Kinderfeestje Bodyboarden

Het kinderfeestje bodyboarden bij Dreams Surfschool vergeet je nooit meer.

  • Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar

  • 1 surfleraar per 5 a 6 kinderen.

  • Altijd een lifeguard aanwezig

Kosten: € 170,00 (t/m 10 kids)
€ 135,00 (t/m 5 kids)

Surfs’up! Kinderfeestje bodyboarden!

Een feestje om nooit te vergeten!

  • Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar

  • 1 surfleraar per 5 a 6 kinderen.

  • Altijd een lifeguard aanwezig

Kosten: € 170,00 (t/m 10 kids)
€ 135,00 (t/m 5 kids)

extra kids boven 10 kids: € 16,00 p.p.

Kinderfeestje Bodyboarden

Het kinderfeestje bodyboarden bij Dreams Surfschool vergeet je nooit meer. Voor je het weet kan je al trucjes! Lijkt het jou ook cool je kinderfeestje op het strand te houden en te leren bodyboarden? Dan is Dreams dé plek voor jou!

Het leuke van bodyboarden is dat je het na het feestje al makkelijk zelf kan doen, als je de trucjes hebt geleerd. Ook fijn, een bodyboard neem je makkelijk mee naar het strand (ook op vakantie natuurlijk) én is meteen een leuk verjaardagscadeautje van Dreamsshop!

Kinderfeestje bodyboarden – Altijd een feest bij Dreams Surfschool!

Wil je met je kinderfeestje gaan bodyboarden, dan ben je bij Dreams bij de gezelligste surfschool van Zuid Holland! Vlakbij Rotterdam en Den Haag, en goed bereikbaar vindt je het rustige strand van Ter Heijde. Dreams Surfschool is kleinschalig en van alle gemakken voorzien zoals buitendouches, gescheiden kleedkamers en lockers. Het kinderfeestje bodyboarden bij Dreams Surfschool is super toegankelijk en daarom extra leuk. Je leert bij het kinderfeestje bodyboarden alles wat je wil weten over bodyboarden, onder begeleiding van een gecertificeerde en ervaren surfleraar. Het kinderfeestje bodyboarden begint met een stukje theorie over de zee en met droog oefenen. Even omkleden en daarna gaan we lekker bodyboarden en lol maken. Na het feestje krijgen alle kids een toffe Dreams surf poster.

Maak je feestje compleet met taart, ijs en patatjes!

Om het feestje helemaal compleet te maken kun je bij Dreams Surfcafé taart, wafels of een lekker schepijsje komen eten! Hier staat ook een kan limonade voor de kids klaar (voor of na het feestje). Natuurlijk mag je bij ons ook je cadeautjes uitpakken en liedjes zingen!

Na het bodyboarden heb je misschien wel trek gekregen, en wat is er dan lekkerder dan een patatje, pizza of pannenkoeken!? Bij onze gezellige buren van Makani Beach kun je een kinderfeestjes tafel reserveren om na te genieten van je feestje. Natuurlijk ben je ook welkom bij Makani voordat je feestje begint. Bekijk hier de menukaart.

Veel meer dan alleen bodyboarden

Naast kinderfeestjes in zee kun je bij ons ook je feestje vieren op het strand. Je kunt bij ons leren vliegeren met een powerkite, strandjutten, schatgraven en Expeditie Dreams doen. Op straat zijn we ook te vinden met skateboards, longboards, BMX en freerunning. En in de herfst en winter kun je bij ons met je feestje ook indoor skateboarden, freerunnen en graffiti maken.

Kosten: € 170,00 (t/m 10 kids) / € 135,00 (t/m 5 kids)
extra kids boven 10 kids: € 16,00 p.p.
Tijdsduur: 1,5 uur
Leeftijd: vanaf 6* t/m 14 jaar (*mits in bezit van zwemdiploma A + B)
Geen A + B diploma maar wel voldoende zwemervaring? Vraag dan de zwemverklaring aan bij de aanvraag van het kinderfeestje.
1 surfleraar per 5 a 6 kinderen.

Surf materiaal : bodyboards en wetsuits
Professionele begeleiding
Surf poster na afloop
Glaasje water of limo
Gebruik buitendouches
Gebruik kleedkamers (j/m)
En natuurlijk heel veel Dreams Fun!

Zwemkleding en een handdoek.
Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. Bodyboards zijn zacht en dus zeer geschikt om veilig de zee mee in te gaan.

Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard training. Voorafgaand aan de les geven zij uitleg over stromingen, golven en hoe je, op een veilige manier, met het materiaal moet omgaan.

Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B. Twijfel je of je gezondheid het toelaat om deel te nemen? Neem dan contact met ons op om te overleggen.

Mocht het stormen dan kan het bodyboarden ook gewoon door kan gaan, dan zijn de golven juist perfect voor een bodyboard. Wij bieden, in overleg met jou, een passend alternatief programma, wanneer de geboekte les door onveilige weersomstandigheden toch niet door kan gaan.

Onze surfschool op het strand van Ter Heijde, kun je bereiken via strandopgang Karel Doormanweg. Op strand aangekomen, loop je rechtsaf naar onze surfschool, naast de strandtent Makani Beach.

Kom ook eens langs bij onze surf- en skateshop in het dorp. De shop en het ons café vind je aan het plein bij de kerk, vlakbij de strandopgang.

Parkeren fiets: Direct voor strandopgang, is er een fietsenstalling.
Parkeren auto: Er is bij de strandopgang Karel Doormanweg een groot parkeerterrein, waar je gratis kunt parkeren. (Klik hier voor de route).

De betaling van de les kan voorafgaand online via ons boekingssysteem. Na het boeken van een les, krijg je bevestiging e-mail, met daarin een link om de betaling te voldoen.