Kinderfeestje Bodyboarden

Het kinderfeestje bodyboarden bij Dreams Surfschool vergeet je nooit meer.

  • Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar

  • 1 surfleraar per 5 a 6 kinderen.

  • Altijd een lifeguard aanwezig

Kosten: € 170,00 (t/m 10 kids)
€ 135,00 (t/m 5 kids)

Surfs’up! Kinderfeestje bodyboarden!

Een feestje om nooit te vergeten!

  • Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar

  • 1 surfleraar per 5 a 6 kinderen.

  • Altijd een lifeguard aanwezig

Kosten: € 170,00 (t/m 10 kids)
€ 135,00 (t/m 5 kids)

extra kids boven 10 kids: € 16,00 p.p.

Kinderfeestje Bodyboarden

Het kinderfeestje bodyboarden bij Dreams Surfschool vergeet je nooit meer. Voor je het weet kan je al trucjes! Lijkt het jou ook cool je kinderfeestje op het strand te houden en te leren bodyboarden? Dan is Dreams dé plek voor jou!

Het leuke van bodyboarden is dat je het na het feestje al makkelijk zelf kan doen, als je de trucjes hebt geleerd. Ook fijn, een bodyboard neem je makkelijk mee naar het strand (ook op vakantie natuurlijk) én is meteen een leuk verjaardagscadeautje van Dreamsshop!

Kinderfeestje bodyboarden – Altijd een feest bij Dreams Surfschool!

Wil je met je kinderfeestje gaan bodyboarden, dan ben je bij Dreams bij de gezelligste surfschool van Zuid Holland! Vlakbij Rotterdam en Den Haag, en goed bereikbaar vindt je het rustige strand van Ter Heijde. Dreams Surfschool is kleinschalig en van alle gemakken voorzien zoals buitendouches, gescheiden kleedkamers en lockers. Het kinderfeestje bodyboarden bij Dreams Surfschool is super toegankelijk en daarom extra leuk. Je leert bij het kinderfeestje bodyboarden alles wat je wil weten over bodyboarden en natuurlijk op een bodyboard surfen in zee! Bij Dreams Surfschool leer je bodyboarden onder begeleiding van een gecertificeerde en ervaren surfleraar op softtop bodyboards. Het kinderfeestje bodyboarden begint met een stukje theorie informatie en met droog oefenen. Even omkleden en daarna gaan we 1,5 uur bodyboarden en lol maken. Het verjaardagsfeestje wordt feestelijk afgesloten met een Dreams goodie voor alle kids!

Een feestje is pas compleet met taart!

Bij Dreams Surfcafé bakken we alles vers! En natuurlijk mag je bij ons ook cadeautjes uitpakken en liedjes zingen. Om het helemaal compleet te maken kun je bij ons taart, wafels of een lekker ijsje komen eten in Dreams Surfcafé!

Veel meer dan alleen bodyboarden

Naast kinderfeestjes in zee kun je bij ons ook je feestje vieren op het strand. Je kunt bij ons leren vliegeren met een powerkite, strandjutten, schatgraven en Expeditie Dreams doen. Op straat zijn we ook te vinden met skateboards, longboards, BMX en freerunning. En in de herfst en winter kun je bij ons met je feestje ook indoor skateboarden, freerunnen en graffiti maken.

Kosten: € 170,00 (t/m 10 kids) / € 135,00 (t/m 5 kids)
extra kids boven 10 kids: € 16,00 p.p.

Tijdsduur:
1,5 uur

Leeftijd:
vanaf 6* t/m 14 jaar (*mits in bezit van zwemdiploma A + B)
Geen A + B diploma maar wel voldoende zwemervaring? Vraag dan de zwemverklaring aan bij de aanvraag van het kinderfeestje.
1 surfleraar per 5 a 6 kinderen.

Surf materiaal : bodyboards en wetsuits
Professionele begeleiding
Dreams Goodie na afloop
Glaasje water of limo
Gebruik buitendouches
Gebruik kleedkamers (j/m)
En natuurlijk heel veel Dreams Fun!

Zwemkleding en een handdoek.
Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop bodyboards. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard training.
Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B. Twijfel je of je gezondheid het toelaat om deel te nemen? Neem dan contact met ons op om te overleggen.
Mocht het stormen dan kan het bodyboarden ook gewoon door kan gaan, dan zijn de golven juist perfect voor een bodyboard.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Makani.

Parkeren fiets: Einde Karel Doormanweg (direct voor strandopgang)
Parkeren auto: Parkeerplaats Strandweg.

De betaling van het kinderfeestje golfsurfen is mogelijk via ons boekingssysteem Viking. Je ontvangt na reservering per email een betaallink. Liever contant betalen of per pin? Dat kan voorafgaand aan het feestje bij de surfschool.