Straat

Wil je je kinderfeestje buiten vieren? Bij Dreams kun je terecht voor allerlei buiten sport activiteiten. Wij zorgen ervoor dat jouw kinderfeestje een feestje wordt om nooit te vergeten. Je kunt met Dreams gaan skateboarden, longboarden, freerunnenBMX-en, graffiti en jongleren.

Reserveren

Skateboarden

Lijkt het jou ook cool om beter te leren skateboarden met je vriendjes? Dan zit je goed bij Dreams!

Longboarden

Longboarden bij Dreamsskateschool is super cool. Na de les kun je meer dan je had durven dromen!

Freerunnen

Tijdens een kinderfeestje freerunnen leer je lekker springen, klimmen en klauteren in de buitenlucht!

BMX’en

Heb jij altijd al willen leren tricken en fietsen op een echte BMX? Dan is een BMX kinderfeestje echt wat voor jou!

Actief kinderfeestje bij Dreams – Je allerleukste kinderfeestje ooit!

Bij Dreams kun je alle kanten op met een actief kinderfeestje, er zijn genoeg keuzes om je verjaardagsfeestje bij Dreams te vieren! Je kan eigenlijk ieder jaar wat anders proberen! Of doe twee activiteiten na elkaar, dan kun je lekker je energie kwijt.  En blijf daarna lekker bij ons op het strand eten. Je kunt kiezen voor één activiteit, je eigen combinatie van feestjes maken, zoals bijvoorbeeld skimboarden en schatgraven of longboarden en freerunning.
En niet te vergeten, een heerlijke ‘Homemade Taart’ bestellen om feestelijk mee te beginnen, natuurlijk kadootjes uitpakken en liedjes zingen. Om het helemaal compleet te maken kun je zelfs je kinderfeestje afsluiten bij onze buren, Dreams  Beachhouse met patatjes of poffertjes eten op het strand. Zo kun je jouw verjaardagspartijtje helemaal maken, zoals je zelf wil! Bij Dreams is alles mogelijk!

De actieve kinderfeestjes kunnen gegeven worden bij Dreams in Ter Heijde. Maar ook bijvoorbeeld op een skatepark bij jou in de buurt. En als het slecht weer is kunnen we altijd naar binnen bij Dreams, zo hebben wij altijd een alternatief programma om zo toch een actief kinderfeestje tot een succes te maken. Wij zijn op alles voorbereid!