• Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 8 jaar

  • Wij hanteren 1 begeleider per 10 personen.

Kosten: € 24,50 p.p.

Prijs geldt vanaf 10 personen.

Reserveren

Workshop Beach Art

Tijdens de workshop Beach Art trekken we alles uit de kast! Leef je uit met drijfhout, verf, graffiti spuitbussen, visnetten, schelpen, aangespoelde bijzonderheden en nog veel meer!

Laat je creativiteit de vrije loop nemen en ontdek de kunstenaar in jezelf!  Je kunt kiezen uit een individueel werk, of jullie kunnen werken aan een gezamenlijk kunstwerk als blijvend aandenken.

Aanvullende informatie

Workshop Beach Art – Een anders-dan-anders creatieve workshop voor iedereen! 

De workshop Beach Art is een combinatie van de workshop Jut-Kunst en de workshop Graffiti. Niets is te gek bij deze workshop, zolang het maar in de strand-stijl is. Wat dat betekent is voor iedereen verschillend! De één wil iets maken met drijfhout, de ander een visnet of bijvoorbeeld verf.

Je kunt als groep werken aan een gezamenlijk kunstwerk of aan een persoonlijke creatie. Het is helemaal aan jou, je mag alles maken wat je zelf kan verzinnen. Laat je vooral niet afschrikken door perfectionisme, in ieder mens schuilt een kunstenaar, let maar op!

De workshop vindt plaats op het strand, op het terras van Dreams of bij minder mooi weer in het creatief atelier bij Dreams Playground.

Kosten: € 24,50 (prijs geldt vanaf 10 personen)
Tijdsduur: 1,5 uur
Wij hanteren 1 begeleider per 10 personen.
Leeftijd: vanaf 8 jaar

Materiaal: canvas doeken, drijfhout, strandjutsels, verf, gereedschap en begeleiding van ervaren kunstenaar en natuurlijk heel veel lol.

Gemakkelijk zittende kleding wat een beetje vuil mag worden. Neem een extra trui mee, dat zit fijner dan een jas.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Jamm Beach. Lees meer over de omgeving.
Je kunt er ook voor kiezen om de workshop Beach Art bij jou op locatie te houden, bedenk wel eerst of de ruimte goed afgeschermd kan worden voor de verf. Vanaf 10km buiten Ter Heijde worden vervoerskosten berekend.

Het strandseizoen van Dreams loopt van maart t/m oktober. Buiten deze maanden is de workshop Beach Art ook te reserveren.