Bedrijfsuitje op het strand

Wil je eens iets anders doen met je collega’s ? Dan zit je goed bij Dreams!

Dreams Events biedt een breed scala aan anders-dan-anders workshops. Kies eens voor een teambuilding- , relatiedag, of bedrijfsuitje op het strand van Ter Heijde.

Dreams Events biedt een breed scala originele workshops aan op het strand. Maak je eigen mix van ontspanning en inspanning of kies voor een van onze uitdagende (strand) spelen. Wij denken graag met jullie mee en zorgen ervoor dat jullie als team een onvergetelijke dag zullen beleven.

Voor ieder weertype is er een passend programma op het strand, of zelfs binnen. De activiteiten worden stuk voor stuk gegeven door gedreven en gepassioneerde professionals. Je kunt een eigen pakket samenstellen van verschillende activiteiten, zodat er voor iedereen (van jong tot ouder) een passende workshop aanwezig is. Of een van onze arrangementen kiezen.

Ben je op zoek naar een enkele activiteit, of een hele dag-invulling, bij ons is alles mogelijk!

De workshops en activiteiten vinden plaats op een unieke, rustige locatie op het strand van Ter Heijde, in de Randstad. Ter Heijde is een pittoresk dorpje aan de kust, waar het onontdekte strand erg geschikt is voor sportieve activiteiten op het land en in het water. Met het team blijven overnachten? Dat kan bij de lokale Bed and Breakfast en het hotel.

Wil je een workshop op jullie bedrijfslocatie laten plaatsvinden? Ook dat is mogelijk! Contact ons voor meer informatie en een voorstel op maat!

  • Ontspannen sfeer

  • Unieke en rustige locatie op het strand.

  • Meer dan 20 jaar ervaring in het verzorgen van workshops in zee, op staat en op het strand.

  • Geschikt voor kleine en grote groepen. (10 – 200 personen)

  • Activiteiten voor alle doelgroepen

Dreams heeft actieve, creatieve en originele activiteiten voor een bedrijfsuitje op het strand! Het is mogelijk om een losse workshop te doen, of juist de hele dag door ons te laten verzorgen. Bijna alles is mogelijk bij Dreams en we denken graag met jullie mee!

Losse activiteit

Je kunt bij Dreams terecht voor losse activiteiten van 1,5 en 2 uur.

Volledig verzorgde dag

Een dag met meer activiteiten en een welkomstdrankje, borrel, lunch of diner.

Evenement op maat

Samen maken we een mooi programma, speciaal op maat voor jullie bedrijf of team.

Heb je een snelle vraag? Stuur ons dan een berichtje via WhatsApp. Wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Heb je een snelle vraag? Stuur ons dan een berichtje via WhatsApp. Wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Heb je een vraag of heb je uitgebreidere informatie nodig? Mail je vraag of opmerking naar info@dreamssurfschool.nl

Heb je een vraag of heb je uitgebreidere informatie nodig? Mail je vraag of opmerking naar info@dreamssurfschool.nl

Heb je toch liever telefonisch contact?
We zijn bereikbaar op telefoonnummer:
+31 6 16 09 55 65 tijdens onze openingstijden.

Heb je toch liever telefonisch contact? Dan kun je ons bellen op +31 6 16 09 55 65 . We zijn bereikbaar tijdens de openingstijden.

Deze bedrijven mochten wij al ontvangen:

Reviews

“Hoi Paul,

Hartelijk dank weer voor de privé longboard les. Was gezellig en erg leerzaamnamens ons hele team wil ik jullie bedanken voor de geweldige jaarafsluiting gisteren.”

L.

“Hoi Dreams,

Bedankt voor vanmiddag! Complimenten aan de begeleiding, was erg goed.”

Koos

“Iedereen heeft enorm genoten van het discgolf, het powerkiten maar vooral van de relaxte sfeer. Een top jaarafsluiting en een heerlijk begin van de zomervakantie”

Anita

“Bedankt voor de super toffe dag!”

Vans Benelux