• Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 6 jaar

  • Wij hanteren 1 skateboard instructeur per 10 personen.

  • Voor skateboardles voor groepen kleiner dan 10 personen en privéles kun je terecht bij de Dreams Skateschool.

Kosten: € 15,00 p.p.

Prijs geldt vanaf 10 personen.

Reserveren

Workshop Skateboarden

Heb jij altijd al willen leren skateboarden? Dat kan, tijdens een workshop skateboarden van Dreams Skateschool!

De workshop skateboarden is toegankelijk voor iedereen, ook als je nog nooit geskateboard hebt. Als je al kan skateboarden leer tijdens de skateboard les nieuwe tricks en als je nog nooit op een skateboard gestaan hebt kun je na de les meer dan je had durven dromen!

Workshop skateboarden – toegankelijk voor iedereen!

Tijdens de workshop skateboarden leer je op een leuke en veilige manier (beter) skateboarden. Natuurlijk leer je eerst wat over de verschillende type skateboards en de skateboard geschiedenis. Daarna krijgen de personen die nog nooit hebben op een skateboard gestaan hebben een goede basisuitleg en uitleg over de veiligheid, terwijl de personen met ervaring even kunnen ‘warm skaten’. Vervolgens kunnen we het hele skatepark gebruiken om nieuwe dingen te leren.

Sommige personen leren indroppen, andere een ollie of zelfs een kickflip. We passen het niveau aan de verschillende personen. Iedereen leert op deze manier iets en dit gebeurd allemaal onder begeleiding van een ervaren skateboard instructeur van Dreams Skateschool.

Kosten: € 15,00 per persoon (prijs geldt vanaf 10 personen)
Tijdsduur: 1,5 uur
Wij hanteren 1 skateboard instructeur per 10 personen.
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Voor skateboardles voor groepen kleiner dan 10 personen en privéles kun je terecht bij de Dreams Skateschool.

Bij een workshop skateboarden zijn skateboards, beschermers, helmen en professionele begeleiding van een skate instructeur inbegrepen.

Gemakkelijk zittende kleding en schoenen die vast kunnen. Heb je een eigen skateboard, helm en/of beschermers? Neem ze dan mee!

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste skate materialen, die goed onderhouden worden. Bij ons is het dragen van beschermers en een helm verplicht tijdens de lessen. Ook als je al kan skaten. Bij skateboarden hoort vallen. Zonder vallen kun je niet leren skateboarden. Gelukkig hebben we beschermers, helmen en pleisters.

Dreams is gevestigd in Ter Heijde aan Zee, helaas hebben wij hier nog geen skatepark. Skateboard clinics geven wij meestal op het skatepark in De Lier of Poeldijk. Een aantal andere skateparken in de buurt zijn Naaldwijk, Hoek van Holland, ‘s-Gravenzande en Monster.
Wil je een skateboard clinic bij jou in de buurt organiseren? Dat kan ook! Laat ons weten welk skatepark je in gedachte hebt (Vanaf 10km buiten Ter Heijde worden vervoerskosten berekend.)
We kunnen de skateboard clinic ook in een indoor skatepark houden, houdt hierbij rekening met de entreegelden.