Kinderfeestje Powerkiten

Het vliegeren met een powerkite geeft een kick waar je maar geen genoeg van krijgt!

  • Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 8 t/m 14 jaar

  • Wij hanteren 1 kite leraar per 10 kinderen

Kosten: € 150,00 (t/m 10 kids)
€ 125,00 (t/m 5 kids)

Een feestje om nooit te vergeten!

Het vliegeren met een powerkite geeft een kick waar je maar geen genoeg van krijgt!

  • Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 8 t/m 14 jaar

  • Wij hanteren 1 kite leraar per 10 kinderen

Kosten: € 150,00 (t/m 10 kids)
€ 125,00 (t/m 5 kids)

extra kids boven 10 kids: € 13,00 p.p.

Kinderfeestje Powerkiten

Het kinderfeestje powerkiten bij Dreams Surfschool vergeet je nooit meer. De kracht van een powerkite geeft een kick waar je maar geen genoeg van krijgt! Lijkt het jou ook cool je kinderfeestje op het strand te houden en te leren vliegeren met een powerkite? Dan is Dreams dé plek voor jou!

Een powerkite is ook een super tof verjaardagskadootje! Tip: vraag Dreams kadobonnen aan iedereen die op je feestje komt!

Kinderfeestje Powerkiten

Tijdens het kinderfeestje powerkiten gaan we stap voor stap van het besturen van een kleine naar een grote matrasvlieger (powerkite). Op deze manier leert iedereen op een snelle manier goed te sturen en leer je hoe je de vlieger kan aanvoelen. Tijdens dit stoere kinderfeestje vliegeren ervaar je de krachten van zo’n powerkite. Verder leer je tijdens het kinderfeestje alles wat je wil weten over vliegeren, achtergrond informatie over de wind en het weer en natuurlijk leuke trucjes zoals loopings! Bij Dreams leer je vliegeren onder begeleiding van een ervaren kiteleraar. Het kinderfeestje begint met een stukje theorie uitleg. Daarna gaan we lekker vliegeren met de powerkites, eerst onder begeleiding en vervolgens mag je zelf in groepjes vliegeren. Het verjaardagsfeestje wordt feestelijk afgesloten met een Dreams goodie voor alle kids!

Een feestje is pas compleet met taart!

Bij Dreams Surfcafé bakken we alles vers! En natuurlijk mag je bij ons ook cadeautjes uitpakken en liedjes zingen. Om het helemaal compleet te maken kun je bij ons taart, wafels of een lekker ijsje komen eten in Dreams Surfcafé!

Veel meer dan alleen vliegeren

Naast kinderfeestjes op het strand kun je bij ons ook je feestje vieren in zee. Je kunt bij ons leren surfen, skimboarden en bodyboarden. Of op het strand, strandjutten en Expeditie Dreams doen. Op straat zijn we ook te vinden met skateboards, longboards, BMX en freerunning. En in de herfst en winter kun je bij ons met je feestje ook indoor skateboarden, freerunnen en graffiti maken.

Kosten: € 150,00 (t/m 10 kids) / € 125,00 (t/m 5 kids)
extra kids boven 10 kids: € 13,00 p.p.
Tijdsduur: 1,5 uur
Leeftijd: vanaf 8 t/m 14 jaar
Wij hanteren 1 kite leraar per 10 kinderen.

Materiaal (diverse maten powerkites, safety bar), professionele begeleiding en heel veel lol.

Buitenspeelkleding, afgestemd op het weer, schoenen die vast kunnen of blote voeten, zonnebril, zonnebrandcreme. Hou er qua kleding rekening mee dat het op het strand altijd iets frisser is dan achter de duinen.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van powerkites van Peter Lynn die ook bij ons in de Dreams Shop te koop zijn. Deelname aan kitelessen kan uitsluitend als je blessure-vrij bent, mocht je twijfelen of het mogelijk is voor je, mail ons dan!
Mocht het weer tegenzitten, zodat dat het powerkiten niet door kan gaan, hebben wij een passend alternatief programma zoals longboarden, skimboarden of bodyboarden. Bij een voorzien alternatief programma nemen wij altijd tijdig contact op om dit te bespreken. Kijk bij de diverse kinderfeestjes voor een omschrijving.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast strandtent Makani Beach.

Parkeren fiets: Einde Karel Doormanweg
Parkeren auto: parkeerplaats bereikbaar via Strandweg.

Betaling van de les kan voorafgaand online via ons boekingssysteem VikingBookings of per pin of contant bij Dreams Shop.