• Tijdsduur: 1 uur

  • Leeftijd: vanaf 6 jaar (met zwemdiploma A)

  • Wij hanteren 1 skimboard instructeur per 10 personen.

  • Voor privéles en skimboardles in kleine groepen kun je terecht bij Dreams Surfschool.

€ 30,00 p.p.

(prijs geldt vanaf 10 personen)

Workshop Skimboarden

Een skimboard les betekent rennen, springen en vliegen door de branding. Een skimboard neem je makkelijk mee naar het strand en skimboarden kun je na deze skimboard workshop heel goed zelf doen!

Je leert tijdens de skimboard les alles wat je wil weten over skimboarden en natuurlijk skimboarden in de branding van de zee, als dat lukt dan volgen de bochtjes en truukjes natuurlijk.

Workshop skimboarden – rennen, vliegen en trucjes doen!

Je ziet skimboarders vaak op het strand in de branding glijden over het water. Dat ziet er leuk uit en dat is het ook! Met een skimboard kun je zelfs kleine golfjes (shorebreak) surfen en bochtjes maken.

Voor wie?

Skimboarden, het is vrij makkelijk te leren en daarom ook toegankelijk jonge kinderen. Een skimboard les bij Dreams Surfschool is goed voor je uithoudingsvermogen en voor je het weet kun je allerlei trucjes met een skimboard! Bij Dreams leer je skimboarden onder begeleiding van een ervaren surfleraar op verschillende skimboards.

Maak een actief uitje compleet met een hapje en drankje.

Om een actief teamuitje helemaal compleet te maken met een hapje en drankje, kun je terecht bij onze gezellige buren van Makani Beach. Geniet samen van een ontspannen lunch met diverse luxe broodjes, een goedgevulde borrelplank met diverse hapjes voor tussendoor en sluit een heerlijke en actieve stranddag af met een uitgebreid BBQ buffet met het hele gezelschap. A la carte bestellen kan natuurlijk ook.
Bekijk hier de menukaart.

Doorpakken!

Heb je na afloop van de skimboardles de smaak te pakken? Dan kun je makkelijk zelf verder oefenen. Loop eens bij Dreams Shop naar binnen om te zien wat voor skimboards er allemaal zijn. We helpen je graag op weg!

Kosten: € 30,00 p.p. (prijs geldt vanaf 10 personen)

Tijdsduur:
1 uur
Wij hanteren 1 skimboard instructeur per 10 personen.

Leeftijd:
vanaf 6 jaar (met zwemdiploma A)

Voor privéles en skimboardles als kinderfeestje kun je terecht bij Dreams Surfschool.

Materiaal (skimboards, wetsuits indien nodig), professionele begeleiding en heel veel lol.

Zwemkleding en een handdoek. Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deelname aan de skimboard les kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma A en gezond bent. Bij het skimboarden ga je niet verder dan knie diep het water in. Mocht het weer zó slecht zijn dat het skimboarden niet door kan gaan, hebben wij een passend alternatief programma zoals bodyboarden en raften. Hiervoor is zowel zwemdiploma A als B verplicht.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Makani Beach. Lees meer over de omgeving.

Het watersport seizoen voor het geven van workshops bij Dreams Surfschool loopt van april t/m oktober.