten van je feestje. Natuurlijk ben je ook welkom bij Makani voordat je feestje begint. Bekijk hier de menukaart.

Veel meer dan alleen skateboarden

Naast kinderfeestjes op straat en het skatepark kun je bij ons ook je feestje vieren in zee en op het strand. Je kunt bij ons leren surfen, skimboarden en bodyboarden. En op het strand, powerkiten, strandjutten en Expeditie Dreams doen. En in de herfst en winter kun je bij ons met je feestje ook indoor skateboarden, freerunnen en graffiti maken.

Kosten: € 140,00 (t/m 10 kids) / € 115,00 (t/m 5 kids)
extra kids boven 10 kids: € 13,00 p.p.
Tijdsduur: 1,5 uur
Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar
Wij hanteren 1 skateboardleraar per 5 a 6 kinderen.

Skateboards, beschermers, helm en professionele begeleiding skateleraar en heel veel lol. Er staat een kan water of limo bij Dreams Surfcafé klaar om voor of na het feestje te drinken. Na het feestje krijgen alle kids een toffe poster van een Dreams teamrider.

Buitenspeel-kleding en schoenen die vast kunnen. Heb je een eigen skateboard, helm en/of beschermers? Neem ze dan mee!
Wil je graag je eigen skateboard, beschermers en/of helm kopen? Wij helpen je graag bij het maken van een goede keuze bij Dreamsshop in Ter Heijde (of online)!

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste skate materialen, die goed onderhouden worden. Bij ons is het dragen van beschermers en een helm verplicht tijdens de lessen. Ook als je al kan skaten. Bij skateboarden hoort vallen. Zonder vallen kun je niet leren skateboarden. Gelukkig hebben we beschermers, helmen en pleisters. Oh, en we geven sinds 2000 al skateboardles!

Dreams is gevestigd in Ter Heijde aan Zee, helaas hebben wij hier nog geen skatepark. Wel is er op het pleintje voor onze shop genoeg ruimte en hebben we een aantal verplaatsbare obstakels, mocht je het feestje in Ter Heijde willen vieren. Het kinderfeestje skateboarden kan in het Westland op de volgende buiten skateparken: ‘s-Gravenzande, De Lier, Poeldijk, Naaldwijk en Hoek van Holland.

Wil je het skateboard kinderfeestje op een skatepark bij jou in de buurt houden? Dat kan vaak ook! Laat ons weten welk skatepark je in gedachte hebt. Vanaf 10km buiten Ter Heijde worden vervoerskosten berekend.

We kunnen je kinderfeestje ook in ons eigen indoor skatepark houden, kijk hiervoor bij Skateboard Kinderfeestje Indoor.

De betaling van de les kan voorafgaand online via ons boekingssysteem. Na het boeken van een les, krijg je bevestiging e-mail, met daarin een link om de betaling te voldoen. Dreams Shop bevindt zich op de hoek van het Willem III Plein, naast de kerk in Ter Heijde.