Ontspan

Relax! Kom tot rust aan zee bij Dreams.
Het ruisen van de zee op de achtergrond en met je blote voeten in het zand. Ontspan tijdens een van deze workshops bij Dreams Events.
Reserveren

Strandjutten

activiteiten ontspan strandjutten

Tijdens de workshop strandjutten ga je op ontdekkingstocht en krijg je op een leuke manier uitleg over alle dingen die op het strand te vinden zijn.

Yoga

activiteiten ontspan yoga

Een yoga clinic op het strand is een bijzondere kennismaking met yoga. Het strand en het ruisen van de zee staan bekend om hun ontspannende werking.

Adem in, adem uit…. Geniet van de rust aan zee tijdens een workshop op het strand

Dreams Events biedt een breed scala aan anders-dan-anders workshops op het strand en locatie. Je kunt kiezen uit verschillende ontspannende workshops op het strand, zoals Yoga, een Duin- en Strandwandeling en Strandjuttten, stuk voor stuk gegeven door gedreven en gepassioneerde professionals. Naast ontspannen workshops zijn er ook verschillende spellen, creatieve-, sportieve- en actieve workshops voor alle leeftijden.

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een losse activiteit, of een hele daginvulling, bij ons is alles mogelijk! Wij zorgen dat jullie een te gekke, onvergetelijke dag zullen beleven waar jullie nog lang over zullen napraten! Je kunt bij ons terecht met groepen van 4 t/m 150 personen. Je kunt een eigen pakket samenstellen van activiteiten, zodat er voor iedereen een passende workshop aanwezig is.

Je kunt rustig beginnen met een heerlijke cappuccino of kopje thee, bijkomen tijdens de lunch en afsluiten met een strand barbecue en/of een verfrissend drankje bij Dreams Beachhouse. Vrijwel alle workshops zijn te combineren en aan te vullen met hapjes en drankjes naar wens.