Dreams Monster Loop – Longboard Event

Op maandag 6 april (2e paasdag) is Ter Heijde het decor voor een nieuw longboard event:

De Dreams Monster Loop. Een longboard tocht voor longboarders van alle niveau’s door de duinen rond Monster en Ter Heijde met uitzicht op zee.
Wat houdt het in? De Monster Loop is, zoals de naam al zegt een longboard tocht met hetzelfde begin en eindpunt én een kruispunt in het midden. Er zijn verschillende opties mogelijk, waardoor de tocht voor iedereen haalbaar is, van absolute beginner tot gevorderde longboarder.

Lange loop en korte loop: 25km – 10km of 2,5km
Je kunt kiezen voor de hele loop (25 km) of een halve loop (10 km) en voor de kleintjes is er ook de mini-loop (2,5km). Ook zijn er routes naar de start en finish bedacht vanuit Kijkduin en Hoek van Holland. De echte die-hards kunnen zelfs die tocht inclusief Monster Loop skaten.
Het startpunt is bij Dreams Shop, in het hart van Ter Heijde, het nabij gelegen parkeer terrein is de perfecte plek voor de clinics die na afloop gegeven worden. Zo kun je leren dansen op je longboard, tijdens de flat-ground clinic en slippend de bocht door met de carve & slide clinic.

Longboard Clinics voor alle niveaus
Heb je nog niet zo vaak op je longboard gestaan? Doe dan mee met de beginners tips & tricks clinic voorafgaand aan de Monster Loop. Dan ben je meteen klaar voor de tocht!
Dus, heb je een longboard in de kast staan thuis? Neem je vrienden, ouders of kinderen mee en begin deze lente meteen goed door ook mee te doen met de Dreams Monster Loop, het leukste longboard evenement van 2015!

Info:
Datum/tijd: maandag 6 april 2015 (2e paasdag)
Startpunt/eindpunt: Dreamsshop, Karel Doormanweg, Ter Heijde aan Zee
Inschrijven via ‘like’ op Facebook Event
Inschrijving: GRATIS

Dreams Monster Loop 2015 Longboard Event poster